tillbaka

heeeej :D förlåt för att jag inte har bloggat men jag har inte varit vid datan på länge :/. Men nu ska ni få veta vad jag har fått i julklapp :)


Julklappar:

stor rosa filt
1100 i VALBO
en hårtork med tillbehör
vibration mascara
200 kr
lotion
baskum
ior tavla
duschcreem, deo och nagellack
kort

GOD JUL :D

God jul alla småpepparkakor xD Jag har haft en riktigt god jul hoppas att ni också har det :). Det blir lite mer detaljerat i morrrn :P
KISSES





dan före dan :D

Hej alla glada läsare, älsklingen var nyss här i sina jobbarkläder och lämnade av lite smirnoff som vi ska ha på nyår, eftersom att han skulle tillbaka till jobbet nu så ville han inte ta med dom så han lämnade dom här och sen kommer han och hämtar mig när han har slutat och då ska vi hem till mamma och hennes kille och fika och ta hem julklappar till syskonen som dom har köpt och så ska vi fika lite. Jag har precis ätit, jag gick till pizzerian och köpte en kyckling sallad det var jätte gott. Sen idag har jag badat skumbad och tagit det lugnt med en face mask på mig också så låg jag och läste lite medans den verkade :D. Det var skönt att ha den på sig men det kändes lite stelt när den torkade xD. Men nu känner jag mig fräch och fin :P. Så nu ska jag ta det lite lugnt och bara kolla lite på tv :D
KISSES


julavslutning

Idag vaknade jag upp vbredvid älsklingen vid 6 och han gjorde sig i ordning och stack till jobbet, själv låg jag kvar till halv 8 då klädde jag på mig och drog till Sarahdär vi fixade oss, efter det drog vi iväg på julavslutning fett bra var den. Riktigt cool. Sen drog jag till hälsocentralen och kollade upp min mage för andra gången och nu fick jag ett recept på medicin som jag ska hämta ut och sen ska jag äta den i 2 veckor och sen om det inte blir bättre som jag verkligen hoppas att jag kommer att bli så får jag ringa tillbaka och då måste jag till sjukhuset och kolla mig. Just nu gr jag typ inget bara fryser och kollar på tv.
KISSES


dålig helg

Min helg har väl inte varit så värst bra i lördags var jag ensam hela dan för att älsklingen var i uppsala och spelade, och kom inte hem förrän vid 6 och medans han var borta så dammsög jag och så och då träffade jag på en liten äcklig spindel jag blev livrädd och vågade inte göra något jag höll hela tiden koll på vart den var och när älsklingen väl kom hem så fick han döda den och dammsuga upp all spindelnät för spindeln bodde under trappan :'(. Iaf så sen när han kom hem åt vi och efter att vi ätit klart kollade vi på tv och då började det att göra jätte ont i magen jag grinade och grinade och grinade, Oskar blev jätte rädd och sa att vi skulle upp till sjukhuset men jag vägrade dum som man är :(. Jag skulle gan ha gjort det. Men sen efter att jag spytt lite gick det väl över men jag hade fortfarande ont hela natten och hela söndan så jag pratade med pappa och han sa att jag skulle gå till hälsocentralen och säga till dom att jag vill till sjukhuset annars får man sita i flera timmar och vänta, och det orkar jag verkligen inte. Men jag ska gå förts till biblan och lämna tillbaka några böcker och sen ska jag till stan en snabbis och sen ska jag till häsocentralen och prata med dom och får jag inte komma till sjukhuset så jävlar kommer jag att bli arg och sur och då kommer dom inte att bli glada för då skulle paappa prata med dom.

Just nu är jag klar för skolan vi börjar 9 och slutar 12 fett skönt så jag kommer att ha hela dagen ledig jag ska ner och köpa julklapp till Sarah idag tror jag för jag har fått pengar nu :)


dagens outfit

svart vitt linne, rosa huvtröja, svarta mysisar

Jag är fortfarande sjuk men jag måste gå till skolan och göra två saker som jag inte kommer att kunna göra, och jag kommer att få streck i dom ämnena de tycker jag är fittigt :/ Men mne vad ska man göra när ens lärare är helt dumma i huvudet ? Jag mår inte alls bra men som tur var det sovmorgon idag och jag börjar 20 över 9 så jag ska möta Sarah och så. Jag snorart fortfarande och mina läppar är jätte torra och spruckna jag vill helst bara ligga i sängen under det varma täcket och bara sova men nej nej jag måste gå till skolan jag ska fan smitta ner alla så att dom är sjuka när det är julafton och inte jag xD Nu ska jag kolla lite på tv och vänta på att klockan ska bli 9 så att jag kan gå.
KISSES


en dagens



Dagens vill ha:
friskhet
Dagens klädsel: Myskläder
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: kajal, mascara
Dagens låt: erik grönwall - higher <3
Dagens planer: bli frisk
Dagens misslyckande: att vara sjuk
Dagens drog: pappersnäsdukar
Dagens köp: Inget
Dagens godis: choklad
Dagens humör: utmattad, sjuk
Dagens mysigaste: att ligga i Oskars säng medans han höll om mig en stund på morgonen

still sick :/

Ja som ni förstår så är jag fortfarande sjuk och mår inte alls bra, kommer precis från duschen som var riktigt varm och skön jag känner mig inte så sjuk längre vi får se om jag kommer till skolan i morrn eller om jag fortfarande ska vara hemma och snyta mig tremiljonersjuhundratjugotvå gånger. Som jag verkligen hoppas att jag slipper jag saknar faktiskt skolan lite om jag ska vara ärlig (a). Jag hörde av Sarah för ett tag sen att jag fick VG på mitt matteprov jag gjorde :) Det funkar fortfarande mitt försök att inte få Ig på ett enda prov :D. Jag är faktiskt stolt över mig själv måste jag säga det har aldrig gått så här bra för mig någon gång i skolan. Men nu ska jag nog gå och lägga mig igen och läsa lite ur Twilight boken som jag håller på att läsa jag vill gärna läsa klart den :P. Så puss på er alla och ha det bra :D
KISSES




Linda är sjuk

jag har tråkigt och jag är sjuk, jag snorar som en jävla vattenkran xD. Ne men det är inte kul jag känner mig så jävla dålig, jag orkar knappt göra något, men eftersom att jag har så tråkigt så sitter jag vid datan men efter det här inlägget ska jag gå och lägga mig men nu måste jag fan snyta mig. Jag är ensam hemma den här veckan och det är riktigt skönt men ändå tråkigt för katten är inte här heller han är med mamma :/, jag saknar honom jätte mycket han som brukade lägga sig på min mage och sova det var så mysigt och det är bara med mig som han gör det :P. Men som alla vet så vågar jag inte sova ensam hemma så Oskar kommer och hämtar mig idag efter jobbet och han hämtar mig tidigt idag för att vi firar juh 19 månader FGS (for god sake) :) fett med glad jag är för det, jag vet att det kommer att hålla ennu längre :D. För att vi älskar verkligen varandra <3<3<3<3. Men nu ska jag gå och lägga mig och kolla på tv för jag börjar bli lite yr.
KISSES


19 månader :)


Y
19 månader
Y





I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by
Higher, higher, higher
I will follow wherever it might take us, chasing through the sky
Higher, higher, higher




OskarEllebo Y LindaBergman


min vecka

Detta kommer att hända under denna vecka :P



mitt år

ÅRET 2009.
Hur har året nollnio varit för dig? - faktiskt så måste jag säga att det har varit väldigt bra :).
Bättre än förra året? - nja typ men kanske lite bättre i år :P.
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - det var när jag och älsklingen firade 1 år tsm :)
Har du flyttat under år nollnio? - japp.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - massamassa!
Isåfall vilken? - ojdå, går inte att skriva upp alla ..
Har du druckit alkohol? - jo det har jag väl ;P
Har du kysst en främling? - nej!

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? - helt underbar <3
Har du varit kär? - jag är kär!
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - haha nej?

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? - nej, tur det!
Har någon i din släkt avlidit? - nej, inte vad jag vet.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - nej. men bitchslaps!
Varit i slagsmål? - nej.

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - ja.
Isåfall vad? - .....
Har du skämt ut dig? - har jag säkert :'D
har du ljugit för en vän? - inte vad jag kan minnas
Har du varit ute en hel natt? - nej.
Har du blivit tagen av polisen? - nej.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta könet? - ja :)
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - ja :)

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - polhemsskolan!
Har någon varit elak mot dig i skolan? - nej :)
Hatar du ngn på din skola? - nepp
Har du gjort ngt framsteg? - ja :D

Haft alla rätt på ett prov? - nej men nästan :)

jag under hela 2009

Här har ni mig för hela året 2009 här kan ni juh se om jag har förändrats, jag tycker inte att jag har det så mycket men vad tycker ni ?





säg mig vad ni tycker :D


:)

Idag ska jag vara med älsklingen när han kommer hem, och jag vet inte vad vi ska göra förhopningsvis har han fått hem skönheten och odjuret 2 och 3 så då ska vi se på dom :)Vi köpte mys igår som vi inte ens rörde vi skulle egentligen ha sett på skicka vidare men eftersom att vi båda var så trötta så gick vi och la oss ist. Men jag har inte sovit så bra inatt jag har gråtit och svettats som fan.


Vill ni veta en sak om det blir så att mamma kommer att bo hos sin kille så kommer jag och älsklingen att bo här i den här lägenheten tsm bara han och jag :). Det skulle vara fett mysigt då skulle han flytta hit alla sina saker och så. <3

Och om två dagar så firar vi 19 månader fan vad mysigt att vi jar lyckats hålla såhär länge :) Jag älskar honom över hela mitt hjärta, det finns ingen i hela världen som betyder så mycket för mig som han gör <3<3<3<3<3


Julbord med pappa och Sara :)

Ja igår var jag, pappa och syrran på julbord och det var fett gott, jag träffade även hanna där :P. Det var riktigt mycket mat och gott var det :) Jag tog lite bilder på min mat och på min efterrätt. Och sen fick man träffa tomten och då fick man godis xD. Vi satt med några en jobbarkompis till pappa och deras familj :). Vi pratade och hade roligt och man blev riktigt mätt så at man typ fick ont i magen.



Jag och Sara när vi hade hängt upp våra jackor :P
jag vet hon är en fjortiz



Saras outfit for the day



min outfit for the day



Min mat:
Sill
Potatis
Rostbiff
Prinskorv
Köttbullar
Ägg
Julskinka
Leverpastej

Dricka:
Julmust



Efterätt:
Chokladpuddung
kaka
dajmtårtebit
Mandeltårtebit
och dom andra två vet ja inte vard et var men dom var goda



Här är godiset vi fick av tomten :D


Jag hade riktigt roligt och jag längtar till nästa år :)


Lucia

Det var Lucia idag på skolan och om man var på det så får man kompledigt :), det var ganska fint och så. Sen hade vi matte prov också jag hoppas att det gick bra verkligen jag skulle bli så jävla glad om jag fick G :D, så vi hoppas på det, snart ska jag och älsklingen till affären och jag ska köpa nya FRIDA - tidningen :P. Men sen har det inte hänt å mycket idag, jo jag fick reda på att hannas pappa jobbar på samma jobb som min pappa xD och då kanske vi kommer att träffas i morrn när vi ska på julbord :P. Fett kul :)



julklappar

Hela eftermiddan igår slog jag och Sarah in julklappar och vi hade riktigt roligt när vi gjorde det :D. Dom blev riktigt fina, Sarah slog in dom och jag knöt snöret så blev det fort gjort :P



Sen gick jag hem till älsklingen och vi myste och tittade på tv och hade det skönt :D. Sen gick vi och la oss


magvärk :(

Ja nu är jag tillbaka min dator har inte funkat så bra dom här dagarna men nu har jag äntligen fixat den, jag är inte i skolan idag och jag var inte där igår heller för att jag har fruktansvärt ont i magen och även fasstän jag var hos läkaren i tisdags så kunde dom inte säga vad det var så jag fick några tabbletter som jag ska äta nu efter varje måltid, så får vi se om det blir bättre om inte så skulle jag komma tillbaka så skulle jag väl få åka till sjukhuset ist.


vid tre ska jag gå till Sarah och slå in julklapparna så att vi har det gjort, snart måste jag gå till affären och handla lite. Sen vet jag inte vad jag ska göra, jag får väl ligga och vila och kolla lite på tv och bara ta det lugnt.
KISSES


tisdag

Sitter nu i skolan och har data, och det är jätte tråkigt, jag har jätte ont i magen och jag vet inte varför och jag är illamående, vill helst bara gå hem och lägga mig men det går juh inte och plus att dte är äcklig mat >P jävla fiskburgare. Jag har oooont jag vill hem nu jag orkar bara inte vara kvar här i skolan tror fan snart att jag kommer att spy :/



min måndag

dagen började med att jag vaknade med älsklingen, han skjutsade hem mig och jag gjorde mig i ordning och drog och mötte sarah och sen gick vi till skolan. Det var riktigt slappt på morgonen bara läsa bok, på datan skulle vi ha prov men jag kunde inte det provet, men jag försökte så gott jag kunde och sen drog jag och Sarah till stan och köpte julklappar :) Vi sprang runt riktigt mycke överallt ochh vi fick båda jätte ont i fötterna xD, när vi var klara med julhandlandet gick vi till waynes och käkade :D efter att vi ätot färdigt och smällt allt gick vi till kappahl och då provade jag och Sarah varsin tröja och vi köpte varandras xD. Sen tog vi bussen hem till Sarah och där fick vi pannkakor av hennes mamma och sen fick vi lussisar, dom var fett goda men lite föör mycket russin för min smak xD. Sen satt vi vid datan och vid 8 kom älsklingen och hämtade mig och så åkte vi hem till honom och låg och myste och sen gick vi och la oss <3<3<3<3<3




toast: kyckling sweetchili och vitlökssås :D



Jag köpte den som Sarah har på sig och hon köpte den som jag har på mig :P


Dagens






dagens låt:
gavin degraw - cheated on me
dagens frisyr: utsläppt
dagens smink: mascara, kajal och lite glitter ögonskugga.
dagens klädsel: Svart strumpo, jeansleggings, rosa leopard klänning och en vit kofta
dagens roliga händelse: när vi satt i skolan och jag och sarah höll på att garva ihjäl oss när Danne sa snopp för att vi var så trötta och hungriga xD

dagens planer: skolan och vara med älsklingen <3

dagens vill ha: mys och pengar
dagens saknad: inget just nu
dagens drog: hehe Bravo juice exotiska frukter
dagens tråkigaste: inget än så länge :).
dagens finaste: älsklingen
dagens måste: lyssna på musik såklart!
dagens dricka: juice.
dagens köp: inget
dagens mat: någon pasta i skolan
dagens kärlek: musiken & vännerna & älsklingen <3.
dagens mående: underbart
dagens skratt: när vi var i skolan
dagens tanke:
en massa!
dagens irritationsobjekt: "hon"
dagens smycke: ett halsband som jag fått av sarah och halsbandet jag fick av älsklingen i julklapp
dagens just nu: awesome musik i högtalarna ♥


veckan som kommer

Just nu sitter jag och sarah och har roligt i skolan och vi ska snart gå och äta jag är ashungrig, asså min mage kurrar som fan. Vi får sluta astidigt idag :) Fett bra egentligen ska vi sluta 3 men vi får sluta 12 :) Egentligen ska vi ha en matteuppgift, men jag och Sarah har 6 stycken OK så vi ligger väldigt bra till bättre än hela klassen till och med bättre än a-klassen. Så då får vi gå hem tidigare. Det känns så himla bra. Iaf så när jag kommer hem så vet jag inte vad jag ska göra, ska iaf vara med älsklingen när han kommer hem vid 4 och sen hela helgen :D, det ska bli så skönt att få sova ut nu :P. Jag har sovit dåligt hela veckan så jag måste verkligen vila ut mig till på måndag när jag och Sarah ska köpa julklappar för det kommer att ta mycke på krafterna, på tisdag ska vi baka lussisar och slå in julklappisarna :P.
KISSES

Vecka: 50


All i want for cristmas is this <3

Här har ni min önskelista det är väl inte mycket men det är vad jag önskar mig :) Lite tips iaf :D. Jag vet att jag knappt kommer att få något av det här typ men iaf så man måste juh försöka.




- Parfym (den måste lukta gott) :)
- USB-minne  
- Smycken 
- Rosa bärbar data <3 
- Pengar
- Hårprodukter
- Torrschampo
- Kamera minne
- Playboy påslakan
- present kort i valbo :D


fotodagen i skolisen


      
Jag och Sarah i trapphuset innan matten, vi hade så jävla roligt att vi garvade hela tiden :)





I klassrummet hade vi mycket skoj och vi knöppte massa med kort :D

RÖSTA

Tjoho alla underbara människor, jag har ett litet dilemma :s Jag vet inte hur jag vill se ut 2010 asså vilken hårfärg jag ska ha, så jag undrar om ni kanske kunde hjälpa mig lite med det, kanske rösta lite grann? Om ni orkar och vill :D

BLOND


BRUNETT


SVARTHÅRIG



eller någon annan färg?
SNÄLLA RÖSTA :D


hårfixning :D

Ja som sagt så var jag, Sarah och Emily hos Lisa igår och fixade håret :), och såhär blev det :)




Emily:

Före:


Efter:



Sarah:

Före:


Efter:



Jag

Före:


Efter:

RSS 2.0