Nollning

I onsdas hade vi nollning och de var skit kul, vi fick sjunga en låt om treorna och jag har den i huvudet just nu hehe.
Vi fick nummer på kinderna för att dom skulle veta vilken nolla man var, sen fick man ta på sig en amssa roliga kläder.
Vii blev utskämda på stan och de var ganska kul faktiskt men vi fick en massa vattenballonger på oss och jag fick mest så jag började frysa som fan så jag fick ta av mig min scenkläder och sätta på mig en tjocktröja. Dom var riktigt sjysta.
Sen skulle vi döpas i fontänen och jag trodde juh helt klart att vi skulle hoppa ner i fontänen, men som tur var skulle vi bara stå på sidan och få lite vatten på huvet : ).
Sen på kvällen var de fest och typ alla drack juh som jag inte skulle ha gjort för jag tycker inte om de.
men de blev inte bättre nästa dag för då blev jag sjuk från allt vatten jag hade fått från vattenballongerna och jag är fortfarande sjuk. Men nu ska jag gå och lägga mig lite, de känns typ som om att jag ska spy och de vll jag inte för om jag spyr kommer jag inte att få träffa min älskling idag och de vill jag verkligen. <3


fotodag ttillsammans med Sarah och Jennie

 
Har precis kommit hem från skolan, de är jätte skönt på tisdagar för då slutar man halv tolv typ men iaf, när jag kom hem hade jag inge att göra så jag laddade upp några bilder på mig och mina bästa vänner.
Hoppas att vi alltid kommer att vara vänner även om de händer nån gång att vi blir lite osams :)






 


Min helg

I fredas sov jag hemma hos min kille, men de var inte som när jag brukar sova hos honom för den här kvällen hade han supit med sina kompisar (Jag drack inte).
egentligen skule jag väl inte ha sovit där men jag ville hålla koll på dom så inget allvarligt hände men jag klarade inte av att vara vaken lika länge som dom var, så jag somnade framför tvn.
Men sen när Oskar kom hem, för dom hade varit ute ett litet tag, så skulle han vända på mig för jag låg vänd i sängen så vaknade jag och då var klockan 03:50. Jag hade inte haft något täcke på mig när jag sov så jag låg och skakade och då gav han mig en tjocktröja som jag kunde sova i sen la han täcke över mig men jag låg och skakade endå, men jag somnade iaf.
Sen vaknade vi båda klockan sju så vi hade sovit i tre timmar typ och då var vi klarvakna båda två, så vi gick upp och tog med oss våran frukost ner och åt den i sängen medans vi tittade på tv sen somnade jag igen för jag hade juh bara sovit i tre timmar och då vaknade jag kvart över ett ist.
Och då hade han suttit vid datan hela tiden men sen när han såg att jag hade vaknat så kom han till sängen så låg vi och myste. Sen låg vi där ett tag tills vi blev hungriga och då gjorde han i ordning hamburgare till oss, och då kom Toffe så efter att vi hade ätit gick dom tll affären och jag var kvar hemma hos Oskar för jag hade ont i ryggen, så jag låg och tittade på tv.
De tog inte lång tid innan han kom hem, och när han kom hem hade han köpt en Coca Cola till mig som jag tyckte var snällt  ( :.
sen låg vi och tittad epå tv resten av dagen till typ halv nio då gick vi till affären och sen när vi kom hem tittade vi på tv ennu mer på tv : P men de fanns inge bra på tvn så vi somnade och de var tur att jag vaknade när jag vaknade för jag skulle vara hemma halv tolf för jag skulle sitta barnvakt åt min syrra, så jag vaknade och satte på mig min egen tjocktröja och tänkte gå hem, men då vaknade Oskar och då blev han lite arg på mig : ( för att jag inte hade väckt honom för han hade fått mig att lova honom att jag skulle väcka honom för han ville inte att jag skulle gå hem själv när de var mörkt och sent.
Men jag ville inte väcka honom för han hade juh inte fått sova länge.
Men jag behövde inte gå rikigt än så han somnade igen och då ville jag verkligen inte väcka honom men jag hade lovat att jag skulle göra de så jag gjorde de, och då blev han glad, så han följe med mig hem och vi sa godnatt framför min port sen gick han hem. Jag gick och la mig och nu är jag här vaknade för typ en timme sen.
Och idag vet jag inte alls vad jag ska göra men jag ska iaf ha dans klockan halv fem.


Älskar min pojkvän <3

Jag skulle bara vilja berätta för alla vilken underbar pojkvän jag har, asså han är den bästa man kan ha, enligt mig.
Han är alltid där för mig om jag är ledsen.
Och när han håller om en känner man sig så trygg, man vill aldrig att han ska släppa taget.
Med honom kan man bara vara sig själv, man behöver inte göra sig till eller nånting, för han tycker om mig för den jag är och inte för hur jag ser ut eller vad jag har för kläder på mig, och de e skönt

Utan honom vet jag inte vad jag skulle göra, han förändrade mitt liv på flera sätt.

Jag älskar dig, Oskar Ellebo <3<3<3<3<3<3





Han är mitt solsken i mörkret, han är mitt allt och lite till, han är mitt LIV!





Shoo bloggen!

 
Shoo bloggen!


Igår var de juh första skoldagen, om jag ska va ärlig så var de inte så kul.
För jag kom inte i samma klass som nån som jag kände : (
Utan de var så att i min klass kände alla någon och alla hade någon att prata med förutom jag, så de var jätte tråkigt. Asså så tyst har jag aldrig varit.
Men sen när skolan var slut gick jag, Sarah och Jennie ner till stan för Sarah skulle handla något och sen skulle vi äta. När vi kom hem gjorde Sarah en blogg åt Jennie så nu har hon också
en : D

Och sen kom min Oskar hem till mig och då gick Sarah och Jennie för: Sarah skulle träffa sin pojkvän och Jennie skulle träffa en kompis.
Oskar och jag var hemma hos mig i typ en timme sen gick vi hem till honom, först låg vi och tittade på tv, men sen började han bli på lite bushumör som han brukar när han har tråkigt.
Då började han att kittla mig under fötterna och jag höll på att garva ihjäl mig ; P
men sen efter ett tag så slutade han och då typ tio minuter efter de började jag bli på bushumör, så vi höll på att busa med varandra ett tag sen orkade vi inge mer så vi låg och myste ist. : )
Och jag sov över hos honom på en vardag de har jag aldrig gjort förut men de gick bra, han ställde klockan på 06:00 för han börjar klockan sju.
Han trodde inte på mig när jag sa at jag skulle kliva upp den tiden han trodde att jag skulle somna om igen, men de gjorde jag inte.
Jag hade inte med mig några kläder hem till honom så att jag kunde byta om dit myskläder så jag fick låna ett par mysbyxor av han att sova i och dom var jätte sköna ; )
Sen följde han mig hem för han skulle till jobbet och jag skulle hem och duscha och fixa i ordning mig.
Och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli typ nio så att jag kan gå till skolan, och om de inte är nån som pratar med mig i dag heller kommer jag att vara sur hela dan, eller okej inte hela dan men hela skoldan, sen när jag kommer hem ska jag väl förhoppningsvis vara med Oskar han lät lite osäker för han kan juh få jobba över och de vill vi inte.
Men nu ska jag gå och fixa håret, : ) men jag skrver hur de vari skolan när jag kommer hem herrå
Love You All
// Angel
 

Första skoldagen :P

Ja... Just nu sitter jag och äter frukost, jag dricker te och äter rostade mackor : ) mums
Jag ska möta mina kompisar om en halvtimme typ för vi ska gå tillsammans till skolan, sen efteråt ska vi gå ner och äta på stan.
Jag är väldigt trött just nu för jag fick bara sova i sex och en halv timme : ( men de var de helt och hållet värt, för jag fick vara med min pojkvän i en timme längre än vad jag brukar få vara med honom på en vardag för han jobbar.
De va så mysigt att bara ligga där i sängen med honom och bara mysa ; P Jag älskar verkligen min pojkvän
Men ne... Nu måste jag gå och borsta tänderna och klä på mig, ha de bra herrå
Love You All // Angel

Har fått en blogg nu!!

Välkommen till mn nya blogg!


Nu har jag äntligen skaffat en blogg, och de var Sarah som hjälpte mig med den :D

Idag ärre sista dan på sommarlovet och i morrn börjar skolan, jag ska gå på Vasa, teater. Jag tycker både att de ska bli roligt och att de ska bli tråkigt för jag tycker inte om skolan så mycket (men vem gör de?).


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0