Min affisch :D



Ganska cool eller ?

Goodie day

Hej alla glada :D, idag har de varit en bra dag so far. Vaknade vid halv nio käkade frukost och kollade på tv tills klockan blev typ halv 12 , då stack jag till Sarah och sen drog vi till stan där vi fotade lite. Se skulle hon till tandis och jag till skolan, jag gjorde klart min affisch idag också ;P. Blev faktiskt nöjd med den. Ja men iaf så drog jag och Sarah till dollar. Och nu sitter jag och Sarah här hos älsklingen. Ja men nu ska jag gå och göra i ordning något att äta. Puss!

Bo hos älsklingen

Hej ja nu är de så att jag ska bo hos Oskar den här veckan, för jag orkar bara ine med att vara hemma. De blir alldeles för mycket bråk med mamma, plus att vi ska flytta nästa månad, och syrran ska flytta hem till pappa på freda. Så då kommer de bara bli jag och mamma som flyttar och jag ve absolut inte hur de kommer att bli, som tur är så har jag, mina älsklingar <3. Ni finns alltid där för mig. Jag har till och med fått en egen nyckel hit, ja jag kan inte förstå en egen nyckel. Men ja, hans föräldrar är helt otroliga, :). Nu blir säkert mamma glad för vi bråkade här om dagen och då skulle hon bli glad om jag flyttade ut, så nu gör jag de ett tag iaf. Ja så jag ska träffa Sarah vid 12, då ska vi hem till mig och hämta saker som jag ska ha. Ja men nu måste jag göra mig i ordning. pusspuss


tillbaka till sommaren :)

Äntligen kan man säga att sommaren är på väg tillbaka :D. Igår fixade jag och Sarah lite på bandyplanen på gamla gårde, vi ltetade upp vår gamla bänk från 08, och drog tillbaka den, de tog ett tag men de var de värt :). De ända som fattas nu är, lite människor, en basket boll och Coca Cola. :P Sen är juh allt fixat. Igår när jag var med Sarah kom Oskar och Niclas, och när dom satte sig bakom oss och häll om oss kändes de precis som om att man var tillbaka till allt började, men nu alla ni kan ni väl hjälpa till och få den här sommaren 09 minst lika bra som sommaren 08 <3.





De fattas FOOLK!!!

fittfanshelvetskukadrenalinballeskondom!!!

Vi har precis varuit hos rektorn och pratat, fan vad dåligt de gick. Vi fick inte avslutya några lektioner, och vi fick inte praktisera heller >(. fan vad taskigt, vi skulle lätt ha fått tag i en praktik plats. Och nu måste vi gå på alla lektioner, hur fan ska jag klara av de, jag kommer fan att sitta och grina i klassrummet för att jag kommer känna mig så jävla dum i huvudet. De ända bra med de här är att jag har fått veta att både jag och Sarah har kommit in preliminärt, på BF. Fan asså hela den här dagen är förstörd. Typ.




Sarahs coola affish ;)


Sommar smal :)

Jag skulle inte vilja gå i en  bikini och se ut soom jag gör med min mage, så jag har bestämt mig att göra sit-ups, varje dag :D. Jag tänkte göra typ 50 varje dag sen oom de går bra så kan jag öka, ooch sen får vi se oom de ger resultat *hooppas* xD. Ja, Oskar ringde till mig igår kloockan 21:40, för jag hade skrivit på sms ooch berättat att vi inte kan ses förrens på lördag, ooch så. Så vi pratade ooch jag berättade hur jag kände med att han gick till Anders idag ist för att vara med mig ooch han insåg väl att de var dumt för att han började faktiskt attt grina i telefoonen :(, man hörde de jätte tydligt, ooch han sa förlåt hela tiden. Vilket iaf jag tycker är bra :). Han sa att vi kanske kunde höras av idag, men man vet juh aldrig han kanske glömmer boort. Ja vid 9 ska jag dra till stan för att möta Sarah, för vi ska till rektoorn ooch prata oom att ta boort kurser och kanske börja praktisera ist :D. Ja så nu måste jag gå ooch göra mig i oordning.

Faaaan :'(

Idag har jag varit i skoolan, men bara på bilden xD, jag gick med Sarah ooch jag gjoorde nästan klart min affish, Sarah blev klar med sin ooch den är fan riktigt cooool. Iaf så var jag på stan efteråt med mamma, sen var vi på doonken, ochefter de gick vi hem. Jag troodde juh att Oskar skulle ringa men nej då, även om vi hade bestämt att vi skulle vara idag så frågar han mig oom de är lugnt oom han är med en koompis. Fan vad sur jag blev men jag oorkade inte med de han har gjoort så här förut oockså. Även om vi bestämt men nej då. Vi bråkade juh i lördags kväll, senblev vi sams på natten ooch jag fick bara trvara med hoonoom typ några timmar på söndan för sen droog han till Ander >(. Ooch nu koommer vi inte tat träffas förrän oom en vecka, och han säger hela tiden att vi aldrig är med varandra typ, ooch ändå så... Ja vad ska man göra, i moorrn ooch på toorsdag ska jag iaf vara med Sarah, ooch jag kan lita på henne att hoon inte frågar oom de är lugnt att hoon är med nån annan när vi bestämt






                                                               
De känns som om vi glider ifrån varandra :'(

Skoolan :)

Hej alla glada har varit vaken sen kloockan 7 i moorse, men jag känner mig faktiskt pigg. Iaf så ska jag gå till skoolan idag, på bilden ska jag gå med Sarah. Sen i moorn blir de till att prata med rektoorn oom att hooppa av några kurser, ooch prata oom de kanske finns någoon praktik soom vi skulle kunna få :). För ärligt talat så vill jag hellre joobba än att vara i skoolan, men de är juh jag :P. Iaf så har fixat mitt hår i moorse, jag gjoorde så att luggen ligger på den andra sidan än den brukar, men den vill inte helt stanna kvar så jag har satt dit ett hårspänne. Sen har jag tagit en massa bilder i badrummet i min nya luggbena xD. Jag har ganska oont i magen just nu men de går noog över till senare för jag SKA gå på bilden, annars vet jag inte vad jag gör ;-).


Här kan ni få se oom ni kanske märker någoon skillnad på mitt hår






Här kan ni se vad jag ska ha på mig idag :D

kram

Idag har jag varit med Sarah typ hela dan, och vi har haft de jätte kul, vi har knäppt en massa roliga bilder. vi har varit ute, vi har varit på affären har vi, vi gvar tvugna att gå in 3 gånger xD. Sen har vi varit och hälsat på min pappa på jobbet för vi skulle lämna mat åt honom, och Sarah tappade sin mobil så vi fick leta lite efter den. Vi har tvättat, och de gick faktiskt fortare än vad man tror. Vi har också suttit på balkongen och läst frida och druckit Coca Cola, plus att vi har grillat marshmallos (stavning) över en tändare ;D. Men de var gott ändå. Vi har haft så roligt de är som om att vi vore småbarn igen, för vi leker juh i lkparken eller leker och leker gör vi väl inte men vi gungar :P. Och samtidigt tar vi flummbilder.

Men asså jag kan inte förstå hur man kan ha så kul med en person, hon är verkligen min bästa vän, hon är till och med som en syster för mig <3. Och alla som säger något elakt om henne kan dra åt helvete. För dom vet inte vad äkta vänskap är då :/, och de är synd.






                                äkta vänskap <3





Två tjejer som aldrig har tråkigt tillsammans :D




        
När vi är med varran kommer barnet i oss fram xD





Älskad för alltid <3





Och här har vi en COOLING POSE :D


Ett lyckat slut på en lyckad dag :)



Ja nu ska jag nog gå och lägga mig för jag ska upp klockan 7 i morrn och då ska jag duscha och fixa i ordning mig,
sen ska jag äta en lång och lugn frukost och kanske sita lite vid datan sen ska jag dra till skolan.
Sen efter skolan blir de älsklingen, som jag längtar <3<3<3<3.


Ibland kan jag också tycka att man lever lite som i en film, för även om något händer så blir de bra i slutändan,
allt ordnar sig, och jag lovar er att min och Oskars saga kommer att sluta lyckligt <3.



ps: de kommer Sarahs och Niclas också att göra!

Missförstådd helg :/

Fredag: först vaknade jag jag hemma hos älsklingen, var tvungen att vakna 6 för han skulle jobba. sen gick jag hem, somnade ett tag tills Sarah kom och knackade på. Då städade vi hela huset xD. De är sant vi gjorde de, sen var vi på affären och köpte energidricka, riktigt gott. Sen på vägen hem hittade vi en massa hjärtan på marken och på himlen, de var riktigt många. Sen när vi kom hem till mig satt vi och vänta på att Oskar och Niclas skulle komma, och när dom väl kom åkte vi lite bil runt stan. Sen kom vi hem kollade Sarah och Niclas på tv, jag låg och grinade och Oskar tröstade mig :(. Men sen gick vi och la oss.

Lördag: Vaknade vid typ 9 av att Oskar gick ur sängen, för han och Niclas skulle iväg och hämta Sarahs mobil som hon hade glömt i bilen från gårdagen :P. Då gjorde jag och Sarah frukost medans, sen när dom kom tillbaka åt vi tsm. Vid typ 11 stack Sarah och Niclas för dom skulle på dop :), efter ett tag somnade jag och Oskar i min säng och vi vaknade typ vid halv 2 kanske, då stack vi och käkade på pizzerian, men jag ocrkade inte äta upp hela min pizza inte ens halva så jag fick en liten "Doggy Bag" :D. Sen drog vi hem till Oskar och så var vi där tills Sarah och Niclas kom, då stack vi till Vårvik och de var där de började bli missuppfattningar :/. Men de löste sig senare på kvällen, eller mycke senare på kvällen. Iaf så gick vi alla hem till mig och sov, jag och Sarah satt uppe och skrattde ett bra tag. Men till slut så somnade vi vid typ 3.

Idag: Idag vaknade jag vid typ 11 av att Oskar satt på sängkanten och smekte mig på benet, då gick jag upp och gjorde frukost, efter att vi hade ätit kollade vi på Tallang 2009, och vi myste, och jag gjorde ett sugmärke på Oskar stort, fint och SYNLIGT xD. Sen drog Sarah, Niclas och Oskar vid halv tre och då blev jag ensam :/. Lite tråkigt men jag kollade på tv, har kollat på One Tree Hill, bra avsnitt :P. Men nu ska jag gå och byta om och möta Sarah för vi ska gå på en promenad hon och jag. Bästaste tjejen i hela världen <3<3<3

Hjälp!!! En humla i mitt hus :O :(

Jag är rädd!!!! Jag har en humla i mitt hus jag såg den i hallen, men nu kan jag inte hitta den, och ja jag är livrädd. Jag är ensam hemma och har en huhmla i mitt hus, jag kommer dö. Jag vågar inte lämna de här rummet faktiskt, jag kommer sitta här hela natten och inte gå ut inte ens om jag måste gå på toa, jag tänker hålla mig. De kanske låter barnsligt men, om ni skulle vara ensam hemma, och ni hade humla i erat hus, och den här humlan var jätte stor, jag svär. De va typ den största humlan jag någonsin sett. Ucsh de kliar på hela kroppen på mig bara jag tänker på de. Snälla någon hjälp! Jag behöver verkligen hjälp här, jag kommer aldrig att kunna somna nu när jag vet att de finns en humla här inne, och jag som hade tänkt gå och läsa, för då somnar jag, men nu vågar jag inte. Tänk om jag somnar och Humlan kommer in hit, jag vet väl inte vad den kan göra, tänk om den är arg och bränner mig. Jag vill inte vara ensam, snälla låt mig inte vara ensam. Jag är rädd, varför frågade jag inte Oskar om ja kunde få sova där, de hade varit mycke bättre för då skulle jag kommit hem vid 7 tiden och då hade jag säkert varit mycke modigare för då är de iaf på dan och inte mitt i natten. Alla sover, jag har ingen att prata med, Älsklingenmin ska upp om typ 2 timmar så då kanske jag kan smsa honom, inte för att han kan göra nånting, men iaf. Asså ärligt talat jag vet inte vad jag ska göra. Snälla kan ngen bara säga till mig vad jag ska göra. Jag önskar att Sarah var här, eller Oskar, jag skulle iaf känna mig myckemyckemycke tryggare, men inte nu. Jag känner mig osäker jag vågar ingenting typ. Jag har ingen att prata med :(. Men guud vad ska jag göra, de hade varit bättre om de fortfarande var snö ute just nu för då skulle inte humlorna vara här än och inga andra äckeldjur :'(. Varför, varför.... Varför just jag, plus när jag ska vara ensam. De är inte rättvist :(. De är de verkligen inte, jag hatar de här. ÅHHH jag vågar fan inte göra nånting, jag är en riktig fegis, fan vad feg jag är. Som en liten, jaa, vad ni nu vill kalla de :(. Men nä nu måste jag värkligen tänka på nånting annat, kanske jag ska läsa ändå, fasst jag ligger inte ner jag sitter, så kan jag inte somna. Också kan jag ha tv:n på så att jag värkligen inte somnar. Ja nu vet ni iaf att jag har en humla i mitt hus, så kan ni inte KOMMA OCH RÄDDA MIG ?!?!?!?!?!?!?!?!?!


fortfarande vaken och klockan är 03:30 :/

Kan inte sova så är de bara, de går inte, jag vet inte hur man gör. Jag blir arg, för jag orkar inte vara vaken hela natten för jag ska juh vara med Sarah i morrn, och vi kommer att ha kul, om jag orkar hålla mig vaken. Jag kommer säkert att kunna vara vaken, men jag kommer säkert att somna tidigt, iaf så tänkte jag köra de här testet, så att jag kan fördriva tiden med nånting :/





Skriv ditt namn med lillfingret: linda
Skriv ditt namn med pannan: olp89ihnjbewsedsxa<
Skriv ditt namn med näsan: linda
Skriv ditt namn med foten: linda
Skriv ditt namn med tungan: linda
Skriv ditt namn med armbågen: linda
(Sudda inte ut och skriv om!)

De gick juh ganska bra förutom med pannan xD

och nu är klockan 03:37


Jag är pigg :(

Klockan är nu 02:36, och jag är så pigg man kan bli. Jag vill gå och lägga mig men jag skulle aldrig kunna somna, plus att jag skulle vilja gå ut på en promenad, men jag vågar inte ensam xD. Men jag skulle gärna vilja. Jaja, jag får väl bara vänta på att jag ska bli trött, undrar när de kommer att hända ? Jag är alldeles ensam och jag har tråkigt, kan inte förstå ;oo. Varför är de bara jag som är vaken ? Jo kanske för att de är skola i morrn, vettefan om jag ska gå i morrn.... Idag, känner mig inge bra, men de e inge bra att vara hemma så jävla mycke som jag är, men jag vet att jag inte kommer att klara av vissa kurser, eller alla kurser jag har förutom BILDEN tror jag för den är väsrta kul :D. Jag försökte med NK:n men de går inte jag fattar inte då jag tar den klassen nästa termin, då jävlar ska jag jobba på som fan. De lovar jag! :) på hedersord och samvete.








lite av allt :D

Har varit med Oskar idag, vi låg och myste, men inte så länge för att han var så himla trött så att han somnade flera gånger i min famn. Men de gjorde inget för han är så gullig när han sover, men sen drog jag till affären, och köpte lite som jag kunde äta :). Och nu har jag kollat på "Desperate Houswifes", och de avsnittet var faktiskt sorgligt. Ja i morrn ska jag iaf leka med Sarah :D, de kommer nog att bli roligt. Ja i natt ska jag iaf sova ensam hemma, alldeles ensam, men de kommer nog att gå bra även fassten jag är lite mörkrädd, och jag skäms inte för de.

På torsdag ska jag iaf vara med Oskar för då firar vi juh 11 månader, jag är så jävla glad för de, jag känner mig så lycklig för att ha fått spendera 11 underbara månader med honom, och hoppas på mångamånga fler. <3<3<3<3

Just nu har jag faktiskt tråkigt, vet inte vad jag ska göra förutom att jag kollar på "DH" och äter lite chips, och dricker Coca Cola :P. men snart ska jag nog skriva i min dagbok, för ja just de jag har börjat skriva dagbok, fick den av Sarah när jag fyllde år, den är jätte gullig. Den är rosa med svarta dödskallar på, sötsötsöt. ja men jag kan juh visa vad jag fick av Oskar, Sarah och Jossan.






Jossan: Hårspännen, ansiktsmask och ett doftljus med doft av vanilj





Sarah: En rosa dagbok, en rosa marker penna och en finpenna





Älskling: En miranda nalle <3











Här kan ni få se lite bilder från kvällen med Sarah, Oskar, Niclas och Anders



Coolaste gänget evvah ;P



Tuffingarna på bänken :D



Hångel på bänken <3



Haha dom leker på nån snurrbräda xD



Här försöker Sarah återuppleva ett minne från nyår :P





Min lilla älsklingstjej <3




Ja men nu sk jag dra, hehe herrå, pussenuss på er x'D

random

Hej bloggen :). igår var de en konstig dag, mycke grinande, och mycke mys men iaf, så var de tur att Oskar var där. Han vet verkligen hur man gör så att jag blir glad igen, "De kommer funka". På lördag ska jag, Oskar, Sarah och Niclas vara :D, ska bli skit kul tycker jag, vet inte riktigt vad vi ska göra, men mysa är väl de jag och Sarah vill eller ?, åka iväg nånstans bara vi fyra och bara liksom ta de lugnt, utan några andra.

Ledig är jag idag, som så många andra, de är skönt att vara ledig tycker jag, speciellt om de är fint väder ute, har inte hunnit kolla de än men jag hoppas juh att de är de :). På torsdag iaf så är de 11 månader jag längtar som bara den. Just jah, jag är ensam hemma hela den här veckan eller från idag till typ onsdag nästa vecka, så de är väl kul, alldeles ensam ;oo. Ja men nu har jag inte så mycket att skriva mer, så ha de gött så hörs vi :P

Helgen :D

Fredag: va hemma, sen ringde Oskar så då gick jag ut till honom. sen drog vi hem till honom, sen på kvällen va vi med Sarah och niclas och då va Anders med också, så hade Sarah med sig Cola, blandat med sprit haha de lilla fyllot xD. Vi var ute till typ 11, för Oskar tjatade om att han ville gå in hela tiden, så då blev de lite tjafs när vi kom in, men senare på kvällen blev de bra.

Lördag: Vaknade hos älsklingen, myste ett tag, sen skulle jag iväg på påskmat, hos Marie, Patrik och Sara. De var jätte gott, vi grillade :). Sen fick vi leta påskägg, jag och Ella hjälptes åt att leta efter våra, Ella är Maries brorsdotter, hon är 4 år och jätte gullig, vi var ute och jag knäppte en massa kort på henne, när hon lekte med sin nalle som fick jävligt mycke stryk när den dunsade ner på marken xD. Sen var jag med älsklingen, på kvällen tsm med Sarah och Niclas och några från gården, jag och Sarah försökte göra så att Oskar skulle lyssna på en sak men han brydde sig inte typ när vi åkte till affären, Senare gick vi in och la oss.

Idag: Vaknade hos älsklingn <3 Mådde illa som fan på morronen, men sen när jag hade ätit gick de över, jag och Oskaar gick ut på promenad ett tag för att va så varmt och skönt vi pratade om en massa saker hihi, sen gick vi hem, myste och sen åt vi mat och då kom Sarah :) och vi kollade på OTH :D, sen drog vi hem till mig och nu sitter vi här :P


tråkig dag

idag har jag gått och mått dåligt hela dagen, mina halsmandlar har blivit stora, och de e jätte jobbigt. Igår sov jag hos oskar som jag typ inte hade sett på 4 dagar, och hans kompisar har rakat av honom håret och jag blev jätte arg, för han passar inte i de :/. Men iaf så har jag inte varit med honom idag, och nu ringde han för ett tag sen och skulle säga godnatt, för jag älskar när han gör de, men då sa han också att vi kanske inte kunde träffas i morrn för att han inte mådde så bra, så kanske han har blivit sjuk. Om han inte kan gå till jobbet i morrn så kan inte vi vara, men de kanske vi inte kan ändå, för jag mår fortfarande illa, men jag har inte spytt. Men nu ska jag kolla på tv, för jag har inget annat att göra.






Iaf så är de 10 dagar kvar tills jag och Oskar firar 11 månader och jag längtar som fan <3<3<3<3<3. Och de är 40 dagar kvar tills vi firar 1 år, jag längtar till de med, jag älskar verkligen Oskar de finns ingen annan som jag skulle kunna se mig själv med, han är den enda, han är den jag vill dela mitt liv med <3



RSS 2.0