DAGENS

Jag tror att jag är på ett sånt humör idag där man kan bli sur eller irri för minsta lilla, och det vill jag inte för jag känner mig så dum :(. Men jag tänker inte låta det bli ett problem jag ska försöka trycka undan det :).


Dagens bästa: vaknade upp bredvid oskar <3
Dagens sämsta: är på dåligt humör, och jag vill inte.
Dagens klädsel: jeansleggings, t-tröja :)
Dagens makeup: kajal å mascara.
Dagens hår: vet inte riktigt har inte bestömt mig men kanske uppsatt.
Dagens humör: sådär :/
Dagens roligaste: när jag kittlade älsklingen under armarna.
Dagens saknad: sommaren är jävligt efterlängtad i detta snöväder!
Dagens det här visste du inte: jag och älsklingen ska på bio idag (:
Dagens låt: det finns ingen dagens låt xD

FULL RULLE

Hej alla busungar :D Förlåt för att jag uppar så sent men jag har haft fullt upp idag x'D. Först vaknade jag typ 9 och då kollade jag först på tv och sen åt jag frukost, efter det drog jag och älsklingen till stan och köpte present till hans brorsa och hans tjej för båda fyllde år :). Sen köpte Oskar två t-tröjor med tryck :D. Vi drog även in på Gina Tricot och då tjatade han så himla mycket på att han ville köpa kläder till mig, jag tror att han fick tjata i typ en kvart och till slut fick han köpa till mig och då blev han juh hur glad som helst x'D. Efter det åkte vi och köpte mat och sen åkte vi hem och väntade tills klockan blev halv 4 för då kom hans moster och hämtade oss och vi åkte till Janet och Andras som fyllde år :). Det var jätte kul att vara där och man fick jättemycke fika och det var så himla mycke folk så man visste knappt vart man var. I rummet där alla satt var det så varmt så att man kände hur man bara började svettas så fort man klev innanför x'''''D. Men det var så kul, och jag fick även vara lite fotograf :P. det tyckte jag verkligen om =), jag älskar att knäppa kort :D. Men nu ska ni få se vad Oskar köpte till mig :P.





Tröja med typ hälften ansikte och hälften dödskalle


Tröja med en varg på


Rosa tröja med en ros på


Ett par jeans leggings


Och så här såg jag ut när vi åkte på kalas



Men nu ska jag gå och lägga mig så vi hörs väl i morrn :)
KISSES


SISTA SKOLDAGEN :D

Hej alla moffsisar :D Idag är det sista dagen i skolan på 6 veckor :). Hela nästa vecka får man sova ut och i morrn ska jag på kalas, sen blir det bara ta det lugnt och sova xD. Jag och Sarah har gjort klart en uppgift som vihade i rest så nu är den klar och det är så himla skönt att ha saker klara, nu har vi håltimme till halv 2 och då ska vi bara kolla på film och läsa men jag tycker att vi kan få gp hem nu för jag orkar inte vänta på att få kolla på film, och sen ska jag vara hemma länge innan Oskar kommer och hämtar mig eftersom att han ska spela, och jag vågar inte följa med för att det kommer att vara bara killar där x'D. Så jag blir väl hemma och gör ingenting :P.

Mamma var hema igår och hon blev sur för att jag inte hade städat som hon ville ha det ;(. MM bara för att hon aldrig är hemma, hon kan juh inte klaga, men jag ska hjälpa henne att packa nån dag i veckan nu när vi har lov och sen blir det att jag flyttar hem till pappa och jag önskar att Oskar ska flytta hemifrån snart för då flyttar jag juh in hos honom så de hade varit så mycket bättre och så himla mycket enklare :D. Men vi tittar juh på lägenheter, men vi måste bara hitta en perfekt ;P.

Idag har man fått pengar också det är fett med najs och jag har beställt nånting till håret så att färgen inte åker ur. För jag vill ha det rött inte typ brunt orange konstigt x'D. Sarah beställde också så vi bställde tillsammans :), det blir lite billigare så, så jag hoppas att det är bra saker, annars kommer jag att bli lite sur. Men nu ska jag göra lite andra saker så vi hörs kanske när jag är hemma.
KISSES


SOLEN BARA SKINER, OCH SOLEN BARA SPRUTAR

Hej mina små ankungar :P Idag fick vi tillbaka engelska provet och Sarah var helt inställd på att jag skulle klara det, och det gjorde jag :D Jag blev glad för jag tyckte att det var så jävla dåligt upplagt. Och Sarah klarade det också fast hon trodde hela tiden att hon skulle få IG, jag sa det till henne att hon skulle klara det men hon trodde inte på mig hon eller. Den lilla pullan :P Sen har vi varit och hämtat ut busskort till vi ska ut på APU och lämnat in böcker och till sist var vi och hämtade matersättningspapper och dom ska vi lämna in i morrn ;D. Jag är så himla glad att vi ska få typ 900 kr för jag behöver verkligen nya kläder till våren xD hihi.

Snart ska vi ha matteprov och jag är fett med nervo för jag vet inte om jag kommer att klara det men det tror jag nog för det här provet är ganska lätt :D Sen blir det skridskor på Brynäsvallen och då måste jag hämta batterierna till kameran så att jag kan fota lite ;), och sen ska jag och Sarah hem till henne och baka morotskaka =P. Sen ska jag hem till älsklingen ikväll, ha det brait ikväll :)
KISSES


JÄTTE NÖJD :D

Jag blev så himla glad igår när jag kom hem till älsklingen och han sa att jag var jätte snygg i rött hår, det är faktiskt bättre nu än när jag hade mörkt. Men jag trodde inte att han skulle gilla det men han sa det på en gång han fick se mig att jag blev jätte snygg i det :D. <3<3<3<3. Idag vaknade jag 6 fastän jag börjar halv 1 xD. Jag vet morgonmänniska eller inte jag var tvungen att gå upp då och när jag kom hem kunde jag inte somna om :P. Såå jag har bara legat och kollat på tv och efter skolan ska jag vara med älsklingen men innan det ska vi ha prov och jag har suttit och läst igenom hätfet som vi fick och jag tror att jag kan ganska så mycket :). Det är det där med årtalen som jag har lite svårt för :/. Men det ska vi nog fixa :). Men nu ska jag gå och göra mig lite i ordning och sen blir det "våra bästa år"


I´M A REDHEAD :D

Ja nu är det gjort nu har jag färgat håret :D. Jag är fett med nöjd, först när vi komm dit var det lite stelt men sen efter att vi druckit lite cola och käkat lite popcorn blev allt så himla mycket bättre, vi hade jättekul och skrattade. Här kommer lite bilder :P.

Emily´s förebilder



Sara´s förebilder


Sarah´s förebilder



Mina förebilder


Sara med pigmenetering


Sarah under förvandlingen


Jag under förvandlingen



Emily som färdig


Sara som färdig


Sarah som färdig


Jag som färdig




Jag blev fett med nöjd tack lisa :)



Men nu ska jag gå och lägga mig ha det bra :)
KISSES


IN SCHOOL

Heeeej småttingar och storingar :P. Idag mår jag inte alls bra, nu på morgonen när jag kom till ksolan så började det men jag tänker låtsas som att det inte är så, för jag kan verkligen inte gå hem nu för vi ska juh färga håret. På engelskan mådde jag riktigt illa, då kändes det som om att jag skulle spy. Men som tur så gjorde jag inte det :). Jag vet inte alls hur jag kommer att må under dagen men blir det inte bättre så vet jag inte vad jag ska göra. Jag vill inte gå hem, så jag ska försöka att inte anstränga mig så mycket så får vi se hur det går. Nu ska vi egentligen hålla på med inlämningsuppgiften som ska vara klar idag, men vi har inte någon lärare xD. Så nu gör typ alla vad dom vill, japp det är därför jag sitter här och skriver, men nu ska jag nog fortsätta för jag vill verkligen bli klar idag.
KISSES


IDAG ;)

Hejsan små gullbullar :D Jag längtar jätte mycket till kl 3 för då ska vi fixa håret :P. Kvart i 3 ska vi möta min syster utanför skolan, sen ska vi gå hem till Sarahs syster och jag vet inte hur länge  vi kommer att vara där men jag kommer att ha med mig frukt utifall om jag blir hungrig ;P. När vi är klara kommer älsklingen och hämtar oss och skjutsar hem Sarah och Sara. Sen drar vi hem till honom och sover :). Men först kommer det juh komma före och efter bilder ;). Det lovar jag, men nu måste jag göra mig klar för att dra iväg, så vi hörs senare.
KISSES


men, åhhh......

Mitt huvud värker, jag är hungrig, har ingen mat hemma, och inga pengar :(. Hur fan ska detta gå? Jag är jätte hungrig jag skulle gärna kunnna äta en hel elefant nu asså. Men mne vad ska man göra jag får bara vänta till i morrn. Så jag ska väl kolla på tv och försöka fördriva tiden ha det så bra :)
KISSES

kladdkaka av läraren ;P

hej alla pluttisar och icke pluttisar :D. Vi har precis fått kladdkaka av våran lärare både för att hon fyller år och för att hela klassen klarade provet ;D. Vi är så jävla smarta ;P. Men nu håller vi på med våran inlämningsuppgift som ska vara inne i morrn, jag och Sarah skulle behöva hjälp med en uppgift men vi får ingen :(. Och efter skolan vet ja inte vad som händer kanske ska jag vara kvar efter skolan och jobba, kanske inte. Kankse ska jag vara med älsklingen kanske inte :P. Men vi får se när vi kommer hem.
KISSES


i morrn blir man redhead :D

Hejsan alla gullisar :) Jag har gjort mig helt i ordning väntar bara på klockan :D. Ja i morrn blir man redhead då ;), ska bli intressant att se hur det kommer att bli. Tänka sig att jag som aldrig vågade färga håret förut vill inget hellre just nu. Jag börjar bli lite trött på den här svart/bruna färgen. Och efter att jag tröttnat på det röda ska jag bli blondie igen :). Men jag ska iaf fira min artonårs dag som redhead ;D




Bye bye black hair

bara 5 dagar till i skolan

Tyvärr så har jag inget att skriva, för det har inte alls hänt mycket den här helgen, förutom att älsklingen råkade slå mig på kinden när vi hade lite kuddkrig xD. Men det är mycket bättre nu. Och jag börjar bli hungrig men ja jag ska se om det går att hitta något att äta, och nu är det bara fem dagar kvar som jag behöver gå i skolan sen är det lov och sen är det APU men först måste jag veta vart det ligger x'D. Men jag sak nog hitta, sen så är det lov igen och efter det är det skola och då är april :D. Nästan sommarlov =D. Jag längtar sååå :). Men nu ska jag fortsätta kolla på tv.
KISSES


sommaren 09 var skoj med sarah

Jag saknar sommaren 09 då man kunde släppa loss på stan och bara ha kul, med min bästaste vän in the whole wide world. Jag och sarah gick nästan till stan varje dag och hade kul även fasst vi inte hade några pengar :D. Jag hoppas att det kommer att bli så det här året också om bara snön vill försvinna :P. Puss på er alla och njut av bilderna :).
KISSES





INGET NYTT

Jag vet inte alls varför jag ens tar mig tid att skriva det här inlägget, eftersom att jag inte har något att skriva om över huvud taget xD. Ja och det har inte hänt så mycket sen senaste inlägget, jag skulle gärna vilja ha något att skriva om men tyvärr :(. Jag har bara varit med älsklingen ;), och vi har myst. Sen har han sovit och jag har kollat på tv. Och det gör jag nu med kollar lite på melodifestivalen :P. Men ja jag kanske kan komma på något att skriva sen, men nu ska jag fortsätta kolla.
KISSES


nyduschad

är nyduschad och väntar på att det ska finnas något att göra, för jag har inga idéer alls för idag. Jag ska väl mysa lite mer med älsklingen men sen kan jag inte komma på mer. Ska försöka att gå ut om det går :), men jag är inte så säker på det. Ja men nu ska jag mysa lite herrå.
KISSES


task

jahapp mamma struntade i att komma hem idag hon kommer på måndag eller tisdag istället säger hon men jag tror inte att hon kommer alls, men just nu bryr jag mig inte väntar bara på att få komma hem till älsklingen och bara omfamnas av honom. Mysa som fan tänker jag göra i helgen <3. Och det ända jag kommer att göra är att ligga i älsklingens famn och känna mig trygg :) <3


Friday = me like

Idag är det äntligen fredag och jag kan inte vänta till skolan är slut för dagen. Men innan den kan vara helt slut så ska jag matte prov, och jag hoppas att jag klarar det. Sen kommer mamma hem idag. Helgen blir till att spendera hos älsklingen som kommer att hämta mig efter 6 någon gång för att han ska ner till stan direkt efter jobbet och spela. Men det gör inte mig något :). Snart ska jag gå och göra mig lite i ordning :P.
KISSES


15 sanningar om mig :)

Ett: Jag är oftast osöker på mig själv.
Två: Jag är ett fotofreak, jag skulle egentligen vilja ta bilder på allt jag ser så att jag har minnen för livet.
Tre: Mitt nuvarande förhållande är mitt första seriösa.
Fyra: Jag brukar gå och vika på mina naglar så att dom går av, men det är inte medvetet.
Fem: jag vågar inte längre sova ensam.
Sex: Jag försöker gå ner i vikt.
Sju: Jag har en gris från sommaren 2008 som jag fick av min pojkvän.
Åtta: Jag kan inte ligga på rygg eller mage när jag ska sova.
Nio: jag använder inte längre jeans.
Tio: Alltid när jag lyssnar på musik blir jag lugn ioch jag åker in i min egna lilla värld, och då stänger jag allt ute.
Elva: Jag ska bli rödtott.
Tolv: Jag är verkligen livrädd för spindlar.
Tretton: Jag saknar att mina föräldrar bodde ihop.
Fjorton: Jag saknar mina föräldrar för jag träffar dom knappt, pappa ibland mamma sällan.
Femton: Jag har världens bästa pojkvän och jag kommer aldrig att släppa homnom.


gympabilder x'D

Idag på idrotten var det så jävla roligt, vi hade typ cirkus och det var skitkul x'D. Som tur var så har jag juh alltid med mig min kamera så att jag kan fånga allt som kommer i min väg och idag gjorde jag det ;), nåra från våran klass gjorde två mänskliga pyramider och båda blev sååå himla fina :). Sen efter skolan kom älsklingen och hämtade mig och vi redde ut ett missförsrånd och det var jag som hade fel, men han förklarade som det var och jag blev väldigt lättad =D. Sen har vi ätit lite och jag har llagt in bilderna på datan och nu ska jag lägga in dom här :).



MIN FRISYR FÖR DAGEN :D


MIN OUTFIT :)


JAG OCH SARAH NÄR VI FICK VETA ATT VI FICK MVG PÅ REDOVISNINGEN! :D


HAHA LÄRAREN VILLE VARA MED I PYRAMIDEN, MEN HAN HADE SÖNDER DEN x'D


DET GICK MYCKET BÄTTRE NÄR LÄRAREN INTE VAR MED :D


VI GJORDE ÄVEN EN SÅN HÄR PYRAMID ;P, RIKTIGT STILIG.


Fett med bra dag i skolan :)
KISSES


MVG, soppa och lite tråkigheter

Idag vid 7 kom jag hem till sarah och vi fixade oss, och hade roligt tog en massa bildisar med :P. Sen drog vi till skolan där vi övade i kanske 10 minuter sen var det dags för redovisning :D. Redovisningen gick bra och jag och sarah blev nöjda med den. När vi hade utvärdering sa våran lärare att vi fick MVG på redovisvningen och jag och sarah blev skit lyckliga och high fivade varran :D. Ja och nu hörde vi precis en jätte rap i korridoren och garvade ihjäl oss x'D. Men vi är inte bara glada för det utan för att det även var god mat i skolan för en gångs skull =). Japp och så blev det lite tråkigheter där killar suger verkligen ibland :(. snart har vi matte och efter det är det gympa >P blääh. ja sen är det hem och konfrontera älsklingen.
KISSES


Onsdag morgon

Kom hem för typ 20 minuter sen, och idag hade jag tänkt att ha en lugn morgon. För jag börjar halv 1 idag så jag ska ta det riktigt lugnt, just nu sitter jag och lyssnar på "a drop in the ocean" - Ron Pope. Den är fett bra jag skulle vilja kunna sjunga den, men om jag skulle försöka nu skulle det låta förjävligt för jag är hes och helt täppt i näsan x'D. Men som tur kan ingen höra mig :). Snart ska jag äta lite frukost och sen ska jag städa lite :D. För annars kommer mamma att bli fett sur på mig när hon kommer hem på fredag. idag blir det plugg med Sarah efter skolan för i morrn har vi redovisning och på fredag är det prov japp. Det är väl kul xD. nej!, det är det inte. Jag har fortfarande inte fått reda på provresultatet kanske man får det idag i skolan :D. Ja men nu ska jag gå äta lite frukost.
KISSES


Helt sjukt

Ja idag har skolan både varit jätte bra och skit dålig faktiskt x'D. Det som var bra var att jag fick VG på engelska provet och att vi kollade på en bra film på engelskan, sen när vi hade sekretessprov gick det ganska lätt. Men det som var skit var att min lärare såg en bild på mig som jag ville ha till en presentation men då var den för PORRIG!? Asså herregud är hon dum i huvudet eller? Ja det är hon. Hon borde sluta som lärare tycker jag och jag vet att det finns folk som håller med mig :D. Ja iaf nu sitter jag bara och väntar på resultatet av provet, för vi skulle få det på antingen mailen eller på sms, och jag skulle gärna vilja veta resultatet nu! Kanske man ska mysa lite med älsklingen innan dagen är slut. <3
KISSES



Det var den här bilden som var alldeles för porrig


21 MÅNADER <3<3



21 MÅNADER MED ÄLSKLINGEN IDAG !!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


prov idag

Ja idag mådde man inte bättre när man vaknade, älsklingen tror att jag kanske har bihåleinflamation. Men det hoppas jag verkligen inte, jag ska iaf gå tillskolan för idag har vi sekretess prov och jag vet inte om jag kommer att klara det för att när jag läste häftet som vi hade fått med oss hem fattade jag inget. Men älsklingen sa att jag förstod mer än vad jag trodde. Så då blev jag lite glad :). Ja jag har gjort mig i ordning och jag är helt klar nu väntar jag bara på att klockan ska bli kvart i 9. Efter skolan ska jag vara med älsklingen för idag är det våran 21 månaders dag och jag är så glad om bara 3 månader är det 2 år :'D.
Den sista februari flyttar jag hem till pappa för mamma ska flytta hem till sin kille med min lillasyster men jag kommer fortfarande att sova hos älsklingen. Sen letar vi också efter en lägenhet för både jag och älsklingen vill flytta hemifrån :). Men det får väl vänta ett tag, tills vi hittar någon bra xD.
KISSES


fortfarande dålig :(

Ja nu sitter jag och pratar med syrran i telefonen och väntar på att klockan snart ska bli 8 så att älsklingen kommer och hämtar mig. I morrn har vi prov i sekretess och jag hoppas att jag klarar det. men snart ska jag gå och plugga har städat lite idag och jag mår jätte dåligt och jag känner mig febrig men jag ska iaf gå till skolan i morrn, jag ska bara vila nu :)
KISSES

skola idag :P

Jag mår inte så bra idag, har knappt sovit något inatt och jag mår illa och har ont i magen men jag ska iaf gå till skolan och om det blir värre så får jag väl gå hem det måste jag juh göra då. Men just nu känns det som om att jag iaf kan gå till ksolan det är ändå en timme kvar som jag kan vila :). Helgen har gått jättefort tycker jag men den har varit helt underbar. Och allt är tack vare älsklingen <3. Han har tagit hand om mig när jag har varit sjuk och han är så moffsig :). Men nu ska jag gå och vila tror jag, sen kanske jag kommer med ett till inlägg.
KISSES


300 frågor!

Heej alla godisbarn :D. Jag har inget att göra och jag kan inte sova så jag tänkte göra denna listis, älsklingen ligger och sover så sött han <3


start tid; 22.49
1. vad heter du (ditt riktiga namn)- linda
2. vad kallas du - Lindsie, gumman, älskling
3. vad vill du bli kallad - spelar väl ingen roll direkt :D
5. stjärntecken - vädur
6. lunar - nej inte längre det var väldigt längesen x'D
7. bdb - lindahbergman
8. helgon - jag har inte de :)
9. vart bor du - gävle
10. vad har du för mobil - samsung jét
11. har du en egen dator - yes
12. vem är din/dina bästisar - sarah
13. har du några husdjur - nej eller jo jag har men dom bor med mamma
14. vad ska du göra i sommar - allt :D:D:D
15. favoritfärg - rosa, svart, vitt, lila.
16. turnummer - 2
17. vad älskar du mest - kompisar, familj,oskar och fotografera
18. intressen - musik, fotografering, shopping
19. favoritband - vet inte riktigt
20. favoritlåt med ditt favoritband - ?
21. namnsdag - 21 juni
22. vad skulle du vilja heta (förnamn efternamn ) - ingen aning.
23. vad heter du på din msn just nu - lindabergman <3 oskarellebo
24. hur många online - 13.
25. vem är 15nde online - .
26. vem har du blockat - pedofiler och perversa äckel :o
27. hur många olika grupper har du - två ;)
28. har du några olästa mejl på hotmail - ja, 36 st
29. har du några nya kommentarer på bdb - nepp
30. isf hur många - ...
31. hur ser din drömkille/drömtjej ut - som oskar :)
32. beskriv ditt hår - fult
33. har du några piercingar/tatueringar - nepp.
34. vart skulle du bo om du fick välja - med oskar i en tvåa.
35. bor du i lägenhet eller villa - lägehet
36. vilken färg är snyggast på kläder - mörkblått, svart, grått, vitt?
37. vad har du på dig - Oskars tröja som jag alltid sover i :)
38. har du något i håret just nu - nejr.
39. vad har du gjort idag - vaknat, öppnat och gett present, ätit myyst sovit varit sjuk.
40. vad ska du göra imorron - gå till skolan
41. hur mår du just nu - sådär, är juh lite sjuk :)
42. hur brukar du annars må - bra.
43. är du sjuk - jaa!
44. har du ont nånstans -  ja lite i huvudet.
45. har du gått till tandläkaren detta året - nejsi.
47. har du några syskon - ja 3 :)
48. vilket är ditt favoritdjur - katter & hundar.
49. äter du ofta godis - nja det har blivit lite mindre nu.
50. vilket är ditt favoritgodis - olika :3
51. vad är det finaste som finns - min älskling ♥
52. vilken är din favoritdryck - ´fanta exotiska frukter (:
53. vilket är ditt favorit tv-program - one tree hill (L)
54. vilken är din favorit vecko dag - fredag / lördag
55. vem är din förebild - jag vet inte :)
56. vad är bäst med dig - vene.
57. har du några komplex - vem har inte?
58. hatar du någon just nu - ja.
59. saknar du någon just nu - ne
60. har du kysst en apa - nepp :D
61. vilket husdjur skulle du vilja ha - en liten valp :3
62. är du allergisk mot något - ne.
63. har du ngt nytt gb-inlägg på bdb - ne
64. hur många bilder har du lagt ut - ingenaning..
65. vad har du valt för bild här ovan - jag har inte valt än.
66. vilket band är det dåligaste som finns - vet inte, många..
67. är du kär - jahaaruuu ♥
68. är han/hon snäll - snällast =)
69. vad är din civilstatus - jävligt upptagen!
72. är du medlem på någon annan sida än bilddagboken - ah
73. isåfall vilkenvilka - gf, fb, blogg.se.
74. vilket är det fulaste tjejnamnet - hahaha jag vet inte..
75. vilket är det fulaste killnamnet - urban?
76. har du varit hos frisören det här året? - no :o
77. använder du nagellack - ibland.
79. har du eget rum - ja.
80. har du en dubbelsäng? - ja typ 
81. har du en egen platt tv - nej.
82. när flyttade du senast - 09, 
83. vilken stil har du - min egen..
84. vilken kändis skulle du vilja gifta dig med - oskar ellebo, han är min kändis =D
85. vilken kändistjej har snyggast kropp - mischa barton.
86. vilken kändiskille har snyggast kropp - oskar ellebo!
87. skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad - NEJ!
88. har du hoppat studsmatta det här året - nej :(
89. vilken är den godaste frukten - jordgubbar :3
90. äter du grönsaker varje dag - ne.
91. dricker du så mycket vatten som man ska - ja :'D
92. är du underviktig, normalviktig eller överviktig - normal är jag väl väl
93. hur lång är du - 1.71 (?)
94. är du nöjd med dig själv - ibland
95. vad är du bra på - ehm... vetinte :o
96. har du en egen hemsida - blogg?
97. är du medlem på den engelska bilddagboken - nej
98. hur gammal önskar du att du var - 7 :)
99. vad är klockan just nu - 23.09
100. är det jobbigt att svara på frågor - nejdåinte än :D
101. hur ser din dataskärm ut - platt..
102. har du städat idag - lite :D
103. har du varit ute idag - ja :D
104. vem ringde du senast ? - vene.
105. vad var du senast arg på - vet ej
106. vad har du för status på msn just nu - tillgänglig
107. vad har du ätit idag - frukost och pizza
108. önskar du att du var tjockare - nejnejnejnejnej :oo
109. hur många hus har du bott i - vene
110. är du medlem på last.fm - nej
111. lyssnar du på webradio - nej
112. bäddar du sängen - ibland
113. har du lätt för att somna - beror på
114. snarkar du - nej tror ja inte :o
115. vad har du för startsida - min blogg 8)
116. har du ett sladdlöst tangentbord - nej
117. brukar du ha högtalare när du pratar i telefon - ibland
118. vad lyssnar du på just nu - teven i bakgrunden
119. vad har du för ögonfärg - blå
120. vill du tatuera dig - ja sen
121. vad har du för visningsbild på msn - mig
122. vilka sidorprogram är du inne på nu - facebook & min blogg.
123. laddar du olagligt ner musik - nej =D
124. har du en egen ipod - nep
125. är du fet - ja..
126. vad önskar du dig i julklapp - de har ja inte tänkt på än :o
127. ska du köpa prada mobilen - nej
128. har du sett filmen linas kvällsbok - aa
129. är du emo - ja utan glasögon :D
130. vad stör du dig på - att jag är tjock :o
131. vad är emo enligt dig? - musikalisk och rent av coola!
132. brukar du lyssna på hög musik - ja :D
133. vad gör du om dagarna - går i skolan
134. tycker du om popcorn - ja :D
135. vilken är din favoritläsk - fanta
136. vad är din favoriträtt - vet inte
137. vad tycker du om raggare - beror på :d
138. vad tycker du om punkare - bäst!
140. är du död - ne :)
141. är du osynlig - nej :D
142. filar du naglarna - ja :D
143. har du fräknar - nej ;D
144. har du posters på dina väggar - nej ;)
145. vem är snyggast i my chemical romance - inte kollat på dom direkt ;d
146. vem känner du som har haft mest mobiler - vene x)
147. vilket är ditt favoritämne - musik :D
148. vilket ämne hatar du - bf :o
151. favorit lärare - HAHAHHAHA inte kerstin iaf
152. favorit loka - smultron med citron 8)
153. cola eller cola light - cola :D
154. älskar du din dator - ne för den är seg!
155. är din dator bög - nej lesbisk (a)
156. vad är ditt favoritplagg - vet ej!
157. vilka affärer handlar du oftast i - gina :D
158. vart handlar du (stad) - gävle nian & flanör!
159. favorit tv-serie - men oth! (L)
160. tycker du top model är roligt - hahahahaha jaaaa :''D
161. vilken är din favoritbok - twilight böckerna
162. favoritfilm - massor.
163. vilken är den bästa musikgenren - emo/rock/akustiskt.
164. bada eller sola - båda.
165. katt eller hund - katt&hund.
166. åska eller sol - sol.
167. vinter eller sommar - sommar
168. knarkar du - NEJ
169. skriker du - JA
170. super du - IBLAND
171. äter du - JA
172. snusar du - NEJ
173. dricker vatten - JA
174. är MER gott - JA
175. tycker du om salt - BLÄ
176. har du kysst din egna spegelbild - haha ja.
177. vad tänker du när du ser din spegelbild - ibland usch, ibland: okey!
178. ät en banan! - aldrig
179. har du runkat nångång - haha.
180. använder du för mycket hårspray - nej.
181. man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det - nepp
182. favorit säng - oskars säng (K)
183. har du en snopp - ja! bara min :D
184. har du sovit i en säng på ett varuhus - nej, men legat!
185. vill du ha sex just nu - haha nej det är juh för fan snart natt ;)
186. vem är tuff - JAG!
187. favorit meny på donken - Mc Feast.
188. donken eller burger king - donken.
189. svart eller vitt - båda!
190. rosa eller grönt - rosa.
191. död eller levande - levandee..
192. rädda joppeva - skillimadinki :)
193. tittar du på tv just nu - ja :D
194. skulle du kunna vara med i en porrfilm - NEJ bläh.
195. favorit karaktär i simpsons - homer duuuh? ;o
196. skulle du kunna sjunga på allsång på skansen - ja-ah :)
198. skulle du vilja gifta dig med marilyn manson - han är ju så sexig.. jet -.-
199. skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink-182 - MEN ISCH.
200. städat eller stökigt - städat.
201. bästa sex platsen - oskars säng, haha ;)
202. favorit halstablett - läkerol.
203. är du ofta sjuk - japp :(
204. gillar du anonyma bevakare - aa :D
205. vågar du rapa högt inför andra - haha beror på.
206. skriver du mer än 2 utropstecken - nej :o
207. vad är klockan nu då - 23.18
208. vad är det för datum - ´fjortonde februari
209. vad ska du göra sen - sova.
210. är du inne på msn nu - ja :D
211. hur många har du blockat på din msn - många :D
212. är nallar söta - ja så moffsiga :D alla som läser detta kan väl ge mig en mirandanalle? (a)
213. är jonte söt - vilken jonte..?
214. vart handlar du helst mat - jag handlar inte :o
215. vilken är din favoritglass -B&J's
216. hemmakväll eller fest - båda.
217. privat fest eller festa med folk på stan - privat.
218. ditt nordiska favorit land - sverige?
219. älva eller vampyr - vampyr ;)
220. gud eller djävulen - gud!
221. vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha - flyga, bli osynlig.. ja, alla!
222. hus eller lägenhet, vad väljer du - hus :D
223. favoritgrönsak - venne, paprika maybe :o
224. har du anorexia - nejnejnej.
225. vem shoppar du helst med - sarah:D
226. räcker hundra kronor till mycket när du är inne på H&M - nej.
227. hur vill du dö - somna in i oskars famn (L)
228. skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör - nej? :o
229. nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör - NEDFRYST? HAHAHAHA
230. är bilddagboken den bästa sidan som finns - nej.
231. hur ofta sitter du vid datorn - för mke sometimes.
232. har du klippt ditt eget hår - nej aldrig..
233. har du gråtit efter att du varit hos frisören - ja :'c
234. Favoritöl - ingen, uscha.
235. vitt eller rött vin - blått. fläskigt fint :D
236. öl eller vin - läsk!
237. coca cola eller red bull - cola.
238. vad ska man blanda vodkan med - cola :D
239. havet eller sjön - the ocean.
240. favorit ö - ingenaning.
241. vem står dig närmast; mammsen eller pappsen - vet ej
242. vad klarar du dig inte utan - oskar & musiken (L)
243. behöver du mer kärlek - nej :)
244. blir du full varje helg - nej ;'D
245. är du natt eller dag människa - båda :d
246. är du vampyr - ja, mahaha (6)
247. har du varit med i något rollspel - nej.
248. favorit the sims - spel - vetinte.
249. festa eller festival - fest.
250. ska du på pride - ne.
251. vill du det då - maskar.
252. är du transa - aa :D
253. vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden - jag vet inte många saker
254. vad skulle du välja åka framåt i tiden eller bakåt - bakåt.
255. barn eller vuxen - tonåring?
256. när ska du flytta hemifrån - snart hoppas jag..
257. eller har du redan gjort det - nej.
258. går du i kyrkan varje söndag - nähääru :o
259. svävar du på rosa moln varje fredagkväll - för det mesta så (L)
260. har du piercat någon - nej.
261. är du laglig - japp *stolt*
262. skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig - LOL
263. värsta musikstilen - dansband :o
264. rese sätt du föredrar (båt, bil osv.) - båt :)
265. är britney en bra mamma - vetej.
266. vem är du mest lik i mumintrollet - ingen
268. ölmage eller vinmage - HAHA x'D
269. vill du ha barn - mm (a) sen!
270. har du sjungit singstar nångång - ja :D
271. vilken är din favorit då - va?
272. favorittparfym - Christina aguilera.
273. använder du deodorant - aa :o
274. är du beroende av nånting - oskars kyssar <3
275. panda / björn - böörnis :)
276. favorit radio kanal - rockklassiker?
277. favorit bil - limo ;D
278. vad tycker du om att helen sjöholm har legat på sverige toppen i över tre år - öh, lol.
279. favorit författare - men vafan.
280. vad vill du bli när du blir stor - fotograf tror jag :D

281. favorit modeexpert olivia eller sofia båda från aftonbladet - HAHAH
282. senaste biofilm du såg - sherlock holmes.
283. skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner - euh, nej.
284. är du rik eller fattig - fattig :'(
285. vad tycker du om beckham familjen - cepe :)
286. favoritsport - !
287. silver tåget eller kustpilen - guldläsken!
288. har du sett filmen Spökhistorier - ja, fett bra :D
289. var den bra då - FETT BRA :D
290. vilken historia är läskigast - den om the blair witch ;o
291. har du långt hår - nja ganska
292. vill du ha längre eller kortare - längreeeee ffs!
293. schlager nörd eller - nej ew.
294. kunga familj eller president - KUNGAFAMILJEN BERGMAN!
295. sämsta veckodagen - söndag :'(
296. har du en dålig hår dag idag - ja :<
297. tror du på ett liv efter döden - kan alltid hoppas
298. är du politiskt intresserad - nej.
299. är du rädd för att dö - ibland kan jag bli det .
300. vad är klockan nu då. - 23.26

HAPPY VALENTINE's DAY




Idag vaknade jag runt 9 och då fick jag frukost på sängen av älsklingen och sen fick jag min present en parfym :). Christina Augulera <3. Sen fick älsklingen hans present och han blev glad för den och har hängt upp den redan <3. Det enda  dåliga idag är att jag är sjuk så vi har inte kunnat gjort så mycket men vi har haft det mysigt ändå vi har legat och myst och kollat på "Alladin" :D. Jag har sovit ganska myket idag men älsklingen har varit så gullig mot mig och jag älskar honom verkligen <3 Det finns verkligen ingen anna i mitt liv <3<3



Oskars present :)


Min present :)


yeay

Nu har älsklingen och Niclas åkt till stan för båda två skulle handla alla hjärtans dag presenter, Oskar till mig och Niclas till Sandra :) <3. Jag fick choklad av Niclas när han var här också :D. Dey tyckte jag var lite snällt :P. "Tack Niclas :D". Ja vad ska jag göra nu då, Jag hade tänkt att jag bara skulle ta det lugnt för jag har fortfararande ont i armen. Jag mår inte särskilt bra just nu men jag tror att jag går och lägger mig ett tag.
KISSES


Jag saknar Svea och Molle<3


träningsvärk

Jag måste juh bara vara världens sämsta jag har fan träningsvärk idag efter jumpan igår. Men det var juh ett tag sen som jag tränade så inte så konstigt men nu ska jag börja göra det. Och snart är det alla hjärtans dag <3. Jag längtar så, och helgen ska jag spendera med älsklingen vi ska fira hans moster som fyller år :). Det kommer att bli roligt. Sen vet jag inte vad vi kommer att göra men ut ska vi iaf och röra på oss för det behöver vi båda två och då ska jag ha kameran med mig :P. Många bildisar kommer det att bli :D. Ja idag är juh prov på engelska och jag hoppas verkligen att jag klarar det, för annars kommer jag att bli ledsen :(. Nästa fredag har jag två matte prov att göra ett som jag missade och ett som vi ska ha på fredag. Ja sen är jag och Sarah nästan klara med våran redovisning vi ska bara träna och hitta en myt. Så det här kommer att bli fett bra. Jag vet att vi kommer att göra det bra. För vi har verkligen tränat och pluggat på det här som fan så om någon säger annat så då jävlar xD.
Jag sitter just nu och lyssnar på musik och ska snart gå och göra mig i ordning för jag ska möta Sarah kvart i 9. Ja men nu ska jag dra :D
KISSES



Engelska prov i morrn :(

Ja i morrn är det engelska prov och jag och Sarah har tränat till det idag vi var i skolan till typ halv 7 och då satt vi bara och pluggade, vi hade roligt också när vi skulle öva en gång på vår teater som vi ska göra på svenskan :). Just nu är jag hemma hos älsklingen och snart tänkte jag lägga mig :).
KISSES


KUNGSBERGET :)

Idag har vi varit på kungsberget, och det var svinkallt. Först höll jag och Sarah igång elden och sen blev det alldeles för kallt så jag och Sarah satte oss i värme stugan och det var inte så himla varmt där som jag hade hoppats, så både jag och Sarah frös jätte mycket. Men det var iaf skönare inne än ute. Här kommer lite bildisar :).

På bussen


Sarah värmer sig med varm choklad


Och jag värmer mig med hjälp av elden


Elden var mycket varm


Sarah, Emma och Hanna :D


Jaag :D


Min loka många fina bubblor :P


Fitt skola

Ne nu är jag less på detta jag orkar inte mer, jag villl fan bara lägga mig ner och grina för jag att jag är så jävla less. Vi ska snart ha praktik och då måste vi vara klara med vissa saker innan vi får gå och jag har väl inte många saker att göra, men ändå. Det är så jävla mycket hela tiden och allt kommer på en gång, vi har prov på prov på prov. Och jag kan inte fatta hur man kan orka med det och lärarna fattar juh ingenting. Dom bara aj men det är väl klart att man hinner med allt om man är på varje lektion och inte gör annat, men om man är sjuk då ??. Ja då ligger man efter en månad. Jga vill fan byta det vill jag verkligen för jag kommer att gå in i väggen för att jag mår så jävla dåligt av detta. Jag har jätte hög frånvaro men nu har jag och Sarah lovat varandra att vi ska gå till skolan varje dag för att det ska bli bättre och om det inte blir det så då.

Ja men nu ska jag iaf försöka hinna med en sak som ska vara klar den 23 så jag måste sätta igång. För nu ska jag fan försöka jag måste försöka, det ska gå jag vill inte gå om igen.
KISSES


:P

Hej alla glada :D. I am a happy face x'D.
KISSES

Inte kul.

Idag har jag faktiskt haft en helt jävla bra dag :). Jag har varit på stan med Sarah och kollat på kläder men då blev jag lite deppig eftersom att jag har gått upp så jag vill verkligen gå ner nu till sommaren, jag vet att jag kommer att klara det om jag bara sätter manken till. Både jag och älsklingen ska sluta med både godis och snabbmat på vardagar. Plus att jag ska börja träna lite grann :). Jag tror att jag kommer att må bättre då och jag tänker inte börja banta eller något sånt och jag tänker inte börja spy upp min mat. Men jag komer bara att äta godis och ftmat på helgen och på vardagarna kommer jag att äta vanlig mat. Och jag tror att jag kommer att känna mig bättre och jag kommer att få bättre självförtroende. Och det är det jag vill. Om jag bara sklulle gå ner till att väga 65kg så skulle jag bli fett med glad. För då skulle jag vara på den vikt jag var i somras. jag tänker inte säga vad jag väger nu men jag kan juh säga att jag inte vill väga så, någonsin igen :(.
KISSES


lite innan skolan

Ja tänkte att jag kunde uppa lite innan skolan, ska möta Sarah kvart äver 9 och och vi slutar typ halv 4. Efter skolan ska jag och Sarah gå och på stan och kolla lite för vi tänkte köpa ett linne eller en t-shirt. Det är väldigt svårt med pengar just nu när jag har börjat spara halva studiebidraget xD. Ja men snart blir det pengar igen om 18 dagar så då har jag redan sparat 1000 kr :D. Jag är så stolt över mig själv att jag kan spara, och snart fyller man juh 18 så då bilr det juh ännu mer pengar :). *längtarlängtar* :'D. Jag och Oskar har haft en riktigt lugn och mysig helg, och jag ville verkligen inte att den skulle ta slut. Menmen det gjorde den. Och nästa helg så är det alla hjärtans dag :). Sen så måste jag köpa present åt älsklingen till han fyller år xD. Vad ska jag köpa dårå?. Ja för han fyller juh om ca 4 veckor :P. Ska dra om en halvtimme och jag är klar med allt så nu ska jag nog bara fixa lite grann här hemma så att pappa inte blir galen på mig xD.
KISSES


Heeej alla gladisar :)

Idag har jag haft en mysig dag med älsklingen vi har typ bestämt vad vi ska göra på alla hjärtans dag, han ska bestämma hela dagen :D. Och jag vet att den kommer att bli bra och jag hoppas att han blir glad för sin present <3. Vi har kollat på "UPP" idag och den var faktiskt bra och hela helgen har varit helt uunderbar förrutom i fredags när jag var sjuk. Men som tur så har jag juh älsklingen <3. Ja men nu ska vi mysa och njuta av den tid som är kvar innan vi måste gå och lägga oss eftersom att det är skola i morrn :(.
KISSES


mår lite bättre

Ja igår var jag riktigt sjuk, spydde och allt. Jag kunde knappt sitta upp och när älsklinegn kom och hämtade mig mådde jag riktigt illa för bilen guppade så mycket. Men han tog hand om mig iogår han bäddade in mig i varma täcken och jag somnade vid 7 för jasg var så himla trött. Jag har sovit i över 12 timmar. och idag mår jag bättre men jag har fortfarande lite ont i magen och jag mår fortfarande lite illa men det är ganska mycket bättre. Jag ska iaf ta det lugnt idag med, men jag och oskar ska till marie och träffa hennes nya bebis :D. Jag längtar han är bara en vecka gammal :D. Ja men nu ska jag gå och lägga mig och vila ett tag.
KISSES


åhhh.....

Fy fan vad jag mår dåligt, min mage nmår inte alls bra :'(. Jag klarade verkligen inte av att gå till skolan idag fasst det hade varit bra om jag hade gjort det men nu är det som det är och jag är så jävla glad att det är helg. Men jag är inte så glad för att jag kommer inte att äta något idag för jag har ingen mat hemma och plus att spisen inte funkar, jag är fett hungrig men jag kan liksom inte göra något åt det :'(. Mne nu ska jag gå och vila så får vi väl höras senare om jag orkar.
KISSES


hej alla piladas :D

Heej alla glada :D
Idag vaknade jag upp bredvid älsklingen typ vid 6 och då låg jag kvar i söngen till typ halv 7 då började vi klä på oss och så pkte vi för att hämta oskars jobbarkompis som bor i samma trapphus som sarahs mamma hehe xD. Så när jag tittade upp såg jag att sarah fortfarande sov för det var alldeles svart ;P. Ja sen lämnade älsklingen av mig och då gjorde jag något att äta och sen matade jag råttorna som var riktigt hungriga. Sen kollade jag baar på tv tills jag skulle gå och möta sarah på skolan. Vihade svenska som första lektion och då var det bara genomgång och samma på nästa lektion, men då började löäraren att prata om fika så jag och sarah blev riktigt sugna xD. *OFC*. Ja så när det var lunch åkte vi ner på stan och skulle fika men ist åt vi toast och det var fett gott men riktigt myket :o. Sen stack vi tillbaka till skolan eftre att ha tittat in på Gina och smakat på tryffelpraliner :P. MMM MUMS :). Dom var riktigt goda, så vi tog två gånger. Men iaf så när vi kom tillbaka till skolan hade vi matte och det gick ganska bra för oss hehe och om det är sånna här frågor på nästa prov så kommer jag att klara det :). Ja sen när lektionen var slut ringde jag pappa och frågade om han kunde skjutsa mig och sarah till hemlingby för vi skulle bara dit oc pricka av oss, japp det var våran gympa, så pappa kom och hämtade oss och sedan skjutsade han hem oss till mamma. Där hämtade jag Oskars och Linus presenter som vi skulle slå in. Så när vi kom till sarah slog vi in dom i riktigt fint papper :D. Jag hoppas att dom komer att bli glada för annars kommer jag att mörda båda två xD. Nää skoja bara men jag kommer väl att bli lite ledsen och det tror jag att sarah också kommer att bli. Ja och när vi var klara med presenterna såå skrev vi korten och det var riktigt svårt med dom där jävla bläckpennorna xD. dom slutade funka lite då och då och det var så jävla drygt, speciellt för sarah för det var on som skrev först. Stackars dig sarah men det böev juh fint iaf och jag vet att linus kommer att älska det. Ja och sen tittade vi på top model och det var så jävla roligt när dte var elimination, för då satt miss jay i bakrunden och såg så utråkad och stel ut så jag och sarah höll fan på att dör av skratt x'D. Jag fattar inte varför dte var så jävla kul men av någon anledning så var det de. Sen åt vi och det var fisk jag som hatar fisk :oo. Ja och vill ni veta jag tyckte faktiskt alvarligt talat att det var gott :D. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka om fisk x'D. Sen har vi bara suttit vid datan hela tiden.
KIISES



Mer alla hjärtans dag presenter <3

Ja idag ska jag vara med min babe och vi ska till stan och köpa lite alla hjärtans dag presenter det kommer att vara så himla bra :) <3. Jag har sovit hos älsklingen inatt och jag sov kvar för att jag inte börjar förrän halv 1 och det är så himla skönt, fast ändå inte för det hade varit bättre om vi började tidigt och slutade tidigt :P. Ja men nu ska jag göra mig i ordning <3.
KISSES




alla hjärtans dag presenterna snart klara <3

Ja nu har jag och Sarah köpt en del av alla hjärtans dag presenterna och resten ska vi löpa på torsdag :). Jag längtar och jag hoppas att oskar blir glad :). Men det ska han väl bli xD. Ja jag och sarah var på ICA kvantum och hade det roligt, vi köpte nötter och cola och vi hade så jävla roligt, just nu har jag inga bilder för Sarahs data är lite seg så det går inte att redigera dom :(. Så jag tänkte göra det hos älsklingen :D.


ännu en inlämningsuppgift

Nu har vi fått en till inlämningsuppgift jag hatar dom för det är så jobbigt, jag har asmycket rester och jag kommer fan aldrig att hinna med något typ, jag kommer att få jobba ihjäl mig :'(. Det kommer inte att vara en fin syn. Men man får väl försöka för annars kommer väl våran mentor och säga att jag kommer att få gå om :(. Efter skolan ska jag vara med Sarah vi ska kolla på alla hjärtans dag presenter till Oskar och Linus. Japp men nu måste jag börja skriva så att jag blir klar någon gång xD.
KISSES


sommaren var är du?

Jag vill så himla gärna att det ska bli sommar, jag orkar inte med vintern mer, den är tråkig och kall :(. Man blir bara deppig av den, det är bättre med sommaren för då kan man gå ut och ta en promenad i bara linne och shorts men nu måste man ta på sig, långkallingar, bysor, tröja, tjocktröja, jacka, mössa, vantar och kanske halsduk det är så jobbigt, så fryser man ändå. Men gud vad jag kommer att bli glad när det blir sommar och vi kan vara hela gänget och bara åka iväg och bada :).

Snart ska jag börja övningsköra tsm med min syrra och pappa, det kommer att bli kul jag hoppas att dte inte blir som när jag drömmer att jag kör bil. För då finns det aldrisg en broms och bara en gas som går av sig själv så man måste vara snabb på ratten. Och det är så jävla läskigt xD. Men så blir det nog inte, jag längtar tills jag får körkort för då kan jag köra mig själv överallt :P. Om det bara finns en bil i närheten så xD.
Men nu ska jag dra till skolan ha det så bra :D
KISSES

Bild av: LINDA BERGMAN - togs den 29/7-09


RSS 2.0