JAG FRAMFÖR KAMERAN

här är lite bilder på mig från när S fotade mig tidigare ikväll.
jag fick lite kläder av henne som hon inte ville ha kvar :)










Modell: Jag
Fotograf: Sarah Norling
Redigerare: Sarah Norling


crazy night xD

lyssnar på musik gör vi nu bara så att alla vet det :P Vi har precis tittat klart på filmen och ska senare gå ntill donken och äta :D. Jag hade tänkt att jag skulle ta en lilla menyn för jag är inte så hungrig fasstän jag inte ätit mat på hela dan jag har bara ätit chips heheh jag vet det är inte bra men men jag kommer juh att äta nu och sen ska vi titta på IDOL hehe. nu håller sarah på att leka med ett gossedjur framför mitt ansikte xD. Och nu håller hon på med dvd filmer. Och sjunger som en tok gör hon också :)

"My milkshake brings all the boys to the yard, damn right it´s better than yours, damn right it´s better than yours, i can teach you but i´ll have to charge."




galen

Heeej allahopa, jag sitter här med sarisen och hon försöker sjunga men det går inte så bra xD Vi har precis kommit från oskar, vi ska ha myskväll ikväll och äta morot och dipp det är asgott. Vi ska titta på Hannah Montana the movie och sen ska vi se på IDOL. Sen efter det ska jag tillbaka till  oskar igen.
Jag vill bara tala om att det är så jävla kul att vara med sarah och ha myskvllar med henneför vi skrattar alltid även om något går fel. Som förra gången när vi hade myskväll då hade vi sönder ett fint glas, och kvällen blev inte förstörd för det eller nejje vi bara städade undan det trasiga och sen fortsatte vi bara och hade roligt :P




ny mobil !!

Jag ska få en ny mobil av oskar jag sa i frrgår att jag ville ha en mobil som dom visade på tvn, en *samsung jet*, och igår sa han att han tänker köpa en mobil åt antingen den eller kanske en touchwiz en rosa, och jag tycker att han är helt jävla galen. Dom monilerna kostar juh jätte mycket menmen han säger att det ska vara en tidig julklapp men jag tycker ändå att han är knäpp. Visstjag tycker att han är världens supergulligaste också <3 Jag vet inte när han ska köpa en men han sa att han kanske skulle göra det i helgen men jag vet inte, det känns så konstigt. Jag har jättesvårt att ta emot saker från folk, okej inte från föräldrar men när det kommer till andra så är det svårt och det har jag sagt till oskar men han säger att jag bara får acceptera att han vill ge mig saker. Han säger att det är så det är och det är så det kommer att bli.


klar med naglarna

Ja då var man klar med naglarna här har ni bilder kan ni få se hur det blev och ni får jätte järna kommentera och säga vad ni tycker



coola naglar ;P

Jag håller på att måla mina naglar , jag har kört fasst på bokjournalen, men jag lovar att jag iaf kommer att bli klarmed den innan skolan börjar. Men kanske om jag börjar på andra delen kanske det kommer mer till mig för att ha med på första delen. Eller så skiter jag i att göra mer på första delen och bara fortsätter med resten. Ja jag har juh ändå inga speciella planer men det skulle vara skönt att få komma ut lite senare, och kanske hitta på något.

Jag håller juh på att måla naglarna och jag skulle vilja göra något coolt med dom men just nu har jag bara målat svart uppe på topparna där man oftast har vitt, men int jag xD. Eftersom att det är halloween så ville jag ha svart. Jag vet inte vad jag ska ha för färg på resten av naglarna jag hade tänkt mig att ta genomskinligt men jag et inte det kanske är snyggt med vitt också eller någon annan färg. Om ni har förslag kan ni juh skriva så kanske jag kan prova :). Tänk om man skulle kunna göra en pumpa på naglarna eller kanske ett spöke :D. Det skulle vara skitcoolt. Fan att jag inte hade någon här som jag kunde prova på, det skulle juh fan vara asbra, vem vet det kanske skulle kunna bli snyggt, jag kanske är bra på det. Eller jag tror inte det, men mankanjuh prova iaf. Snälla kan inte någon komma hit så att jag kan prova för jag kan inte göra det på mig själv det skulle bli alldeles för svårt. Ja men skit samma jag ska gå och fortsätta med naglarna och sen ska jag fortsätta med bokjournalen.

KISSES


ojsan xD

Jag har en bokjournal att skriva men det är så svårt at få ihop det jag ska skriva fem delar och jag är fortfarande bara på första. Alla delar ska vara minst ett halvt A4 :/, jag hatar sånt här. Jag kommer aldrig att bli klar i tid den ska vara inlämnad på måndag när v börjar i skolan igen. Jag vet att det är lov, men eftersom att jag onte har gjort den så måste jag göra den nu.



Igår kväll höll oskar på att tjata om att han vill köpa en mobil till mig, en sån där samsung med pekskärm, men asså den kostar typ 4-5 tusen, han sa igår att han skulle köpa en när han var på jobbet för då åker han förbi media markt, men jag vet att han inte kommer att göra det. xD


sarisen

Igår var jag med Sarah min äsklings babe.
Först vaknade jag upp bredvid oskar, när han åkte till jobbet somnade jag om ioch sen när jag vaknade stack jaghem och duschade och gjrde mig i ordning. Efter det vid halv 3 gick jag hem till Sarah och där käkade vi kalopps *jätte gott* sen satt vi vid datan ett tag och efter det gick vi ut och skulle ta lite bilder, och då träffade vi älsklingen. Medans vi krmades tog Sarah en massa bilder xD. Här är en av dom.



Sen mär han åkte hem gick vi till ICA och skulle köpa julmsut men det fanns ingen så då drog vi till tempo och köpte ist. Sen drog vi hem till mig och drack hulle och åt marabou VINTER. Vi tittade på tv och så sen skulle Sarah till Andreas och då drog jag hem till älsklingen, han var inte hemma då jag kom så jag tog en kopp te och tittade på tv med hans mamma. Men när klockan blev kvart i 9 gick jag ner och la mig för jag hade blivit så himla trött. Och klockan 9 kom älsklingen hem och då låg jag redan i sängen så när han kom ner trodde han att jag sov så han smög jätte försiktigt ner i sängen. Och då kramnade jag honom, då sa han att han trodde att jag sov. Sen gick vi och la oss båda två.




Såhär såg det ut när vi satt vid tv:n :D


hah ye baby

Sitter här med Sarah och kollar efter mobiler för jag vill så mycket ha en jag änner mig helt jävla cp utan en mobil. Iaf så ska vi snart gå ut oh gå till affären och köpa lite HULLE :D. Som jag inte har druckit på länge.


i skolisen med mattiisen

lista :)

OM DIG
Namn: Linda Bergman
Hårfärg: brunt
Ögonfärg: blåa
Längd: 172
Skostorlek: 41
Ålder: 17
Födelsedag: 31 mars
Högerhänt/vänsterhänt: höger
Stjärntecken: vädur

SMAK & STIL
Vad har du på dig nu? harem byxor och t-tröja
Vad har du för trosor? rosa
Har du någon bh? hehe jaa
Hur beskriver du en fjortis? mycket smink, tror att dom är något, putar med läpparna
Hur beskriver du en plugghäst? typ lever för skolan
Har du bytt stil någon gång? jadå
Vem är din förebild? vet inte riktigt. kanske
oth gänget.

BAD DAYS
Har du rökt? ja men det var längesen
Har du snusat? aldrig
Har du gjort något olagligt? mhm
Har du slagit någon ner till marken? nee :)
Är du allergisk mot något? nepp
Tror du på Gud? näe inte riktigt
Har du en bästis? ja :*
Är du vegitarian? nepp
Är du olydig? ibland kanske? ;)
Har du vart med om ett stort gräl? ja det har jag

ANTINGEN ELLER
[ ] mjölk/saft [x]
[x] ibumetin/alvedon [ ]
[ ] katt/hund [x]
[ ] cykla/ [x]
[ ] öl/vin [ ] urk inget..
[x] kanin/hare [ ]

THIS OR THAT
Cider/öl: cider såklart(y)
Pepsi/cola: coca cola!
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar.
Tv/film: beror på, men oftast film :)
Gitarr/trummor: gitarr!
Adidas/nike: adidas
Kinesiskt/mexikanskt: kinesiskt
Mtv/vh1: mtv ofc♥

SENASTE DU
Skrattade: igår nät älsklingen jagade mig  xD
Grät: igår :(
Såg: dataskärmen?
Drog ett skämt: minns inte ;o

HAR DU
Druckit alkohol: jaa
Tagit droger: nej
Kysst någon: haha ja klart :)
Sovit bredvid någon av samma könet: ah
Bakat: såklart
Viljat dö: mm

FAVORIT
Sport: ingen
Helgdag: lördag
Årstid: SOMMAR!

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: jag ÄR kär :)
Blivit dissad: nepp
Skolkat: mh
Sovit utomhus: nej
Färgat håret blont? inte färgat men blekt
Blivit kallad bög? ja haha
Kallat någon bög? jaa
Slagit någon? jaa
Kört moped? ne
Suttit på en moped? haha jaa
Kört bil? .. nej :(
Druckit kaffe? ja usch
Har en egen mobiltelefon? inte just nu den är trasig
Har ett eget rum? men jaaaa
Pussat en kille? yes
Pussat en tjej? ja
Varit på en fest? japp
Har en egen data? ah
Har en tv på ditt rum? ja :D
Har haft tandställning? ja, för längesen :)
Har fler än två hål i öronen? två exakt
Har en tatuering? nej
Har msn? men ja
Har varit utomlands? nej
Badat i ett hav? mh
Orkar du med en sista fråga? har jag börjat lär jag sluta.
Är du snygg? har mina dagar

städat

Idag har jag inte varit lat jag har faktiskt städat, jag har dammsugit och plockat och gjort det snyggt här. Så jag tycker att jag har varit duktig :). jag har bäddat sängen också och lagt gossedjur i den. Just nu sitter jag och spelar x-box. Jag ska försöka samla ihop så många ´minions´ som möjligt till älsklingen. Snart kommer det en lista och kanske något mer. Jag ska försöka uppa bloggen så mycket som möjligt. <3
KISSES


tråk

Nu har jag varit vaken ett tag, jag gick och la mig vid 9 igår typ och sen vaknade jag vid halv 6 i morse och sen kund jag inte somna om så när älsklingen hade åkt till jobbet gjorde jag iordning frukost och sen har jag tittat på tv och spelat lite x-box. Vet inte vad som händer idag. Men i morrn ska jag träffa Sarah :)


Tidig morgon

Idag vaknade jag riktigt tidigt jag har varit uppe sedan klockan 5 i morse :o Och jag var pigg när jag vaknade sen har det inte hänt så mycket mer idag än att jag och älsklingen suttit vid x-boxen och spelat lite spel. Jag vet inte vad vi kommer att göra senare idag men jag kan lova att vi inte kommer att sitta inne hela dagen om det inte börjar regna såklart, men iaf. Ikväll blir det One Tree Hill för min del iaf och sen vet jag inte.

Igår gick vi och la oss vid 8 för då somnade älsklingen och då bytte jag om till nattiskläder och tänke inte sova men jag somnade ändå. Jag var iaf pigg sen när jag vaknade och det var juh bra.


Myspys

Idag har jag varit i skolan och höll på med arbetet till redovisningen i morrn och jag har pluggat på till omprovet som är i morrn. Vi fick tillbaka våra engelska prov idag och jag blev jätte glad för jag fick VG. :D

Nu har jag och älsklingen varit på affären och köpt mys, så nu ska vi sätta på en film och titta på den och mysa. Jag älskar att mysa med oskar <3 Den bästa pojkvännen evver <3


slutpluggat

Nu har jag pluggat klart tycker jag, jag orkar bara inte mer asså jag blir så jävla trött. Jag kommer att gå igenom allt i morrn igen men just nu kan jag kanska mycket. Så nu tänker jag v'nta tills klockan blir halv 9 och älsklingen kommer och hämtar mig <3.
KISSES


PLUGGAPLUGGAPLUGGA!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har precis kommit hem från skolan och jag känner mig jätte stressad för det är en miljon saker jag har att göra som jag har kvar. Och det kommer bara nya grejer hela tiden och jag orkar fan inte med de :(. Jag har gjort en liten lista på vad jag ska göra och strukit över det jag har gjort klart, inte för att det är mycket men iaf det är juh nåt. i morrn får jag stryka ännu en sak, och kanske ikväll. Vi får se. Nu ska jag sätta mig i sängen och träna till provet jag har på fredag, sen ska jag även göra min läsjournal om jag hinner.

Jag skulle egentligen ha gått till skolsyster idag och kollat min höft eftersom när jag sover eller ligger ner en lång stund får jag jätte ont i höften och det värker jätte mycket, det känns typ som om någon har sparkat mig där. Inatt när jag vaknade av det varknade jag två gånger, och båda gångerna råkade jag väcka älsklingen, men han sa att det inte gjorde något. Iaf så masserade han mig tills jag kunde somna igen, det var värsta gulligt tyckte jag <3.

Ikväll ska jag hem till älsklingen och jag ska sova där jag hoppas verkligen att jag inte vaknar upp och har ont nån gång i natt. Snart är det fredag och jag längtar dit för då har vi lov sen hela nästa vecka :D. Och då ska jag ta det lugnt och försöka hinna ikapp med allt som jag har kvar. Sen ska juh även vara med älsklingen och vi ska mysamysamysa :) <3
Ja men nu ska jag gå och plugga herrå
KISSES






Hissar/Dissar



♥ Lov: Det är alltid skönt med lov, att få vara ledig och bara INTE tänka på skolan alls :D.

♥ Fotografering: Jag helt klart älskar att fotografera och ta bilder på typ allt osm finns att ta bilder på :)




♥ Nick Patera: Tänk att han kan sjunga som både kille och tjej, och bra dessutom eleer bra han sjunger juh helt jävla fucking otroligt :)





* Ingen mobil: Jag hatar att inte ha en mobil jag känner mig så himla handikappad, jag vill ha en mobil :(.

* Mensverk: De är drygt och det gör ont och man sväller lite och blir lättirriterad. Men det är gulligt att killen tar hant om en :) (iaf min pojkvän<3).

* Vintern: Jag vet inte riktigt om jag kan DISSA vintern helt och hållet.
För jag tycker juh att vintern är fin när snön ligger och glittrar och man själv sitter inne i värmen och myser och dricker varm choklad.
Men den är juh även trist och tråkig när snön blir till slask och de är kallt och blpsigt och man håller på att frysa ihjäl.


Datalektion

Ja nu sitter jag på datalektionen och det suger, det är jättetråkigt. Jag vet inte ens vad man ska göra, men mne man slutar juh ändå snart om en och en halv timme så. När jag kommer hem ska jag plugga för vi har prov i morrn i engelska och trååååk. Jag ska också skriva sammanfattning, till på fredag och sen ska jag även plugga till omprovet. Guud jagv et de är värsta mycke men måste man så måste man. Ja men nu måste jag fortsätta med de här.
KISSES


Min morgon

Heelluuuu allahopa
Jag sitter just nu och fixar mig, jag har precis duschat och så. Inatt vaknade jag klockan ett av att mitt knä gjorde så himla ont jag grinade till och med, men som tur var fanns älsklingen där och tröstade mig han hämtade en ibumetin till mig och sen låg han och höll om mig tills jag somnade om <3. Sen i morse vaknade vi klockan 6 och gud vad trött jag var då asså :/. Jag har hunnit ätit frukost också. Nu går vi bara i skolan i en vecka till sen är det höstlov :D fan vad härligt :P. Efter skolan idag ska jag vara med älsklingen och sen på tisdag och onsdag ska jag vara hemma och plugga till omprovet på fredag. Ja men nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning.
KISSES



Min vecka
Måndag: Skolan, plugg och älsklingen <3
Tisdag: Skolan plugga hela dagen och sen sova hos älsklingen <3
Onsdag: Skolan plugga hela dagen och sen sova hos älsklingen <3
Torsdag: Skolan och sen vara med älsklingen <3
Fredag: Skolan och sen kanske älskling helg <3
Lördag: älskling helg <3
Söndag: älskling helg <3


Min Helg :)

♥ Fredag: Dagen började med att jag vaknade up bredvid älsklingen, vi klädde på oss och han skjutsade hem mig, jag gick inte till skolan. Jag låg och tittade mestadels på tv och käkade godis. Sen vid 14 kom älsklingen han hade slutat tidigt från jobbet, vi tittade på tv till klockan var 15 och sen åkte vi till skolan för att jag skulle hämta läxor och sånt, sen åkte vi hem. Då skulle oskar duscha och jag låg och tittade på tv, när han var klar åkte vi och handlade vi åkte först till ICA och då köpte vi chips och sånt, sen åkte vi till en pizzeria och handlade mat. När vi kom hem åt vi och efteråt satte vi på filmen och la oss i sängen och myste med chips och läsk, vi tittade på "Lady och Luffsen". Det var ätte mysigt och sen vid 8 nr filmen var klar somnade jag för jag var så himla trött.

Lördag: Jag vaknade vid halv 10 och då gick vi up och gjorde i ordning frukost sen Eftersom att det regnade hela dagen låg vi inne och myste ist och tittade på "Kogänget", en ganska rolig film. Tittat på tv, och spelade x-box tillsammans, och senare på kvällen åt vi mat, då var det kyckling ugnsteckt potatis och bea-sås. Sen när klockan var kvart över 6 tittade jag och älsklingen på disneydags, hehe ja vi tittde på Bumbi-björnarna :D. Sen har vi bara myst och sen gick vi och la oss.

KISSESS


17 Månader <3



17 månader med världens underbaraste älskling ♥



Hissar och Dissar :P ♥



♥ Månadsdagar:
Månadsdagar är så himla mysiga, och man kan göra precis vad som helst på dom tsm med sin älskling.

♥ Ny hårfärg: De känns så himla skönt efter att man har färgat håret och man blir så himla nöjd efteråt, och man känner sig fräsh :P

♥ Husdjur: Dom kan man gosa med när man är ensam och man är rädd, dom vet när du är ledsen och vill trösta en :)




Att vara sjuk: Det är så himla tråkigt och man missar jätte mycket i skolan. Man känner sig aldrig fräsh när man ligger i sängen och snorar och harklar sig.

Falska människor: Vem behöver falska människor omkring sig ? Precis ingen xD. Hur kul är det att ha någon som ljuger för en och går bakom ryggen på en hela tiden.

Kallt väder: När man går ut måste man ha kläder som täcker varenda lite millimeter av kroppen. Man blir röd om näsan och öronen och man fryser så himla mycket.


Sjuk

Idag har jag inte heller gått till skolan för att jag mår inte bra så jag kommer inte i morrn heller, jag vet att vi har prov men jag får ta de på omprovstiden. Ja idag vaknade jag vid 6 och har varit vaken enda sen dess. Alldeles nyss följde jag med mamma och handlade och då köpte vi med oss pizza hem som vi delade på, men på vägen hem kände jag att jag nästan var på väg att spy men som tur så gjorde jag det inte.

I morrn firar jag och älsklingen 17 månader. Och då ska vi ha myspys med levande ljus och film. De kommer att bli så himla mysigt <3 Jag längtar jätte mycket :).


Mår inge bra

Idag är jag hemma från skolan för jag mår inte alls bra jag  har både ont i magen och ont halsen :(.
I morrn ska jag försöka gå till skolan :). För om jag inte går till skolan i morrn får jag inte träffa älsklinegn idag efter att han slutat jobbet, och det vill jag verkligen för gud asså jag saknar honom till och med nu det känns inte alls som om han skjutsade hem mig i morse, men det gjorde han<3.

Igaår kom juh älsklinegn hem, och när jag gick upp för trappan tilll hallen dunkade mitt hjärta jätte snabbt och hårt för att jag skulle äntligen få krama om honom och pussa på han :). Så när han hade ställt in alla väskor från bilen gick jag och kramade han jätte länge och hårt, jag ville aldrig släppa. och sen när vi gick ner till hans rum la vi oss i sängen och vi bara låg där och höll om varandra och pussades och myste. Det kändes så himla bra att ha honom bredvid mig i sängen igen. Och när vi skullle gå och läggas oss, somnade jga nästan på en gång jag hade inte alls svårt att somna :), Jga kände mig så himla trygg när han låg och höll om mig.


ÄNTLIGEN !!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3

ÄLSKLINGEN HAR KOMMIT HEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gud jag är så himla glad, idag i skolan fick jag veta att jag fick G på dataprovet :P.
Och idag innan jag och Sarah skulle till skolan målade jag naglarna och såhär blev dom.


Fy fan vad jag hatar min mobil :@

Idag tappade jag min mobil som jag fått låna för att min andra slutade att fungera, och nu är batteriet försvunnet. jag är så jävla sur så att jag vet fan inte vad jag ska göra. Plus att vi ska ha data nu och jag orkar bara inte vara kvar i skolan fan helvete!!!! Jag vill gå hem men asså de blir juh skolk men egentligen så bryr jag mig inte. Men jag gkanske ska var kvar ändå.

Hela min dag kommer säkert att gå åt helvete!!!! :'(

Vårt nya jag xD

Här är mitt och Sarahs nya jag :P De är bara att säga vad ni tycker




Här är jag :P





Och här är Sarah :P

snart så :P

sitter och tittar på top dog USA och shit vad dom håller på xD. Just nu  ska dom dansa med sina hundar. Och det ser helt jävla sjukt ut vissa tar upp sina hundar och dansar med dom. Jag sitter och väntar på Sarah som kommer typ efter 4, och då blir det tjejkväll typ. men inte för livligt för anneli är sjuk hon har feber så då vilar hon. Jag fryser lite och mår lite illa men jag tror inte tat jag är sjuk, jag har skruvat uppelementet så det kommer att bli varmt här :D.

Snart ska jag gå och duscha och innan Sarah kommer hit ska jag även dammsuga, och fixa till liteså att det ser lite snyggt ut xD. Sen ska vi fixa med håren, och jag lovar att det kommer både för och efterbilder :P.




Jag längtar jätte mycket till i morrn så att jag nästan svimmar för då kommer min älskling hem och gud vad jag ska inte släppa honom ur min famn nånsin.  <3




Jag vill bara säga att kommentaren på Sarahs blogg den var juh bara helt onödig, om du inte vill at vi ska skriva till dig ska ingen annan i din närhet inte skriva till oss. För då lovar jag att jag tänker inte backa för at göranågot. Och du vet precis vem du är.


Är med Sarisen :D

Ja nu är jag med Sarah vi har precis kollat klart på två disney filmer vi har sett: Aristicats och DUMBO :) Vi har legat i sängen och myst och ätit nachochips och druckit cola och skrattat som fan xD det är så jävla kul att vara med Sarah. Och i morrn ska vi också vara för då ska Sarah sova här :D <3 Fan vi kommer att skratta på kvällen då innan vi ska somna. Ikväll är det sista natten jag kommer att sova ensam:D så jävla glad och sen kommer älsklingen hem, i skolan på måndag kommer jag att var helt jävla uppspelt. Jag kommer inte att kunna koncentrera mig för att jag längtar så mycke. Och som tur är har vi juh bara två lektioner då.

Nu sitter jag och sarisen och lyssnar på musik och sarah vill nog spela lite xbox nu så jag ska väl låta henne göra det xD.

Dagens citat "DET ÄR JAG SOM ÄR BAASEN! DET ÄR JAAAAAG, som bestämmer var det var för nåt"
Från aristocats


What hurts the most ?

What hurts the most - Rascal Flatts



Den här låten är riktigt bra när man är ledsen.

Miss you
Jag har precis målat naglarna och nu vet jag inte vad jag ska göra :( Jag har lite tråkigt men jaja vad sk aman göra, jag saknar Oskar jätte mycket jag vill att min älskling ska komma hem :'( <3. Har precis satt på lite musik, ska snart skriva lite dagbok. Igår fick jag pengar av pappa  :). Så nu sitter jag bara och väntar på att Sarah ska komma hit.

Igår kväll var jag jättetrött när jag tittade på IDOL så precis när det var slut så stängde jag av tvn och somnade typ men innan jag han somna helt ringde älsklingen och sa godnatt <3 sen somnade jag som en stock och sov hela natten :D. Men det kändes lite konstigt att vakna en lördag utan att älsklingen sat vid datan och kollade på serier som han alltid gör när jag vaknar på lördagar och söndagar xD. (förlåt älskling <3) Jag älskar dig jätte mycket och jag saknar dig <3

Langos

Hej allesammans idag vaknade jag runt halv 10 och då gjorde jag frukost och sen låg jag och tittade på tv, vid halv 11 drog ja och Anneli till gavleån och där var de någon affär med gamla saker. Sen cyklade vi till stenebergsparken och där var det marknad jag fick en mysdress av henne och jag åt langos för första gången xD och det var faktiskt ganska gott :). Och vi köpte munkar och tog med hem, nu är hon påväg till stugan och Sarah kommer hit vid 5-6 de ska bli kul :D. Ja men nu ska jag väl kolla på tv och ta de lugnt :)
Kisses

Linda hissar/dissar

  • Bästa vänner: Det finns nästan inget bättre än en bästa vän som man kan berätta och dela allt med, en bästa vän finns alltid vid ens sida om man inte mår bra eller så.
  • Bra musik: Musik kan man alltid lyssna på oavsett om man är glad eller ledsen. En låt kan även ändra humöret på en om man t.ex. är ledsen och lyssnar på en speciell låt kan den göra en gladare :)

  • Att vara ensam: Det är så himla tråkigt att vara ensam om man inte har något att göra.
  • Att frysa: De är bara jätte jobbigt, man bara sitte och huttrar och så får man gåshud och måste sätta på sig mycke kläder.

en liten lista

Personlighet
Ditt fullständiga
namn? Linda Elisabethe Bergman
Korrekt ålder? 17,5 år
Längd? 172
Vikt? aldrig att jag skriver det!
Smeknamn? lindsie, gumman, älskling
Var bor du? gävle
Vad är du mest missnöjd med din kropp? det mesta.
Och vad är du mest nöjd med? jag vet inte.
Vad vill du jobba med som äldre? fotograf,
Hårfärg? brunt
Ögonfärg? blå
Någonting du vill berätta om dej själv, som vi inte vet? Ja vad skulle det vara då, kanske att jag är lite mörkrädd.
Kan du själv säga att du ser bra ut? När jag har fixat mig och så då kan jag säga de.
Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? öhh jadu, sådär.
Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? kanske nått.
Någon vana? Jag sjunger ofa med till en låt om jag hör en.
Lyckotal? 2

Vänner/folk
Vad heter din bästa vän? sarah margareta norling :)
Hur många nära vänner har du? några stycken <3
Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? nejje
Vet många personer vem du är? ja.
Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? nej.
När var du senast med någon kompis? I onsdags
Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? nej
Vem sov du senast hos av dina kompisar? Jag sover bara hos äslklingen <3
Vem sov senast hos dig? sarah

Romantik

Vill du ha ett förhållande? har redan ett :)
Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre en dig? äldre
Är du kär? självklart <3
Tycker någon om dig mer än som vän? minst en iallafall :*
Är du redo för att satsa på ett förhållande? det gör jag redan!
Hur långt vill du gå med din tjej/kille? haha?
Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? ja, han är juh bara den finaste killen i hela världen <3
Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? Ja <3
Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? nej
I din klass? näe


Tankar & skit

Har du någon allergi? jag är lite allergisk mot mygg xD
Vad tänker du på innan du somnar? jag vet aldrig när jag somnar.
Vad är de första du tänker på när du ser en person? Vet inte de r väl olika

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
Vad tycker du bäst om att höra; att du är snygg eller
att någon tycker om dig?
att någon tycker om mig :D

En galen kväll med tjejerna lr en mysigkväll
med killen?
beror på humör, men oftast myskväll :)
Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? Jag tänker bara påen kille <3

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!

Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller
att någon tycker om dig? -
Vad kommer först, tjejen eller träningen? -
Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
Runkar du regelbundet? -


Vad väljer du?
Vänskap eller förhållande?
båda
Vad är sexigast, naket eller underkläder? Underkläder
Hur gammal är du helst i mellan 7-13? 8 hehe

Skulle du?
Kunna byta liv med någon? för en dag? ja
Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta
könet för en dag?
Haha, jag vet fan inte xD
Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? aldrig :o
Kunna sova ute på vintern? nepp
Kunna flytta till ett annat land, vilket isånnafall? usa! eller england.
Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger
för att du mår dåligt?
nejnejnej!


Klädstil

Anser du dig själv ha en speciell stil? ibland kanske.
Vad klär du dig i oftast? jeansjeggings + långlinne
Tänker du alltid på vad du tar på dig? oftast ja.
Klär du dig dyrt? ibland, ibland inte.
Får du ofta komplimanger för din kläder? kan väl hända

Senaste 48 timmarna har jag?
pussat någon? nej :(
Fått en kram av en okänd? nej
Ringt någon? ja
Blivit uppringd? ja
Funnit kärleken? har jag redan gjort :)
Kollat på google? ne


Hemma ensam hos älsklingen

Hej alla bloggläsare just nu sitter jag hemma hos älsklingen ensam, hans mamma har inte kommit hem än. Jag sitter vid tillfället vid tv och skriver för jag har gjort så att dataskärmen är i tvn. Jag har musik på i högtalarna och lyssnar väl på ganska så hög musik :). Jag saknar min lilla poffis jätte mycket men han kommer juh inte hem förrän på måndag på eftermiddan. Innan jag kom hem var jag på ICA och då köpte jag Cola och nacho cips som jag tänkte mysa med ikväll till IDOL eftersom att jag inte har någon att mysa med så får jag juh mysa med migsjälv :P. Men de kommer väl också att bli mysigt hoppas jag ;oo. På söndag ska Sarah sova här hon fick det för Oskars mamma ;) Snacka om att jag blev glad då :D.

Idag var jag och köpte hårfärg, och då passade jag på att köpa nagellack ett genomskinligt och ett vitt så jag ska göra lite fransk manikyr på migsjälv xD. Vi får väl se om det blir bra, jag ska dammsuga härsenare också så tt de blir fritt från damm och sånt xD. Sen kanske jag ska kolla på film också men de får vi se om det blir av.

Jag ska verkligen försöka uppa bloggen mer :) det lovar jag men de är lite tråkigt när man inte får så många kommentarer :/. Men jag ska se till att uppa mer.

Förlåt :(

Förlåt alla för att jag inte har bloggat så mycket på senaste tiden men de är så att jag bara inte har orkat, men n u när jag inte har något att göra så kommer det att bli mer :). Och jag ska lägga ut flera olika saker och jag ska sätta in nya kategorier och sånt så nu kommer det att bli mycket mer så snälla kolla och kommentera <3 för jag blir så glad då :). Jag kan juh berätta att älsklingn ha åkt iväg till mörrum med sin pappa och ska vara där ända till på måndag och jag saknar honom som en jävla tok, jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jist nu bor jag hemma hos honom med hans mamma, men det känns så konstigt att inte ha honom där. Som igår när jag skulle gå och lägga mig och han inte var där, jag kunde knapt somna och jag grinade till och med när han ringde och sa godnatt :'(. När vi lagt på hade jag jättesvårt att somna jag hade till och med lampan tänd en stund, och försökte somna men det funkade inte så jag läste lite och till slut somnade jag. Men jag vaknade upp flera gånger i natt. Det var väldigt jobbigt för jag trodde att Oskarr låg bredvid mig varje gång. :( </3

Då är man brunett :D <3

Ja igår var jag och Sarah i valbo och shoppade det var askul, jag hade fått pengar av älsklinegn att köpa underkläder för :D. Jag köpte jätte fina:


röd bh och trosa med diamanter, H&M


Svartvit spets, bh och trosa H&M


Rosa spetstrosor, och en deodorant. Cubus och H&M


Och en rödrandig tröja från H&M

Sen drog vi till hennes syrra för att fixa håret, det tog VÄLDIGT lång tid men det var helt klart värt de :D


Först skulle Sarah fixa håret och då satt jag och väntade


Min förebild


Sen skulle jag få det här i håret.


Hihi oranga dreads :D.


Sen skulle jag bli brunett.


Medans jag tvättade ur mitt hår fick Sarah slingor i sitt :)


Sen skulle jag klippas :P


Och såhär blev slutresultatet :D <3

TACK till Lisa för ett utmärkt jobb <3 :D

RSS 2.0