himla bra dag :D

Vaknade ganska tidigt vid 9 och då fick jag frukost på sängen av Oskar :). Och sen duschade vi lite och drog till stan, vi kom dit vid halv 1 och sen drog älsklingen vid 3 för då skulle jag möta Elin och Jossan :D. Det var mysigt vi satt på waynes, och vi pratade och skrattade och hade det riktigt kul. Vi åt toast, och det var roiktigt gott men dum som jag är så tog jag inga bilder :(. Jag önskar att jag ahde gjort det. Men iaf så fick Elin våra presenter och hon blev glad för dom måste snart köpa en till för Jossan fyller om en vecka :). Undrar vad man ska köpa till henne då. Snart fyller jag själv 18 längtar längtar xD. Har precis kommit hem, och sitter och lyssnar på när älsklingen och Anders sitter och spelar x-box. Det låter väldigt högt kan jag lova xD. Men jag har iaf haft en helt underbar dag i dag :D.


pissigt sur

Just nu är jag riktigt sur men jag tänker inte berätta varför här, men jag kan juh lova att dte inte kommer att vara så jävla rolig för en viss person.


SJUUK



JAG ÄR SJUUK!! :'(

....

Ibland kan jag känna mig ensam fasstän jag kanske inte alls är ensam, och då ibland känner man för att bara brista ut i gråt för ingen anledning och inte få frågor om hur man mår och varför man grinar. Då vill man bara sitta där och låta allt bara komma, och eftre det så är det bra igen. För ibland behöver man en sån stund där man får vara sårbar. Alla behöver en sån stund även killar.

Just nu känner jag mig sådär ensam och jag vill bara gråta, som tur är så är ingen här så jag kan göra det. Men jag har redan grinat lite idag så jag vet inte om jag orkar. Men jag ska iaf försöka ta det lugnt och jag ska lägga mig och titta på tv.



GRATTIS ELIN PÅ 21 ÅRS DAGEN ♥♥♥♥♥♥♥♥


listis :)

Tjejer svara på detta inom 40 minuter,annars kommer det hända någonting ni inte vill ska hända!

Kärleken;
Har du en kille just nu? Ja den bästaste som finns ♥
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? Haha, ja det är klart xD
Kyssa dig på halsen? jaa
Kyssa dig på munnen? jaa
Kyssa dig på kinden? jaa
Gillar du någon? älskar ♥
Vad heter personen du gillar? Oskar Ellebo

Skolan;
Går du i skolan? Ja
Har du någon gång skolkat? ja förut
Har du varit i skolan idag? ne mådde inge bra :(

Annat;
Hur mår du just nu? bättre
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? heheh jaa xD
Har du piercat dig? nepp

Telefon/mobil;
Vem ringde du senast? Sarah
Vem ringde dig senast? oskar
Vem sms:a till dig senast? Sarah
Vem sms:a du till senast? sarah

Övrigt;
Är du hungrig just nu? ne har precis ätit så :P
Vad är klockan nu? 14:26
Vilka sidor på internet är du inne på just nu? bara bloggisen

Familj;
Hur länge sen var det du träffa din morsa? Sen i fredags
Hur länge sen var det du träffa din farsa? Tisdags

Övrigt;
Gillar du punk-stilen? japp
Har du sminkat dig idag? ja
I så fall, vad för smink? mascara, ögonskugga och kajal
Vad har du på dig för trosor just nu? Lila med pandor på
Vad har du för bh/topp på dig just nu? en svart
Hur ser den ut? det är en massa hjärtan på den :)

Musik;
Lyssnar du på musik just nu? japp
I så fall, vilken låt? secondhand serenade - vulnerable
Vad gillar du för musik? rock/pop

Kläder;
Har du fler än 4 linnen? ja
Har du fler än 3 jeans? nepp inte ett enda par använder inte jeans
Har du fler än 5 tröjor? ja
Har du någon märkes väska? ne
Har du ReStErÖdS-trosor? ne
Har du en vit bh/topp? ja
Har du en svart bh/topp? ja 
Har du märkes jeans? ne
Har du märkes tröja? ne
Var brukar du handla kläder? mest på ginatricot, jc, h&m osv.

Smink&hår;
Använder du mascara? ja
Andväder du wax? ne
Använder du kajal? ja
Använder du hårspray? ibland
Använder du volymspray? ne
Andänder du mousse? ne
Använder du deodorant? jaa
Använder du skiinspray? ne
Använder du parfym? ja
Använder du ögonfransböjare? ne
Använder du täckstift? ne
Använder du läppglans/läppstift? läppglans
Använder du brunkräm? ne
Använder du rouge? ne
Noppar du ögonbrynen? jaa
Uppsatt hår eller hängande? hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? ne
Duschar du varje dag? ja
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? neeä
Smörjer du in hela kroppen varje dag? ne, ibland


fotografering efter skolan

Hejsan idag mår jag inte så bra nu på morgonen så jag tänkte vara hemma ett tag och lägga mig i ett varmt och skönt skumbad och sen ska jag dra till skolan. Efter skolan idag ska det bli fotografering med älsklingen, Sarah och Linus hehe det kommer att bli kul xD. Sarah ville att jag och Oskar skulle ha några moffsiga bilder tillsammans annars har vi bara i närbild. Men det kommer säkert att bli fett med kul jag längtar faktiskt :D. Då kommer juh Oskar och Linus att få lära känna varandra lite bättre och då kommmer det bli lättare att umgås och då i sommar kanske vi kan fixa ihop gänget och dra och bada :P. Det kommer bli fett med kul jag kan redan tänka mig hur det kommer att bli.


morgon

Börjar halv 1 idag så jag ska snart gå hem, för just nu är jag hemma hos älsklingen men han jobbar så jag ska gå hem och byta om och fixa mig och då. Ja och sen efter skolan ska jag vara med älsklingen <3, vi ska ner till stan idag och gå runt lite :)


Ja, jag är lycklig.

Jag är såå lycklig för att nu är vi äntligen klara med arbetet och min APU plats har blivit flyttad :D. Jag skulle egentligen ha APU på öster men nu ska jag vara på dagiset vid brynässkolan. Ja, jag är lycklig. Ja, jag är lycklig. jag är lycklig mpndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag.
Ja men nu vet ni det :D
KISSES

grisskägget xD

Hej alla läsare just nu sitter jag i biblan på skolan och vi håller fortfarande på med våran tema vecka och min grupp är så gott som klara jag ska bara lägga till lite på det jag ska säga och sen ska jag bara öva och det kan man göra hemma. Ja och det hände värsta roliga saken när jag och Sarah var på subway och åt. Det kom en luffare som skulle äta där och när han åt så fastnade det mesta i hans skägg och Sarah såg först inget så när jag sa "han grisar i skägget", då vände sig Sarah om och när hon såg honom började hon att skratta ihjäl sig och jag med xD. Det var så himla roligt att jag knappt kunde sluta och varje gång vi tittade på honom skrattade man bara mer och mer. Om bara en och en halv timme slutar vi och då ska jag hem och bada tror jag, men jag tro att jag ska duscha eftresom att lampan i badrummet inte funkar längre och jag måste byrta ut den´, men tyvärr så har jag inga lysrör att byta med. Sen ska jag hem till älsklingen ikväll och i morrn blire till att vara med Sarah :), och när vi får pengar ska jag och Sarah på stan xD. Nu ska jag skriva lite på vad jag ska säga så hare brais.
KISSES


MORMOR :D

Idag var jag och älsklingen hos min mormor det var så himla roligt att få träffa henne igen efter 3 år :D. När vi kom dit så hick vi först runt och tittade och sen åt vi spaggetti ochj köttfärssås :) det var riktigt mumsigt, min mormor är så mysig. Oskar fick se bebisbilder på mig haha, han tyckte att jag var söt xD. Sen pratade vi gamla minnen från när jag var liten :P. Det kändes så himla bra att få träffa henne jag ska börja maila med min moster också och försöka göra så att jag kan komma och hälsa på henne med älsklingen för det skulle vara riktigt kul :). Men nu ska jag dra .
KISSES


Från promenaden igår

Här kommer lite bilder från min och älsklingens promenad igår xD




JAG SOM KASTAR SNÖ :)



MINA SKOR BLEV VÄLDIGT SNÖIGA xD



ÄLSKLINGEN ÄR SÅ SÖÖÖT :D



TOG LITE BILDER PÅ ISEN OCKSÅ



LITE PUSSANDES BLEV DET PÅ VÄGEN OCKSÅ (a)




VI HITTADE ETT HJÄRTA I SNÖN :P

Och sen drog vi hem och städade och sen pantade vi alla burkar som vi hade samlat ihop xD.

Promenad snart

Snart ska jag och älsklingen gå ut på promenad och det tycker jag ska bli roligt eller jag hoppas iaf det, men jag tänkte ta med kameran och sen om det kanske blir några bilder man vet juh aldrig xD. Om det blir bilder så lägger jag ut på bloggen senare och om det inte blir så skiver jag iaf hur det var. Men nu har vi precis tittat på lilla sjöjungfrun 1 och när vi kommer hem kanske vi ska s epå 2:an :), bara mys.
I morrn ska vi åka hem till min mormor det blir första gången som Oskar träffar henne och jag hoppas att det kommer att gå bra, vi ska dit vi 12 tiden och då skulle hon bjuda oss på mat, och sen när vi kommer hem så ska vi på bio. Vi ska gå på "Sherlock Holmes", Ja sen vet jag inte vad som kommer att hända mer men vi får väl kanske se. Nu ska jag dra för nu står älsklingen och hänger över mig xD.
KISSES


Tårar på olika sätt

Varför blir saker som man gör fel asstän man inte menar det, och sen när man ska förklara sig så är det redan försent för att nån tror att var något annat? Det är jobbigt när det händer. Mig händer det ganska ofta och det är lika jobbigt varje gång. Det tror jag att ni tycker med, men vissa gånger går det att rädda situationen, och då blir man glad. För ledsen det orkar man inte vara även fasst man kanske tror att man måste få gråta lite just den dagen så behöver man inte det. När det verkligen händer något som får en att gråta bara sådär, då kan man gråta, då behöver man inte känna sig tvingad eller frestad.

Om man t.ex. är i ett dåligt förhållande kan man juh känna att man vill gråta ofta och så ska det verkligen inte vara om det är så, så gör slut på förhållandet.
Men om du är i ett bra förhållande, och känner att du grinar för att du känner att du gjort något dumt mot den du älsklar t.ex. om du skulle ha råkat slå honom i ansiktet eller något, då betyder det bara att du älskar den här person riktigt mycket. Och om personen i fråga gör samma sak mot dig så är han en riktig vinnare.




I skulan

Håller fortfarande på med arbetet och det börjar bli lite långtråkigt, ja men vi är iaf ganska klara med vårat arbete och som tur är det helg snart och den ska jag spendera med älsklingen <3 och vi kanske ska gå på bio också :D. Annars vet jag inte vad som kommer att hända, idag ska jag ha utvecklingssamtal mamma kommer och jag ska möta henne halv 2 för hon hittar inte hit xD.
Ja igår så var jag me dälsklingen och jag hade inte ätit något på hela dagen efter lunchen och sen fick jag ont i magen och blev helt slut i kroppen och då gjorde älsklingen te och macka till mig och det var riktigt gott :). Det kändes riktigt bra i magen sen. Och så gick vi till ICA och jag köpte FRIDA hehe :D, jag vet jag suger men jag tycker om att ha något att läsa när älsklingen sitter vid datan och jag inte har något att göra. Men nu ska jag dra.
KISSES


mer kommentarer tack <3 :)

Ja ida var jag inte till skolan eftersom at jag spytt så det kändes väl inte som om jag skulle gå då tycker jag. Men i morn hoppas jag att det inte blir något mer, Jag är hemma hos älsklingen nu han kom och hämtade mig efter jobbet för jag hatar att vara hemma själv. Occh jag har tagit hand om honom och gjort mat åt han :). För han har migrän och just nu sover han och han är så moffsig när han sover ;P. Jag tittar lite på tv och jag mår fortfarande piss men jag försöker tänka mig själv frisk till i morrn och hoppas på att jag blir det :). Det är inte bra att missa skolan nu när vi har tema vecka för då kan det bli dåligt. Men iaf, jag hoppas att det blir bra för det är god mat i morrn  xD.


Jag vet att det är några som läser min blogg men varför kommenterar ni inte det är så tråkigt när ni inte gör det :/.


Igår

Igår när jag gick hem från Sarah så mådde jag inge bra och när jag kom hem spydde jag och vid 8 kom oskar och hämtade mig men efter en halvtimme hemma hos honom var jag tvungen att åka hem och spy igen och oskar skjutsade hem mig och sen åkte vi hem till honom igen och då gick vi och la oss. Och idag vaklnade jag klockan 6 fasstän jag jag börjar halv 1 idag och det är ganska skönt. Men nu ska jag dra.
KISSES


listis





Om dig

Namn - Linda
Födelsedag - 31 mars
Hemstad - gävle
Ögonfärg - blåa
Hårfärg - brun/svart
Längd - 1,71
Högerhäntvänsterhänt - höger
Civilstatus - upptagen med världens finaste <3
Stjärntecken - vädur
Skostorlek - 41
Är dina föräldrar skilda - ja
Skor idag - uggs
Svagheter - att vara ensam
Rädslor - spindlar, clowner, förlora någon jag älskar :(
Mål för året - två år med oskar och gå ut ettan.
Det första du tänker på när du vaknar - oskar såklart <3.

ANTAL
Antal personer du kysst - en
Antal syskon - 4
Antal piercings - inga.
Antal tatueringar - ingen

FRAMTIDEN
Namn på barn - vet inte, har inte tänkt så långt
Vad vill du bli när du blir gammal - rik och snygg ;)
Drömjobbet - fotograf

FAVORIT
Mat - tacos
Sport - dans
Djur - hund & katt
Glass - B&J's chocolate fudge (a) 
Låt - just nu, a twiat in my story - secondhand serenade.
Nummer - två.
Tuggummi - vet inte
Helgdag - fredagkväll & lördag
Årstid - vår & sommar!
Tandkrämssmak - colgate mint gel
Radiostation - rock klassiker

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär - jag är så jävla kär så de finns inte :)
Blivit dissad - yep
Rymt hemifrån -  ja när jag var liten
Föreställt dej ditt ragg naken - haha nej!
Skolkat - ja
Sovit utomhus - ne
Gråtit i skolan - jaa
Spytt i skolan - när jag gick i ettan på brynässkolan,
det var för att jag åt ett päron
Velat bli supermodell - klart! då är man smal, snygg, och rik!
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - jadu
Sett en död människa - nej
Ätit sushi - aaah :)

THIS OR THAT
Cider/öl - cider
Pepsi/cola - cola
Mc Donalds/Burger - donken
Kärlek/sex - kärlek
Choklad/vanilj - choklad
Jordgubbar/blåbär - båda
Kött/veg - kött
Tv/film - film
Gitarr/trummor - gitarr!
Adidas/nike - adidas
Kinesiskt/mexikanskt - kinesiskt
Kakor/paj - kakor
Mtv/vh1 - mtv
Blind/döv - inget, men om jag måste.. blind.

KAN DU
Gå ner i splitt - näe inte direkt då
Skriva med båda händerna - ja
Blåsa en bubbla - yes
Ha dina ögon i kors - yeah
Nudda näsan med tungan - haha näe

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade - älsklingen <3
Du pratade med - älsklingen <3
Du msn:ade med - Elin
Du kramade - älsklingen <3
Du skällde på - vet inte

SENAST DU

Skrattade - idag
Grät - i går
SÅg på film - för ett tag sen
Tuggade tuggummi - igår
Drog ett skämt - kanske igår
Sjöng en sång - idag

VAR ÄR DU
Vad ser man utanför ditt fönster - det finns inget fönster här xD (sitter i källaren)
Lyssnar du på musik just nu - ne
Vad har du på dig - mjukisar & t-shirt

HAR DU NÅGONSIN
Blivit kallad hora - ja
Ljugit om din ålder - ja, men på skoj bara
Bråkat utan anledning - mm

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Druckit alkohol - aa
Rökt - nejnej
Shoppat - aah :)
Skejtat - nej
Bakat - nej
Motionerat -  näe :o
Solat - nej :(
Skolkat - nej


skolarbete

Vi jobbar med ett skolarbete som vi ska hålla på med i två veckor nu och jag är i samma grupp som Mattias och Johanna, vi arbetar med barn i världen. Och vi ska ha redovisning nästa vecka och då ska vi ha det inför båda klasserna det kommer att bli många och jag kommer säkert att bli nervös jag hoppas bara att min grupp kommer att bli färdiga i tid, med tanke på att det är svårt att leta efter fakta men det kommer säkert att gå bra :).

Jag har värsta nyheterna men ingen kommer att få veta vad det är än, det är bara Sarah som vet och Linus än så länge soch så kommer det att vara ett tag nu.
KISSES

Bio med älsklingen

Igår var jag på bio med älsklingen bara han och jag, och det har vi aldrig gjort, bara han och jag men det var fett mysigt :)





Fett med mys <3<3<3<3


20 månader med älsklingen




Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 20 månader och om exakt 4 mnader så firar vi 2 år, och jag kan inte vänta. Jag längtar så himla mycket :) <3

Du är verkligen allt för mig du betyder mest och jag vet att vi kommer att vara för evigt  <3<3<3

äntligen

ÄNTLIGEN ÄR JAG MED ÄLSKLINGEN OCH JAG ÄSLKAR DET SOM FAN <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Pizza ist för VALBO

Det blev inge VALBO ist blev det pizza och hemmamys, just nu tittar vi på tv och snart kommer älsklingen med min ålastgrej xD. Så jag kommer att få träffa honom lite men det är egentligen inte så bra för då kommer jag bli ledsen när han åker och då kommer jag att grina för jag gör alltid det :'(. Men jag hoppas att han kommer snart :P för juh fortare han kommer så desto fortare är det över, men jag vill så himla myckket sova med honom det kommer att kännas förjävligt nu jag kommer inte alls att må bra. Jag hatar det verkligen men vad ska man göra?
KISSES


Valbo med Emma

snart är det dags att åka till VALBO med Emma hon vill fortfarande och jag kan inte säga att jag inte ska med för då blir hon ledsen och det vill jag inte så när hon kommer hem från skolan så ska vi till VALBO. Hon fick juh presentkort i julklapp så nu ska hon få handla :). Jag kommer säkert också att köpa något, jag ska iaf köpa nytt schampoo och en ny neccesär :P Hoppas att jag hittar någon fin xD. Men det kommer jag säkert, ja nu ska jag göra mig i ordning så får vi höras mer senare :D
KISSES


Förlåt Emma <3

Jag mår inge bra alls jagg har ångest och jag är ledsen och jag typ hatar mig själv lote gran för det som var igår jag fattar inte hur jag kan känna mig så jävla dum men jag ska försöka göra så att det blir bättre idag om hon vill, men igår sa hon att hon inte ville följa med mig till VALBO men jag vill att hon ska vara med mig för hom är min syster och jag älskar henne mer än något annat på jorden fasst jag skrek på henne igår men det var juh bara för att jag var ledsen och sur för att hon hade ljugit så varför känner jag mig som jag gör då? När älsklingen hämtade mig vid 23 så grinade jag som fan jag kände mig som världens sämsta syrra och jag mår fortfarande dåligt, för hon vbille juh sova här hemma med mig hon ville inte sova där borta. Så jag hoppas att det blir bättre idag jag ska försöka prata med henne och säga förlåt :'(.


Älskade Oskar

Igår trodde jag verkligen att jag skulle få sova hemma med Emma men det behövde jag inte för att hon sov hos Marie och jag blev riktigt glad när jag fick berätta det för älsklingen och när jag sa det till honom blev han också glad han sa att han skulle komma och hämta mig på en gång, och det gjorde han jag hade inte ens hunnit komma ut förrän han stod där med bilen och väntade på mig. <3 Och när vi kom hem till honom så myste vi och han låg och höll om mig enda tills jag somnade :).


helvetesfittfan

Fy fan vilken mensverk jag har det känns som om att magen ska sprängas och jag håller på att grina ihjäl mig :'(. Jag vill verkligen inte vara hemma men vad ska jag göra jag har inga ipren för att min syrra har tagit dom :(.


frukost

Just nu sitter jag och käkar frukost philadelfia mackor, äpplle och kanel yougurt och multivatimin :) Det är riktigt gott. Efter fruksoten ska jag göra mig i ordning och dra till skolan och så. Efter skolan ska jag vara med Sarah och ikväll ska jag sova hemma och jag grinade igår som fan för att jag hatar att sova utan Oskar och han sa att det kommer att kännas konstigt men att han kanske kommer att sova hos mig om det går :D, då blev jag riktigt glad :D. Igår köpte jag en B&J´s glass som jag ska trösta mig med xD. För jag kommer verkligen att grina när han ringer och säger godnatt och jag kommer inte sluta på ett bra tag så ja. Ja och på lördag firar jag och Oskar 20 MÅNADER! Kan ni fatta xD. Ja men nu ska jag gå och kolla lite på tv.
KISSES


Första skoldagen

Sitter här helt nyduschad och ren och älsklingen med ;), japp vi duschade tillsammans det var fett skönt även om han ska ha så jävla kallt vatten xD.

Ja idag var jag i skolan också och det var inte så dåligt som jag trodde att det skulle vara, men i morrn ska vi ha ett litet prov som jag hatar jävla data.

Idag när jag och Sarah var på ICA hade vi så jävla kul och jag älskar att vara med henne det är alltid lika kul men så är det alltid när man är med sin bästaste kompis i hela världen. Vi köpte fattigchoklad som förra året och och knäppte lite kort :), sen drog vi hem till mig och hon fick låna ett linne av mig och jag lånade ett linne av henne :). Men nu ska jag gå och klä på mig för jag vill juh inte sitta här hela dagen i bara handduk även om det inte skulle besvära Oskar xD HAHAHA!
KISSES


skola i morrn

I morrn är det skola och jag vill inte jag orkar inte ja är inte redo! x(. Jaja men man måste väl och sen den här veckan såmåste jag sova hemma på humdra år känns det som för att jag måste vara hemma med Emma, det är fett jobbigt jag måste vara bprta från älsklingen och så kommer det att bli varranan vecka :'(. Jag hatar det. Ja men m´nu ska jag gå och mysa med älsklingen :) <3
KISSES




flyttning

Idag har jag och Oskar hjälpt till att flytta och det ar väldiggt jobbigt ska jag säga er :D. Sen efter det drog jag och älsklingen till donken och det var fett med gott xD. Sen badade jag och älsklingen var hemma men sen hämtade han mig och då myste vi och nu sitter jag i hans knä och skriver det här :). men ja det är väl typ min dag idag och så men nu ska jag dra pusspuss <3
KISSES


ego pics xD

Älsklingen är hos Anders och kollar på film och jag vet inte riktigtnär han kommer hem men när han gör det så ska vi gå ut och då tänker jag ta med kameran :P. Nu när jag har varit hemma så har jag tagit lite ego pics för att jag hade tråkigt :P hehehe ni kan juh få se några senare. :). Igår var jag och köpte lite pennor till skolan för det måste man juh haköpte även ett pennfodral :P, så slipper jag ha pennorna ligga i väska och försvinna xD. Bara så att ni vet så nej jag längtar inte till skolan men man måste juh vara förberedd och man måste juh ha en penna så att man akn skriva annars blir det helt fel. Och det komme rinte bli bra för mig eftersomatt jag inte har fått ett IG på ett prov än och jag vill som sagt hålla det :). Nej jag är ingen plugghäst men jag har skärpt mig i skolan nu för jag orkar inte gå om igen, då dör jag fan.

Ja här kan ni få se några bilder:






Ja som sagt jag hade tråkigt xD.
KISSES


min outfit

Dagens outfit :)




Blåvit randig tröja - Gina Tricot
Svarta myslegings- Gina Tricot

sjuk, nej tack :D

Jag kan här med helt örligt säga att jag är lite sjuk :(. Vaknade mitt i natten och kunde knappt andas för att jag är så täppt i näsan och mina läppar är så torra som dom kan bli :/. Ja men vad ska man göra? Bara jag inte är sjuk på måndag så är det lugnt men om ja är det så ska jag gå ändå för att jag måste jag ska försöka att inte missa en endaste dag nu den här terminen xD.
KISSES


FREDAG

Gud vad jag mår dåligt idag´:(, jag vet inte varför, jag mådde bra igår men jaja det går väl säkert över hoppas jag :). Jag som skulle gå och kolla efter pennor till skolan och såmen ja jag kanske kan gå snart om ett tag om jag mår bättre :). Just nu är jag ensam hemma hos älsklingen han jobbar och hans mamma och pappa är i VALBO, det är skönt att vara hemma ensam :D. Om en stund ska jag göra i ordning rotmors och kött det är så gott :). Jag ska snart skriva lite i min nya dagbok :), den är jätte fin och citatet på den är också fint: "The purpose of our lives is to be happy" - Dalai Lama.

De är så skönt att det är fredag idag men ändå inte för då är det snart skola :(. Jag vill inte tillbaka till skolan men jag lovar att när jag komer dit så kommer jag att ge gärnet för det har gått så jävla bra hittills och jag tänker inte sabba det som jag har byggt upp :D.

Om 10 dagar så firar jag och älsklingen 20 månader <3 fatta om bara 4 månader så har vi varit tsm i 2 år :) jag älskar honom så himla mycket och jag lkängtar som fan och jag vet att han också gör det <3


kall dag

Idag har jag varit ute i kylan, jag gick först till min syrra och bad henne gå med mat till råttorna eftersom att dom inte har något kvar. Sen gick jag till affären och köpte FRIDA för att den kom ut idag :D. Jag sov väldigt länge idag till halv 11 och jag mådde inte alls bra när jag vaknade, så jag åt frukost vid halv 3 xD. Oskar kommer snart hem hoppas jag för han slutade för några minuter sen. Och jag är väldigt hungrig och vi ska äta när han kommer :). Jag håller på och tittar på Top Model, men nu är det reklam. Och jag har skrivit i min nya dagbok den är så fin men det finns juh inga ränder i den så man får bara skriva på och jag skriver juh inte så himla fint, så det ser lite konstigt ut men det kommer nog att bli bättre :). Nu drar jag <3
KISSES

Trött :/

Jag är fett trött just nu har typ precis vaknat och jag orkar inte sova mer men jag är juh så jävla trött. Men iaf så mår jag fett illa också bara för att jag har sovit länge och jag vet inte vad jag ska göra men jag ar ingen lust att göra nånting just nu, men jag hade tänkt att jag skulle bara vila och kolla på tv tills älsklingen kommer hem för han kommer om typ 5 timmar xD.
KISSES


ojojoj vilken shoppingrunda :D


Hej alla glada ifgår var juh jag och Sarah och shoppae men innan det så var jag hemma hos älsklingen för jag sov jkuh där och då när jag skulle klä på mig och göra mig i ordning för att dra till Sarah så kom det en hur jävla stor spindel som helst asså jag har aldrig sett en sån stor spindel förutom på tv, krypndes på väggen och jag höll på att dö jag sprang upp för trappan och skrek och sa till Oskars mamma som kom ner och slog ihjäl spindeln med flugsmällare. Jag skyndade mig att fixa i ordning mig och drog till Sarah, när jag kom dit så drog vi på en gång tog bussen till VALBO och när vi kom dit började shoppingen direkt :D. Vi tog en massa bilder och vi gick runt i affärerna typ 3 gånger i varje affär och ví hade så himla kul :P. Sen när vi shoppat fäärdigt så drog vi till IKEA och käkade fett med gott. Efter maten tog vi bussen till stan och shoppade lite till xD. Sen hyrde vi film och åkte hem till Sarah, vi såg på "Patrik 1,5", den var bra :). Sen vid 10 kom älsklingen och hämtade oss vi skjutsade Sarah till stan för att hon skulle till Linus och sen åkte vi hem och myste, och Oskar fick kalsongerna som jag köpte till honom och han tyckte att dom var snygga :) <3
























Detta köpte jag :D


Tröja från Gina Tricot för 149 kr



Tröja från Gina tricot för149 kr



Tub top från WEAR IT för 124 : 50 kr



Linne från JC för 99 kr



linne från Gina Tricot för 129 kr



varma leggings från Gina Tricot för 79 kr



tunna leggnings x2 bruna och svarta från Gina Tricot för 79 kr



Kalsonger till älsklingen från JC för 99 kr



Skolsaker och en dagbok plus penna från Bokia för ca 150 kr

Det var allt som jag köpt :D och jag har fortfarande pengar kvar xD.
KISSES

Shopping idag :D

Snart ska jag till Sarah och efter det blir det VALBO :) Jag längtar jag har varit helt hysterisk haha, jag älskar att shoppa. Jag lovar att jag kommer att knäppa en massa bilder :D. Sen ska vi vara hela dagen och vid 10 kommer älsklingen och hämtar mig :P


lång dag

Idag vaknade jag hos älsklingen som skulle upp klockan 6 för att jobba, men jag låg kvar och sov för jag orkade verkligen inte gå upp xD. Så jag somnade om och vid 8 kom han hem igen för att hämta en sak och han hade inga nycklar så han ringde först på dörren men jag orkade inte och jag trodde at hans mamma eller pappa skulle öppna men det gjorde dom inte, så då ringde han ist och jag svarade och då fick jag komma upp och låsa upp och sen låsa igen och sen somnade jag om. Efter et så sov jag till 9 och då gick jag upp och gjorde lite frukost och efter sfrukosten mådde så himla dåligt :/. Sen skulle jag hem för att mata råttorna och städa så jag har typ städat mesta dels av dagen :( sååå trååkigt, men jag är fortfarande inte klar så jag ska fortsätta på onsdag, eller torsdag för det går inte i morrn för då ska jag vara med Sarah och vi ska juh shoppa som jag verkligen längtar till har redan varit och hämtat ut pengar så nu har jag en stor mumsig plånbokfull med pengar xD. Ja men iaf så har jag duschat också när jag kopm hem till älsklingen så duschade jag, det var så jävla skönt skulle vilja bada nu och bara värma upp mig för jag fryser som fan, men jag kan juh alltid bara gå och lägga mig med älsklingen så kan han värma mig :) <3. Så nu ska jag nog gå puisspuiss.




KISSES


söndag :D

Heej alla glada :D har precis spelat x-box med älsklingen och hade tänkt att jag skulle gå upp och duscha snart :), kanske älsklingen vill följka med då xD vi får se ;P. Ja men ni får väl ha det så bra alla :D
KISSES

andra dagen på året

Heej alla gott nytt år på er alla glada :) Idag har jag inte gjort så himla mycket bara myst med älsklingen och jag har fått masage det är så fett skönt :D <3 Jag mådde inte alls bra igår efter partandet :p fy fan vad det var dåligt, men som tur hade jag juh iaf älsklingen där som tog hand om mig :) <3 Han är juh så himla gullig :)


Nyår

Det var riktigt roligt på nyår vi hade fest och drack och hade roligt :) Här kommer lite bilder :D




Jag och Sarah, sarah var riktigt full den kvällen xD



Det var några stycken där :D



Systrarna solbrillor tillsammans med penni :D



Elin och Sasa har pusskalas :)



Jag gillade dom där brillorna jag med :)



Här har vi ludde och hans lilla tafsare hahahahaha xD

RSS 2.0