Tårar på olika sätt

Varför blir saker som man gör fel asstän man inte menar det, och sen när man ska förklara sig så är det redan försent för att nån tror att var något annat? Det är jobbigt när det händer. Mig händer det ganska ofta och det är lika jobbigt varje gång. Det tror jag att ni tycker med, men vissa gånger går det att rädda situationen, och då blir man glad. För ledsen det orkar man inte vara även fasst man kanske tror att man måste få gråta lite just den dagen så behöver man inte det. När det verkligen händer något som får en att gråta bara sådär, då kan man gråta, då behöver man inte känna sig tvingad eller frestad.

Om man t.ex. är i ett dåligt förhållande kan man juh känna att man vill gråta ofta och så ska det verkligen inte vara om det är så, så gör slut på förhållandet.
Men om du är i ett bra förhållande, och känner att du grinar för att du känner att du gjort något dumt mot den du älsklar t.ex. om du skulle ha råkat slå honom i ansiktet eller något, då betyder det bara att du älskar den här person riktigt mycket. Och om personen i fråga gör samma sak mot dig så är han en riktig vinnare.




♥ sarah

helt rätt gumman! <3

2010-01-22 @ 20:23:58
URL: http://sarahnorling.blogg.se/

Skriv gärna en rad eller två! ♥
PS) Ingen idé att skriva barnsliga eller töntiga kommentarer,
tar bort dem ändå, för orkar inte slösa tid på omoget folk! :)

Namn:
Jag är en trogen läsare!

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

RSS 2.0