Oh sweet heaven

Idag har det varit musik i skolan som jag verkligen älskar <3 jag och Sarah lirade lite tillsammans men det lät inte så bra för jag gjorde så att det fuckade sig hela tiden men till slut fick jag till det lite grann och kunde spela så att iaf läraren hörde den bra biten :D Jag ligger efter i matten igen och kan ni förstå att vi ska ha prov nästa vecka, det är helt sjukt jag kommer fan inte att klara av det. I morgon är det skolfotografering och jag är jättenervös för jag vet inte riktigt hur jag ska se ut bara vad jag ska ha för kläder, tänkte ta jeans och ett linne :D bara enkelt men ändå snyggt. Vet inte hur jag ska ha håret men Sarah kan nog hjälpa mig med det :) hoppas jag... Jag är riktigt sugen på godis jag känner att jag är lite på det humöret att jag skulle behöva något sött :) men nej bara på helgen. Ja om ni tycker att jag inte skriver på bloggen tillräckligt mycket säg bara till då så ska jag börja uppa mer, kanske några inlägg om dan ist för bara ett om dan.




Måndagmorgon

Har precis duschat och sitter och äter frukost, jag ska sminka mig och sen ska jag dra till skolan. Hoppas att den här vecka inte är lika trög som förra, för det orkar jag inte med. Idag efter skolan blir det att dra till stan med Sarah hon ska köpa en kalender och jag ska fixa personbevis så att jag kan skaffa ett jävla leg någon gång :D Men nu ska jag göra mig i ordning det sista som är kvar :)




Älskling <3

Har precis myst med älsklingen <3 Iaf så var jag och Oskar till valbo och jag köpte ett par jeans och ett linne, men jag kan inte lägga upp några bilder för att pappa har min kamera :/ men förhoppningsvis får jag tillbaka den snart :). För det mesta har jag bara legat och lyssnat på musik, och nu ska jag väl gå och käka lite mer godis för sen blir det inget förrän på fredag.




One of those days...

Idag har jag en sån där dag där jag känner att jag är sur på allt och alla :/ jag hatar sånna dagar... Men jag börjar känna att det håller på att ta slut så jag kommer nog att vara lite mindre sur när Oskar kommer hem :) han kommer vid 6 och då ska vi göra mat. Det enda som piggar upp just nu är mitt godis som jkag köpte igår :P och jag har faktiskt gjort lite matte så nu ligger jag inte efter mer xD Efter bara två dagar låg jag efter, det är bara för att vi har så hetsigt med matten den ska juh vara klar innan vi går ut på APU :o Men det ska jag nog klara :) men nu ska jag nog gå och kolla lite mer i matteboken. pussisar <3




Cind of lonly

Har jätte ont i magen och är hur sugen som helst på choklad så jag kan bli tokig :/ jag vet inte vad jag ska göra just nu. Har inte så mycket att skriva heller för jag är så himla trött, men jag skriver väl mer i morn <3






Färgat håret

i morse var jag hur trött som helst men jag vet inte varför för jag sov hela natten och gick inte och la mig så himla sent heller :/ Men iaf så i skolan kändes det som ännu en 50 års lång dag xD plus att jag har haft mensverk så det har gjort det hela värre... Men efter skolan har det varit jättekul, för jag, Emily och Sarah drog till Lisa och fixade med håren eller det var bara jag och Emily som fixade Sarah skulle göra senare :D Nu är jag iaf hemma och jag har ätit för jag var tokhungrig när jag kom hem, men nu ska jag snart gå och lägga mig.


FÖRE


EFTER





2 skoldagen

Var i skolan idag och dagen kändes så himla låång... Vi hade håltimme i jag vet inte hur länge, och så hade vi inget att göra under tiden. Men som tur var det musik som vi väntade på :D och efter lektionen kände jag mig lugn och jätteglad, på matten fick vi sluta tidigare :D Just nu är Oskar hos Anders och jag sitter och försöker komma på vad jag ska skriva i bloggen xD Ne nu tänker jag gå iväg från datan en stund :)




Välkomna till 2:an!



SKOLA IGEN VÄLKOMNA TILL 2:AN! ÄLSKAR KLASSEN <3

SKOLA!

Jag har precis klivit upp ur sängen och tänkte att jag skulle klä på mig och göra mig i ordning :D jag är så spänd! Inatt kunde jag iaf sova vilket jag inte trodde först :P Jag gick och la mig 12 för jag och Oskar satt uppe och tittade nästan klart på sagan om konungens återkomst. Men nu är jag redo, det är skönt att man har tid på sig att göra sig i ordning och så. Idag ska jag inte stressa eller något jag ska ta det lugnt, men nu ska jag gå och äta lite :)




There will always be sunshine

Jag längtar till skolan i morrn!
Jag skulle kunna säga det hundra gånger men det tänker jag inte göra,
Det kommer att hända mycket saker den här veckan:D



     
Från blondin till brunett på onsdag


veckan:
Måndag: Första skoldagen!
Tisdag: skola, fika/stan med Sarah
Onsdag: skola, fixa håret med Sarah och emily
Torsdag: skola, fixa leg, fika hos Marie
Fredag: skola, ta det lugnt
Lördag: FEST!
Söndag: chill 




Sista dagen på sommarlovet

I morgon är det äntligen skola och jag längtar efter att får träffa alla kompisar, men jag skulle vilja slippa "läraren" Jag är tiotalredo för i morgon, jag vet exakt vad jag ska ha på mig och jag har köpt ny väska och nya skolsaker :D Jag är så ivrig så jag vet inte om jag kommer att kunna sova xD


den nya väskan <3




Skolsaker

Var på stan med bästisen och köpte lite skolsaker :D vi hade så roligt och satte oss på flanöroch fikade och pratade om en massa saker. Sen gick jag hem och jag svettades som fan xD när jag kom hem tog jag av mig alla kläderna och det rann på ryggen :$ Jag vet lite väl mycket svett.... Men nu har jag bara tagit det lite lugnt med Oskar.







POOL!

Nu ska vi snart ut och bada, när mammas kille kommer hem och gör så att det blir varmt i poolen för nu är det bara 26 grader i vattnet och det är juh fan iskallt xD Men sen kommer det att bli 30 grader :D Men nu ska vi gå och byta om. Och sen kommer brorsan hit och då ska vi knuffa ner honom i poolen, och sen ska vi se när han springer för det ser ut som om han svävar. Men herrå <3






blup

Idag vaknade vi klockan 10 och gick och gjorde frukost och satte oss och tittade på våra bästa år. Sen har jag mått lite illa men det gick över när vi hoppade ner i poolen ;P Pappa kom och hämtade min kamera som han skulle låna och jag saknar den redan :/ Han skulle låna den för att han skulle fota något, men som tur får jag juh tillbaka den senare. Ikväll ska vi grilla och jag längtar för jag är skithungrig :D I morgon ska vi hem :( det blir tråkigt men det blir roligt att få börja i skolan igen :D






sommartest

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Japp

Vilka länder besökte du?
Danmark och Sverige :D

Är det något du saknar sommaren 2010 som du vill ha sommaren 2011?
jaaaa :)

Vilket datum från sommaren 2010 kommer du alltid att minnas?
19 juni för då var alla mina närmnsta vänner samlade och vi hade det så roligt

Största misstaget?
kan inte komma på något just nu :/

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Både och.

Bästa köpet?
ny väska :D

Vad spenderade du mest pengar på?
bara kläder och småsaker xD

Gjorde någonting dig riktigt glad?
jaaa :P

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2010?
Lena Meyer - Satellite :@
B.O.B - Airplains
Elov och beny - Hal som en tvål

Är du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Det är väl ungefär samma :)

Vad önskar du att du gjort mer?
Vet inte.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Vart ledsen.

Hur tillbringade du din midsommarafton?
Uppe i stugan med Oskars familj :D

Blev du kär i sommar?
Var redan kär ♥

Hur många förhållanden?
Ett.

Favoritprogram?
Alltid One tree Hill!

Bästa boken du läste i sommar?
Inte läst nån bok i sommar :$

Största musikaliska upptäckten?
Jag har kommit på att jag gillar svensk rap :D

Något du önskade och fick?
komma utomlands :D

Något du önskade dig men inte fick?
Vet inte?

Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?
Var med Oskar och bara tog det lugnt <3

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Jaa, ett jobb skulle ha gjort allt så mycket bättre, då hade det blivit extra cash :P

Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2010?
Körde för det mesta på linnen och korta shorts.

Vad fick dig att må bra?
Alla närmaste, musiken och solen.

Vem saknade du?
Lite folk man inte träffat på länge.

De bästa nya människorna du träffade?
Har träffat en massa fint folk (:

Sommarens besvikelse?
Ja du inget jag vill komma ihåg...

Sommarens bästa?
Det är många saker det :)

Sommarens snällaste?
Jag! :o




regn, regn och låt mig gissa mer regn?

Det bara regnar och regnar :( man kan inte gå ut till poolen och bada eller gå ut över huvud taget. Det är tråkigt att bara sitta inne och inte ha något att göra, kanske någon känner igen mitt problem? Jag hade tänkt att det skulle vara fint väder idag så att man kunde bada och ha roligt för jag och Sarah skulle ha varit ut och gått lite men det blev juh inte av :( Men man får väl försöka hitta på något annat att göra kanske spela spel xD Jag ska nog gå och kolla om det finns något att göra.




Hungernovell!

Jag och Sarah sitter i soffan och är fett med hungriga! Vi vet inte vad vi ska ta oss till för det finns ingen mat här hemma och mamma har varit och handlat i några timmar nu man kan tro att hon har stuckit med maten för att hon vill ha den för sig själv. Vi kan inte äta chips heller för det blir man bara fisig av xD finns det ingen som kan komma hit med lite mat vi skulle vilja ha grillat om vi får med majskolv med smör på en varm majskolv som är grillad. Det är precis vad Sarah och jag behöver just nu för jag tror fan att vi kommer svälta ihjäl snart!! Men gud vi kan inte fatta att det inte finns MAT, vi kommer att dö av svält vi mår illa så hungriga är vi och jag börjar få ont i huvudet och sarah mår jätteilla. Men om vi kanske sitter och håller tummarna kanske mamma kommer hem med lite mat till oss. För man kan juh alltid hoppas även om det nästan aldrig blir som man vill.






hiss och diss i världen

♥ Sommarlov - Det är så skönt att få komma till ett långt sommarlov efter en stressig termin, man får ta det lugnt, man får färg på kroppen och man kan bada hur mycket som helst :)

♥ Skolstart
- Man får träffa sina kompisar igen, och man får något att göra om dagarna man sitter inte bara och vet inte vad man ska hitta på. Man får liksom rutiner.


♥ festkvällar
- Man får dricka och ha roligt med en massa trevligt folk. Man är inte heller blyg och man vågar ta för sig mer.

 



♦ Glömma mobilladdaren - det är väl det osmartaste man kan göra när man åker iväg till ett ställe där man ska vara kvar några dagar.

♦ Gråa dagar - Man vet inte vad det ska bli för väder, om det kommer att bli soligt eller om det kommer att börja regna eller om det bara kommer att vara tråkväder.

♦ När ens pojkvän inte ringer på kvällarna - Det är väl jobbigt när killen har lovat att ringa så sitter man vid telefonen och väntar och väntar och väntar.....




bad utan sol

Vi har inte varit här hos mamma länge och inte heller gjort så mycket heller men vi har badat lite idag fasstän solen inte lyser så det var jättekallt när man gick upp och jätteskönt när man kom ner igen. Saras (min syrra) kompis hund ville bada med oss men han vågade inte hoppa i poolen så det blev inget xD Vet inte vad som kommer att hända mer idag men jag hoppas att det kommer sol, men jag tror inte riktigt det. Jag vet inte vad jag ska blogga om för jag har inget i huvudet.




blogg från bilen

nu sitter vi i bilen på väg hem :D det ska bli så skönt att få komma hem. jag kan väl inte riktigt säga att att jag har sovit bra i natt men lite har jag sovit iaf :) jag kan ju sova här i bilen om det skulle vara så. Vet inte vad jag ska skriva mer för det är så tidigt xD det är ju inte många som är vakna nu. Men nu måste jag koncentrera mig på vägen så jag inte mår illa :D puss <3



 

Sista dagen

Hej hej alla glada, nu är det sista dagen här i Karlshamn :( det känns lite sorgligt men ändå skönt för man får komma hem och liksom känna att man kan ta det lugnt och bara chilla. Vi ska snart äta middag rökt lax med potatis och romsås :P. Jag har juh sagt förut att jag inte tycker om fisk men jag kan äta lax för det är jättegott. Vi har städat och gjort klart så i morrn är det bara till att åka :) Så då får man träffa sina kompisar igen:D Inatt sov jag då inte bra för att Oskars mamma snarkade och det åskade utanför och jag är rädd när det åskar, så jag sa till Oskar att jag var rädd och han sa att jag kunde komma ner till honom och sova så han höll om mig varje gång det mullrade och det var så mysigt <3 han är så gullig <3 men nu ska jag gå och vara social med alla :D Vi ses i morrn.




blogg från mobilen

Ligger och bloggar från mobilen så jag fixar till allt när jag kommer till en data, iaf ligger jag och blir kliad på ryggen av Oskar och det är så mysigt. Idag har jag och Oskar badat bastu men jag fick så svårt att andas så jag ville inte sitta så länge, vi har varit ner på stan och ätit och varit runt ner till vattnet. Jag vet inte om jag längtar till på lördag för då kommer vi att sitta i bilen så länge, och vi kommer att missa Sandras fest :( men du kan vara lugn Sandra du ska iaf få en liten present <3 I morgon blir det till att städa hela dagen ;( jag hatar att städa xD. Men nu ska jag äta lite chips och sen ska jag smsa till Sarah och se om man kanske ska ringa dit och prata lite :) men ni får ha det så bra pussisar <3




Danmark

Igår var vi över till Danmark över dan och gud vad det var roligt att få komma utomlands för första gången xD jag vet Danmark är väl inte det första man tänler på när man tänker utomlands. Jag kan inte lägga ut några bilder än men jag gör det när jag kommer hem, antingen så blir det att jag gör det på lördag eller söndag:) Men det kommer bilder ingen panik xD I morrn ska jag och Oskar basta hela dan och ta det lugnt och sen är det fredag och då är det sista dagen vi är här och då blir det väl lite mycket med att vara med alla sista dagen och säga hejdå för sen på lördagmorgon åker vi. :D Jag har haft det jättebra den här veckan som vi varit här och jag vill inte riktigt åka hem men ändå så vill jag :D det är juh så dom säger "Borta bra men hemma bäst". Men jag kanske hinner skriva något mer innan vi åker hem, jag ska iaf försöka :) puss puss på er.




I Karlshamn

Ja nu har vi varit här i Karlshamn sen klockan halv 7 i gårkväll, jag mådde jättebra till klockan 22 dåä började jag känna hur det inte stod rätt till i magen och samma sak var det i dag på morgonen, jag har försökt att tänka på annat och då har det blivit bättre :) Jag hoppas att jag kommer att bli bättre i morrn för jag orkar inte med det det är jättejobbigt och jag får ont i magen. Men just nu är vi hemma hos Gustav och Jessica och lilla Lucas, det är jättetråkigt väder men det gör inget för att allt är stängt idag eftersom att det är söndag. Iaf så har vi det bra och jag längtar lite tills vi kommer hem för jag saknar  min säng och att ha oskar bredvid migg i sängen, för nu sover vi i våningssäng och det är tråkigt. :( saknar mina kompisar <3




Fredag

Jag trodde att jag skulle spy i morse efter att bara ha sovit i 4 timmar, jag var tvungen att gå upp och ta p-piller och jag trodde att jag inte skulle få behålla de xD men det fick jag och sen somnade jag om och har varit vaken i typ 2 och en halv timme. Jag mår iaf bra nu och när Oskar kommer hem ska vi ner på stan för jag ska köpa saker till skolan och kanske lite kläder :D För i morrn bär det av till Karlshamn i en vecka :) Det ska bli kul, men ändå kommer jag att få hemlängtan vet jag det får jag alltid :P. Mer om gårdagen kommer senare <3




bilder

Igår var jag ute på altanen och fotade blommorna lite. I morn är det iaf tjejmiddag :) längtar! Oskar har varit och köpt lite gott till oss att dricka i morrn :D Så när tjejerna kommer hit ska vi dra och handla mat och sen blir det till att göra iordning allt, det kommer att bli så himla roligt och en massa bilder :)








På bättringsvägen :)

Jag har haft feber, ont i halsen och ont i kroppen :/ Men idag känner jag mig bättre jag har druckit honungste och det är så gott :P Oskar har varit så gullig mot mig hela tiden och jag känner mig så trygg. Först när jag blev sjuk och fick feber och såvill jag egentligen ha mamma xD jag vet jag är värsta nördig men det var längesen jag var såhär sjuk. Men jag ska vila nu så jag är helt frisk till torsdag :)





RSS 2.0