Jag hissar/dissar :P



♥ Uggs: *Totalfula* Men dom är så jävla härliga, så mjuka och varma, bara sticka ner foten om man ska någonstans som typ affären.

♥ Julklappar: Man blir både glad av att få julklappar och av att ge. Det är spännande med julklappar för då är det många som får och inte bara en själv som på ens födelsedag.

♥ Kärlek: Kärlek är enligt mig den bästa kännslan man kan få uppleva i sitt liv, det är så himla mysigt med kärlek så det finns inte. Tiden stannar till när man är med sin älskade. Man kan göra vad som helst med sin pojkvän/flickvän.





* Prov: Prov är så dryga man får alltid panik när man vet att man snart ska ha prov. Man pluggar som en galning och sen blir det ändå inte som man trott.

* Ont i magen: Jag hatar att ha ont i magen man blir jätte distraherad av det och man kan inte koncentrera sig och man vill bara lägga sig ner och krypa ihop i en säng.

* Bitches: Dom är så jävla dryga tror att dom kan och vet allt och dom tror att dom är snyggast i hela världen. Dom är så självupptagna så att dom inte ens mäsrker hur jävla dåliga dom är.


♥ Anonym

såå jäävla töntigt att hålla på med "linda hissar och dissar" som om du trodde du va kissie.

2009-11-26 @ 16:44:09

Skriv gärna en rad eller två! ♥
PS) Ingen idé att skriva barnsliga eller töntiga kommentarer,
tar bort dem ändå, för orkar inte slösa tid på omoget folk! :)

Namn:
Jag är en trogen läsare!

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

RSS 2.0