måndag

Idag vaknade jag bredvid älsklingen som alltid :) <3. Han skjutsade hem mig och jag fick stå ett tag och vänta på att porten skulle öppnas för att jag hade ingen tagg :/. Men det var lugnt. Det första jag gjorde när jag kom in var att ställa mig i en varm dusch :D. Sen satt jag ett tag vid datan och sen fixade jag mig och drog till skolan. Där mötte jag Sarah och vi gick till svenskan och vi läste, sen var det lunch och då drog jag och Sarah till stan och käkade på subway :) Sen mötte vi Emily och drog till Lisa och nu håller vi på att förga håret och fixar oss men mer än så får ni inte veta, det blir massor med bilder senare :P
KISSES

invigning av bocken :)

Igår var jag och älsklingen och tittade på invigningen av bocken och det var jätte mysigt jag filmade hela fyrverkeriet och ska lägga in det på bloggen snart :D, Men det tog väldigt lång tid innan det började och det var jävligt drygt för att jag frös som fan och skakade som en jävla vibrator xD. Nerå skoja bara :P. Men sen efter det åkte vi hem till pappa och firade Mattias för han fyllde 14 år min lillebror *grattis i efterskott*. Det var mysigt vi fick tårta och kakor och glögg och sen åkte vi hem och myste :)

spelar lite gitarr

Just nu är älsklingen och spelar yo gi oh och kommer kanske inte hem förräns typ vid kanske 8, det är juh lite tråkigt för jag har typ inget att göra. Eller jag har juh suttit och spelat gitarr den senast timmen men nu värker mina fingrar så jag vill inte spela mer. Jga lärde mig tayler swift - crazier på gitarr, men det låter inget vidare när jag sjunger eller jo ibland gör det de, tycker jag iaf men det tycker säkert ingen annan på hela jorden iaf så ska jag väl gå och läsa min FRIDA-tidning som älsklingen köpte åt mig :D
KISSES


mysig morgon

Dagens vill ha: mys :)
Dagens klädsel: Jenas leggings, svart/bronsfärgat linne, strumpor.
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: kajal, mascara
Dagens låt: Phil Collins - You´ll be in my heart <3
Dagens planer: ha kul
Dagens misslyckande: Mår lite illa :/
Dagens drog: kärlek
Dagens köp: Inget
Dagens godis: choklad
Dagens humör: lite illamående, glad, mysig :D
Dagens mysigaste: När älsklingen kom med frukost på sängen och skrev O <3 L på mina smörgåsar :) <3

sleepy -.-

Gud jag är så himla men trött men jag kan juh för fan inte gå och lägga mig nu för jag måse juh se på IDOL. Jag känner mig så gammal när jag blir trött så tidigt. Men jag tänker inte gå och lägga mig jag tänker göra allt för att vara vaken, kanske gå ut och få lite frisk luft ta en promenad runt gatan så ja men det ska jag fan göra nu :)
KISSES


svar på tal

Anonym om Jag hissar/dissar :P:
såå jäävla töntigt att hålla på med "linda hissar och dissar" som om du trodde du va kissie.

Svar:
Men gud förlåt då jävla kärring, men jag trodde att det var fritt att göra vad man typ ville på sin egen blogg. Men tydligen inte, och nej jag tror inte att jag är kissie varför skulle jag göra det. jag är linda förfan och ingen annan! Och ps. Då är du också töntig som inte ens vågar skriva vem du är :D

Torsdag

Jag har precis kommit hem från skolan, det har varit ganska så tråkigt idag. Vi skulle jobba med något arbete om traditioner och sånt, det var jätte drygt plus att HON var där och då blev allt genast så mycket sämre hur nördigt är det inte att stå och titta mot oss och flina.

Iaf så har jag och Sarah ätit pannkakor hemma hos hennes mormor och det var riktigt gott :D. I morrn ska vi få lussebullar :P. Vi hjälpte henne att sätta upp julgardiner och så.

Men nu är jag hemma och bara sitter vid datan har inte så mycket att göra Oskar ska vara med Anders idag så han kommer att hämta mig vid 8 tiden och då åker vi hem till han <3. Det är alltid mysigt att få sova med han varje natt, jag känner mig så otroligt trygg med hiónom vid min sida. <3 Jag vet inte om jag kanske ska gå och köpa något att äta senare, kanske något litet och smaskigt, kanske går till pizzerian och köper en sallad eller nåt. Ne nu ska jag väl gå och mysa med Molle :)
KISSES


Jag hissar/dissar :P



♥ Uggs: *Totalfula* Men dom är så jävla härliga, så mjuka och varma, bara sticka ner foten om man ska någonstans som typ affären.

♥ Julklappar: Man blir både glad av att få julklappar och av att ge. Det är spännande med julklappar för då är det många som får och inte bara en själv som på ens födelsedag.

♥ Kärlek: Kärlek är enligt mig den bästa kännslan man kan få uppleva i sitt liv, det är så himla mysigt med kärlek så det finns inte. Tiden stannar till när man är med sin älskade. Man kan göra vad som helst med sin pojkvän/flickvän.





* Prov: Prov är så dryga man får alltid panik när man vet att man snart ska ha prov. Man pluggar som en galning och sen blir det ändå inte som man trott.

* Ont i magen: Jag hatar att ha ont i magen man blir jätte distraherad av det och man kan inte koncentrera sig och man vill bara lägga sig ner och krypa ihop i en säng.

* Bitches: Dom är så jävla dryga tror att dom kan och vet allt och dom tror att dom är snyggast i hela världen. Dom är så självupptagna så att dom inte ens mäsrker hur jävla dåliga dom är.


cpbuss xD

Idag vaknade jag upp bredvid min gosiga nalle björn *underbart* :D. I morse fick jag även pengar av älsklingen för att köpa vinterskor och kläder :). Jag gick med Sarah till skolan, och det har väl bara varit en ganska så flummig dag. Det har varit väldigt mycket skratt, och flum.

Efter skolan gick jag och saris till stan för att jag skulle köpa nya vinterskor och jag köpte ett par uggs fasstän jag tycker att dom är hur fula som helst men dom är jävligt sköna xD. Ja och sen köpte jag två linnen, ett par jeans leggings, bh, trosor och strumpor och schampo :D. Vi blev väldigt trötta och fick jätte ont i fötterna, så vi gick till subway och åt och pluggade lite till matte provet som vi har på fredag :/. Jag hatar matte för att jag suger på det jag är så jävla dålig. Men iaf så skulle vi til tiome för att jag skulle köpa frukost till i morrn.

När vi gick till bussen kom vi till gatan innan den åkte iväg så då var vi tvugna att sätta oss och vänta på nästa. Och så kom det en men när vi gick fram till dörren stängde busschauffören dörrarna mitt framför näsan på oss och åkte iväg :O. Asså hur jävla snällt är det då??. Ja sen var vi tvugna att vänta på nästa. När jag skulle hoppa av bussen hemma så stängde chauffören dörrarna igen och jag fick ropa 3 gånger på att han skulle öppna dörrarna, asså han måste juh ha varit döv xD. Alla i bussen tittade iaf på mig när jag ropade så det var juh lite skämmigt x). Men jag kom iaf ut och kunde gå hem. Och vid 8 kom älsklingen och hämtade mig <3<3<3<3
KISSES


happie

Sitter här med saraisen och har data, *booring*. Det är fett med tråk, vi håller på med excell, och det har jag redan gjort på vasa. Men men. Det ända som är bra med den här dagen är att det är god mat idag :). Efter skolan ska jag vara med älsklingen och jag vet inte vad vi ska göra vi ska säkert försöka gå ut och göra något, för det är drygt att sitta inne hela tiden. Och jag måste få gå till affären och köpa något vet inte vad men jag vill ha något gott xD. I morrn blir det vara med Sarisen och jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det ska vara något öppet hus här på Polhem så vi kanske går hit inte vet jag.
KISSES


studiebesök

har precis ätit frukost och snart snart sminka mig och det, idag ska vi på studiebesök >P *tycka inte om* Och vi ska åka till valbo med buss och jag måste verkligen sitta längst fram för jag är åksjuk. Men jag har aldrig fått suttit längst fram så varför skulle jag få det nu. Jag hatar att vara åksjuk det är jätte jobbigt. :(. Ja men nu måste jag göra mig i ordning.
KISSES


Ny design :P

Jag sattt med min blogg hela förmiddan igår och fixade och shit vad det tog tid och det var svårt eftersom att det var första gången annars har juh sarah hjälpt mig alltid men nu behövs inte det för nu vet jag hur man gör :D. Jag blev fett nöjd med den :P hoppas att ni gillar den :D
KISSES


måndag

Idag är jag hemma från skolan för att jag inte alls mår bra jag har jätte ont i magen och jag vet inte vad det är. Och eftersom att vi bara har två lekioner idag så brydde jag mig inte om att bita ihop och pallra mig till skolan, så jag är hemma och tänker snart lägga mig framför tv:n och kolla om det finns något bra. Men ni får ha det bra <3
KISSES

New moon

Igår var jag på bio med älsklinegn och några till och vi såg på New Moon, asså fan vad den var bra jag och älsklingen satt och höll om varandra hela tiden det kändes så himla mysigt och sen efter filmen då höll vi fortfarande om varandra när vi skulle gå till bilen och gud vad jag kände mig mysig då. Det måste ha varit något med filmen, Men den var sjukt bra och jag säger bara det se den fan xD. När vi kom hem gick vi typ och la oss på en gång och vi låg i sängen och bara myste jag låg på hans bröst och han höll om mig det var så himla mycket kärlek just då <3.


förlåt :(

Du vet att jag inte vill förlora dig, det skulle jag inte heller komma över aldrig någonsin vi har varit vänner så himla länge att om du skulle försvinna ur mitt liv så skulle jag inte klaar av att göra något. Jag vet inte om jag skulle orka med skolan då :/. Men jag känner mig utelämnad när det blir såhär, jag vill att du ska må bra det vill jag verkligen det vet du att jag vill, jag mår bra om du mår bra, jag mår dåligt om du mår dåligt. Men det var bara det du sa till mig att du ville ta det lugnt jag säger absolut inte att han inte kan vara den rätte, det gör jag inte för detkanske han är men jag vill att du ska ta ett tag och tänka på saker och ting och känna efter ordentligt, för jag vill inte att det ska bli som med dom andra, jag vill att du ska få uppleva en ettårsdag :). Jag vet att det kanske känns rätt. Men jag ville bara att du skulle ta det lugnt och bara vara själv ett tag fördet skulle göra dig gott.

Älskar dig med hela mitt hjärta gummz.
KISSES
 


frisörfan

Jävla fucking frisör jävel som inte kan klippa ordenligt. Fan vad sur jag är, när jag och älsklinen skulle till frisörenså visste han att jag inte vill att jhan ska ha kort hår. Men det lyssnade inte frisörskan på så nu är han korthårig och det finns typ inget hår att stryka fingrarna genom :(. Mitt hjärta stannde lite och min luft när jag såg at hon tog fram rakaparaten och körde och jag såg hur stora hårtussar föll ner till golvet. Jag blev så himla argatt jag nästan ville gå dit och slå henne.


stress

Idag har jag varit i skolan och det var väldigt stressigt tycker jag, för i morrn har vi både matteprov och vi ska vara klara med våran saga som vi ska göra och så ska vi läsa upp den för klassen. Jag har fortfarande inte gjort klart mina mbilder och fan vad drygt det är. Just nu är jag med älsklinge han ligger i sängen och kollar på tv och jag ska nog sätta igång och rita på mmina bilder så att jag kan färglägga dom i morrn.

KISSES


gamla bilder på mig och sarisen xD

Jag vet att jag har sagt det här förut men man kan verkligen inte ha en bättre vän än dig sarah norling, dig har man alltid roligt med och jag vet att du alltid finns där för mig och det skulle vara så att jag behöver dig <3 och du
vet att det är samma för dig. Vi två har världens sjukaste humor och det älskar jag. DEt är du och jag hela livet ut och det lovar jag <3 Bestfriend before boyfriends
Best Friends Forever and Ever

den här bilden togs när jag färgade håret för första gången
tillsammans med sarah, vi blev båda mycket nöjda :)

Den här bilden togs 2008 när jag sarah och jenny var i Stockholm,
på klassresa. Vi kulle gå på restaurant, därför hade vi fixat oss :P

Jag och sarah har alltid roligt tillsammans
och vi knäpper alltid en massa roliga, knäppa
men även fina bilder som här

Jag och sarah på stan inne på nian på toaletterna,
hon lånade min sjall för hon tyckte att den var mysig
och jag hade fixat håret jätte fint (tycker jag)

KISSES


jävlafuckingäckel småsyskon

Fan vad man kan hata småsyskon ibland, just nu hatar jag mina för att nån av dom har snott över 100 kr ur min plånbok, och vägrar tala om vem det är jag blir så jävla arg så att jag fan börjar grina. Jag förstår inte hur man kan vara så okänslig och ta pengar från någon i sin familj, *åhh jag blir så arg* fan nä nu ska jag lugna ner mig så nu ska jag gå och mysa med min älskling <3
KISSES


Kommentar av kissie :)

Yeay jag har fått en kommentar av kissie :D, fan vad kul :P


ONT!

Sitter på datalektionen och nästan grinar för att jag har en sån jävla mensvärk. Jag kommer aldrig att klara av att vara kvar i skolan hela dagen så efter den här lektionen så kopmmer jag att gå hem och lägga mig och ta en jävla ipren, sen ska jag bara ligga ner och bara ta det lugnt och kanske spela lite gitarr så att jag kan tänka på annat eller sitta vid datan och skriva blogg, så at det blir fler tittare och snälla fler kommentarer. Jag får aldrig kommentarer känns det so m fasstän jag har några som kollar min blogg. Det känns lite tråkigt.

Jag skulle så gärna vilja att du var här oskar och höll om mig. <3
Jag älskar dig jätte mycket och jag saknar dig <3



KISSES


dagen som gick åt helvete

Igår var det en sån där dag som man bara vill ska vara över, det var inte alls bra. Till en början var den bra i skolan och sen när jag var på stan med Saris :). Det var jätte mysigt att sitta på cafeet och bara prata och ta det lugnt. Men när jag kom hem till älsklingen började det. Först satt han vid datan och jag spelade gitarr och sen när vi skulle mysa så blev allt bara helt fel först gjorde jag illa honom, inte med flit. Och då blev jag ledsen för det, sen så bara fortsatte det så och till slut satt vi båda och grinade ögonen ur oss :'(.
Vi satt kanske i en halvtimme och vi tittade inte på varandra och vi rörde inte varandra heller, och sen efter att det gått ett tag så tar han tag i min hand och klämmer den hårt och jag klämmer tillbaka, sen flyttar jag mig närmre honom och då slänger han armarna om mig och kramar mig hårt jag kramar tillbaka och medans vi kramas så grinar vi och säger förlåt till varandra. Och när vi sagt förlåt tillräckligt många gånger pussas vi och sen är det bra igen vi bäddar om sängen och jag får ligga på hans bröst och sen somnar vi fort.





ÄLSKAR DIG MED HELA MITT HJÄRTA OCH DET KOMMER JAG ALLTID ATT GÖRA
DU GÖR MIG TILL VÄRLDENS LYCKLIGASTE, NÄR JAG FÅR VARA MED DIG
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


min vecka

Just nu händer inget speciellt är med älsklingen och jag har varit på stan med Sarah vi tog en fika :) Jag har spelat lite gitarr men nu har jag ont i fingrarna, nu sk ajag gå och störa min älsling <3
KISSES


MVG PÅ PROVET I DATA :O

Fy fan vad glad jag är jag fick mitt första MVG den här terminen och det var i data :oo. Fan vad glad jag blev, mitt lyckande att inte få ig fortsätter :P



18 MÅNADER <3<3

 

18 Månader



You lift my feet off the ground
Spin me around
You make me crazier, crazier
Feels like I'm falling and I
I'm lost in your eyes
You make me crazier,
Crazier, crazier



Älskar dig mest <3 Oskar Ellebo


tidsfördriv

Dagens vill ha: god mat :)
Dagens klädsel: Leggings, lila tunika
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: kajal, mascara
Dagens låt: The fray - How To Save A Life
Dagens planer: Vet inte riktigt
Dagens misslyckande: Är Hungrig
Dagens drog: Mat
Dagens köp: Inget
Dagens godis: choklad, doritos
Dagens humör: Lite trött men glad och sprallig
Dagens roligaste: har inte haft någon



vet ej

Vad kommer att hända idag då jo det du, det vet inte ens jag xD. Just nu har jag lite tråkigt skulle vilja gå ut men det är juh så jävla kallt men kanske senare kan man gå ut, älsklingen sitter just nu och spelar x-box. Ja men man kommer väl säkert på något att göra senare hoppas jag.
KISSES


underbar dag <3

Idag har jag haft en jätte bra dag tillsammans med älsklingen <3
Jag vaknade halv 8 och då åkte vi hem till mig och jag gjorde ordning för Molle jag rensade hans kattlåda och gav han ny mat och vatten, under tiden var älsklingen och handlade bröd ch näri kom hem åt vi frukost och sen kollade jag på tv och älsklingen satt vid datan och kollade på serier, sen åkte vi och handlade med hans mamma och sen när vi kom hem gjorde vi inte så mycket och sen gick jag och älsklingen till affären själva och köpte snacks och sen tittade vi på film vi tittade på "ice age 3" och sen skulle vi äta vi åt tacos :D. Det var asgott och jätte fint vi hade ända ljus :). sen gick vi ner och då satte jag mig vid datan och spelade lite gitarr men nu ska jag nog gå och lägga mig för jag är jätte trött.
KISSES


fredagen den 13

Idag har faktiskt varit en bra dag med tanke på vilken dag det är. Vi fick sluta tidigare en timme typ och då drog jag och Sarah hem till henne och åt mellis och sen satt vi vid datan och skrattade ihjäl oss xD. Vi hade jätte kul och man fick värsta ont i magen. Sen när jag skulle hem fick jag låna en gitarr av henne :). Så nu är jag hemma hos älsklingen ochvi har precis ätit och sen ska jag se på IDOL :P. Men nu ska sk ajag vila lite och smällta maten.
KISSES


ready

Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska snart dra till skolan idag har vi gympa :D, det är fett kul och efter skolan ska jag och Sarah ner på stan och köpa julklappar :P.


ojskipojski

Idag i skolan har vi typ inte gjort något för i morse skulle vi egentligen börja klockan 10 över 10 men jag och Sarah visste nte om det så vi möttes 20 över 8 och gick till skolan. Fasstän vi var tidiga så var det många från klassen som var där. Sen hade vi matte och efter det var det BF och då skulle vi hålla på med våran SAGA och jag har börjat om på mi för jag tyckte att den första var för tråkig.


gladis :)

Idag i på BF lektoinen var det värsta slappt, vi skulle jobba med våran saga som vi ska skriva men typ ingen i klassen gjorde det dom hängde gubbe istället xD. Ja jag var juh inte bättre jag och några till från klassen satt och knäppte kort med kameran och hade skoj :P Vi var inte kvar i skolan så länge eftersom att det var fritt arbete så då fick man gå när man ville bara man blir klar med sagan, så då drog jag och Sarah till stan till Åhlens och köpte farsdagpresent och sen drog vi till Waynes och fikade jag tog en varm choklöad och en morotskaka det var jätte gott. och sen drog vi till Andreas för Sarah skulle hämta något och då fick jag en energidricka :P, och sen tog vi bussen hem. Jag åkte hem till oskar först och var där i kanske en halvtimme men sen kom jag på att jag var tvungen att duscha så jag gick hem och gjorde de, och sen kom pappa och då fick han sin present oh han blev glad över den :) och sen skjutsade han mig till han och jag skulle leta efter mina vinterskor men dom fanns inte i hans förråd så jag har inga vinterskor nu :/. Iaf så skjutsade han hem mig till oskar igen så nu sitter jag här och han är med en kompis men han kommer väl snart. Jag sitter och lyssnar på musik men ni kan juh få se lite bilder;



Japp såhär såg våran lektion ut :P



Mums mums xD


Det var så gott med något varmt när det var kallt ute :)


låna gitarr

yeay, på fredag ska jag få låna Sarahs gitarr :D, jag vill verkligen lära mig att spela så jag ska försöka göra det i helgen, ja jag vet att man inte kan lära sig på en helg men man måste väl börja nånstans :P. Jag älskar att höra nån som spelar gitarr för det låter så fint (om man kan spela xD). Ja men iaf så ska jag försöka bli bra på att spela gitarr och om jag inte blir det så kommer jag att bli jätte ledsen och kanske börja gråta hehe nedå det kommer jag väl inte att göra men jag kommer att bli lite ledsen. '
KISSES


Dagens outfit




Ja idag dåg jag ut såhär när jag gick till skolan en klänning med blå/vit ballongkjol, svarta leggings och en vit kofta över.
Idag har vi inte gjort mycket i skolan vi har haft två lektioner; engelska och då tittade vi på film, och sen hade vi datan och då skulle vi hålla på med excell trååk :(. Och snart klockan 12 ska vi ha kerstin i 4 timmar :o OMG jag kommer aldrig att klara det här!
Efter skolan ska jag vara med Sarah och då ska vi till stan och köpa farsdagpresent (lite sent kanske men men) och sen ska jag hjälpa henne med hennes bokjournal och sen ikväll ska jag till älsklingen <3


listis

 

99 saker du inte visste om mig!

1. Ditt namn? Linda Bergman
2. Exakt ålder? 17 år, 7 månader, 1 vecka och 3 dagar.
3. Var bor du? gävle
4. Bor tillsammans med? mest hos älsklingen
5. Husdjur? min katt Molle
6. Färg på ditt hus? trist
7. När är du född? 31 mars 1992
8. Klass? BF1B
9. Vilket år tar du studenten? 2012
10. Något jobb? nej
11. När ska du sova ikväll? när jag är trött
13. Duschat idag? nepp men ska senare
14. Kramat någon idag? aa
15. Pussat någon idag? jaa :)
16. Vad har du ätit? frukost
17. Dagens klädsel? leggings, klänning och en lite kofta
18. Dagens smink? mascara, kajal
19. Dagens sötnos? Oskar :)
20. Dagens roligaste? jag har inte träffat någon rolig än idag
21. Har du några nära vänner? japp.
22. Hur många har du kysst? 1
23. Vem kramade du senast? oskar
24. Har du haft sex? ja
25. Hur många har varit otrogna med dig? ingen hoppas jag ;o
27. Har du pojk-/flickvän? japp
28. Vem pratade du med i telefon senast? oskar
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? pappa - Ok.:)


FAVORIT:
31. Film? har en del.
32. Låt? just nu är det väl kanske "Shayne Ward - Breathless"
33. Mat? det beror på vilket humör jag är på ;)
34. Dryck? julmust.. hihihi
35. Färg? svart, vit, rosa, silver, lila
37. Plats? någonstans med en gitarr i handen
38. Land? sverige & england
39. Ämne i skolan? just nu, idrott..
40. År? 1998, för då var jag liten och gosig!

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? Sarah norling
42. Personen du kysste? oskar
43. Gången du spydde? i lördags
44. Gången du grät? i går
45. Pizzan du åt? jadu jag vet inte när men jag vet att det var enm hawaii
46. Gången du var i Göteborg? -
47. Gången du var i Stockhom? -
48. Gången du var full? den 25 juli hahaha
49. Gången du var hög? aldrig varit
50. Personen som såg dig gråta? oskar

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? svart
52. Hund eller katt? hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? hemma och mysa
54. Tv-spel eller datorspel? tv-spel
55. Singel eller upptagen? upptagen
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? inget
58. Ragga eller bli uppraggad? uppraggad x'D
59. Big Brother eller Paradise Hotel? inget haha
60. Svart hår eller blont? blont
61. Blåa ögon eller bruna? bruna
62. Choklad eller lakrits? choklad
63. Göteborg eller Stockholm? stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? höger
65. Coca cola eller fanta? cola såklart
66. Pizza eller kebab? pizza
67. Randigt eller prickigt? randigt
68. Älska eller älskas? båda såklart, hihi
69. Leva eller dö? leva


ANTAL:

70. Personer du älskar? vet inte
71. Personer du hatar? typ en.
72. Personer som sagt jag älskar dig till dej? en del
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? en
74. Glassar du ätit på en dag? kanske 8 jag vet inte
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? inga
76. Gånger du haft minnesluckor? nån gång.
77. Gånger du varit hög? ingen gång
78. Personer du saknar just nu? massa :/
79. Gånger ditt hjärta brustit? ingen

VEM:
80. Vill du kyssa nu? oskar
81. Ska du träffa imorgon? KLASSEN, hihi :)
82. Sjöng du senast för? oskar tror jag
83. Hade du senast en msn konversation med? ööh.. minns inte..
84. Spelade du tv-spel med senast? oskar
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? romantisk? vill åka själv.. nejmen alla jag tycker om :)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? ett par stycken.. fast ingen stor sten precis, jag är snäll (a)
87. Förtjänar att dö? ingen. eller jo, pedofiläckel!
89. Vill du sova jämte inatt? oskar

VAD:
90. Gör dig glad? musik, alltid. och de jag tycker om.
91. Gör dig ledsen? idioter, bråk.
92. Vad vill du helst göra nu? vara hemma och sova
93. Önskar du att du slapp göra? en massa prov & läxor
94. Vill du ha nu? pengar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? pengar ;)
96. Längtar du till? julafton
97. Tycker du om dina betyg? japp
98. Ångrar du något i ditt liv? kanske något
99. Är det bästa som har hänt dig? Dagen då jag blev kär.


data prov suger !

Nu ska jag snart ha ett jävlafuckinghelvetespullknullarselhoradrenalinskantarellsvampskuk dataprov. Ja som ni förstår så tycker jag absolut inte om data, för det suger xP. Men som tur så slutar vi snart och då ska jag hem och sova, ne då men jag ska hem och sätta mig vid datan.

Jag och Sarah åt ingen lunch idag, vi gick till affären och köpte hulle och saffransbulle, och det var jätte gott :P

so sick :(

Jag blev sjuk av vaccinet som vi tog igår och först i början kände jag ingenting men sen gjorde det bara ondare och ondare och när jag och Saah var utr och julklappshandlade gjorde det fruktansvärt ont. Jag kunde knappt röra armen och jag kunde häller inte hålla i en liten påse för att det gjorde så ont. När jag kom hem till älsklingen sen på kvällen när vi skulle gå och lägga oss då började jag frysa jätte mycket och jag fick sätta på mig mysbyxor och sen hade jag en varm vetekudde och två täcken på mig, men ändå frös jag jätte mycket. Och jag vaknade flera gånger och jag hade jätte svårt att sova, och i morse kunde jag absolut inte röra mig utan att det kändes som att jag höll på att spy, och när jag kom hem låg jag baar i sängen och mådde dåligt och hade riktigt ont i kroppen. Nu när älsklingen kom och hämtade mig har jag bara legat i sängen och inte gjort något typ. Jag hoppas att jag blir bättre i morrn för jag orkar inte må så här just nu.


Igår i skolan var det roligt jag var riktigt uppåt, kanske för att Sarah äntligen kom till skolan hehe. Hon ville hålla på med min mobil typ hela tiden xD. Och vi två hade jätte kul när vi skulle handla julklappar tillsammans även fasst vi hade så ont i armarna. Och vi käkade på SubWay och kärringen i kassan räknade fel, så vi var tvugna att säga till att vi skulle ha pengar tillbaka. Men sen skulle Sarah till dansen och då gick jag till tågstationen där oskar skulle hämta mig, och sen åkte vi först hem till mig för att jag skulle lämna pengar till mamma och så skulle jag hämta rena kläder för att jag skulle dusha hemma hos oskar, och när jag skulle duscha gjorde det jätte ont i armen det var jätte svårt att schamponera håret men jag bara bet ihop och gnuggade och sen när jag var klar var det svårta tt sätta på sig käder eftersom att jag för mesta delen bara hade en hand att använda. Och inatt när jag frös var älsklingen jätte gullig mot mig och tog hand om mig, fasstän han skulle upp och jobba klockan 6.
KISSES


:'(

Jag har knappt varit hemma i 5 minuter och jag vill redan bort härifrån.


kom igen bli frisk <3

Sarah är fortfaande sjuk och jag som hade hoppats på att hon skulle vara i skolan idag, gumman jag saknar dig förstår du väl <3.

Ja idag slutar vi 4 urk >P, älsklingen ska jobba över idag så jag vet inte när han kommer hem. Men jag ska iaf vara med han när han väl gör det. Igår när jag var med honom gjorde jag klar min bokjournal och fan vad tråkigt det var att göra den, och nu ska jag börja på en ny bok :/ och då måste jag skriva en till sån där jävla bokjournal fan asså ettan r fan tuffare än förra året. Men då gick jag juh inte heller nån svår kurs om man säger så, men jag saknar den klassen gud asså den klassen kommer alltid att finnas i mitt hjärta <3.

Nu sitter jag på datan och har inget att göra så jag hade tänkt att jag skulle fixa ordning min bokjournal så att jag kan lämna in den idag. Då kan jag äntligen stryka den från listan :D.
KISSES


tjohoo :P

Just precis i detta ögonblick sitter jag i datasalen och har datalektion, vi har prov nästa vecka på måndag >P blää. Efter datan ska jag hem för då slutar vi, och då ska jag göra klart min bokjournal, jag har inte mycket kvar och sen ska jag vara med älsklingen :).
Jag vill bara säga att jag älskar min nya mobil, den är så jävla härlig :D hehe. Igår när vi var påväg hem ifrån VALBO ringde vi till mamma och berättade att oskar hade köpt en mobil till mig för 5000 och hon blev helt chockad hon skrek vaaa!!? i telefonen och både jag och oskar skrattade för att dte lät så roligt.
Idag skulle jag och sarah ha köpt julklappar men hon är sjuk, så det får bli en annan dag. Men det är lugnt dte är inte så att vi inte hinner köpa julklappar innan julen är här xD. "Men du får krya på dig babe"
Jag vill att tiden ska gå fortare så att klockan blir 1 någon gång för jag orkar bara inte med att sitta kvar här länge till, det är så himla tråkigt :/. Ja men herrå :D
KISSES


NY MOBIL

Jag har fått ne samsung jet av min älskling idag, visst är han väl lite wierd i huvvet, men jag älskar honom ändå. Han är världens mest underbaraste pojkvän <3


RSS 2.0