jag lever

Jag vill bara säga att jag lever och mår bra. Har inte internet för tillfället
för vi har nyss flyttat, men lovar att blogga mer sen ;)

PUSS

städa hela helgen :/

Idag ska jag och mamma packa för att vi ska flytta och flyttgubbarna kommer i morrn, sen så kan jag typ inte träffa älsklngen på hela helgen. Bara för att jag måste städa ur lägenheten, med mamma.... astråkigt, att städa :/
Ja iaf så har jag träffat älsklingen idag, eftersom att jag vaknade upp bredvid honom.  Såå mysigt <3. Ja sen kanske jag kan träffa honom i morrn. jag ska iaf vara med Sarah idag.

GRATTIS TILL SARAH OCH NICLAS SOM FIRAR 10 MÅNADER IDAG

Om typ 20 minuter  ska jag kolla på våra bästa år, och sen vet jag inte måste vänta tills mamma ska gå och handla, så jag kankse kan läsa haha. :D


Fåret Shaun :D

OMG jag kommer att sprängas sanrt asså, de känns som om att jag ska spy!  +o(. 

Förlåt för att jag inte har uppat bloggen på ett tag, men har inte haft tid.
Ja iaf så är jag just nu med Sarah min favvo girlie, vi har precis ätit och de är därför som jag känner att jag ska spy, för jag åt alldeles för mycke xD. Men de är juh så gott med kina mat :). Ja senare kanske vi ska vara med Oskar och Niclas, våra små wow nördar :P.



Dagens
Humör: glaad :D
Plus: att vakna upp bredvid Oskar <3 och träffa Sarris
Minus: regn :(
Kläder: gröna strumpor, svarta shorts, grönt linne och svart munktröja ;)
Frisyr: trååk
Låt: Fåret shaun xD :D.
Vill ha: pengar, sommarlov, mys!
Planer: vara med Oskar, Niclas och Sarah :P
Dagens drog:  å fåret shaun ;P
Dagens måste: fånga fåret shaun.
Händelse: fåret shaun
Saknad: fåret shaun
Ser fram emot: sommarlovet och fåret shaun




ledig :*

Igår var jag med Sarais, vi var först till ICA och sen hem till henne :), där vi spelade både Call of Duty och Frets on Fire. Sen var vi ute och gungade på A-gungan xD, värsta kul sen drog jag hem till älsklingen <3.

Idag har jag varit ledig och de är jag i morrn med :D, jag har typ bara legat här i sängen, och inte gjort något typ, för jag har mått illa och haft ont i magen :/. Ja men älsklingen har varit här iaf och han har varit hjätte gullig mot mig, när jag låg och mådde dåligt och hade ont i magen så låg han med mig i sängen och höll om mig :* de var jätte mysigt.
Ätit pizza har jag också gjort ;P, älskling som köpte åt mig. Ja men nu har jag ganska så ont i huvudet och jag tänker faktiskt gå och lägga mig i sängen och kolla på tv och bara mysa :)


:*

Ja nu sitter man här hos älsklingen alldeles ensam, alla jobbar :P.
Jag har precis duschat och snart kommer Oskar också hem
 bara på fika rasten ;).
Ja och nu väntar jag bara på att klockan ska bli 20 i 12
så att jag kan gå och möta Sarah på stan,
för vi ska juh till bilden :D. ÄNTLIGEN!
Ja den här veckan blir man ensam hemma då
eftersom att mamma har åkt till någon och ska sova där hela veckan,
ja man får väl se vad man hittar på,
ikväll klockan 18 ska jag och Sarah till Polhem på workshop BF.
Ja igår fick jag besked om att jag inte fått nåt sommarjobb, BLÄÄH.
Jag vill inte vara pank i sommar,
a efter skolan ska jag och Sarah dra och käka på donken,
ör de var länge sen ;P




Min signatur POSE



Jag tycker mest om mina ögon :P

mår inge bra :/

hej allahopa, som ni vet så firade juh jag och Oskar 1 år i lördags och de var jätte mysigt <3, de känns verjkligen inte som om de har gått ett helt år, för de har de juh inte de har gått ännu längre :P. Ne okej de var inte roligt, men ja jätte mysigt var de iaf <3 puss på dig älskling.


Fredag:
Vaknade upp hos Sarah, käkade frukost och kollade på 101 dalmatinerna, riktigt mysig film :D, sen drog jag hem och då ringde Oskar så då kom han och hämtade mig, så åkte vi hem och myste lite sen kom Sarah och Niclas en stund, sen drog dom och typ efter de vid sju somnade Oskar, och då gick jag och satte mig vid datan ett tag, sen hände nånting som jag absolut inte ville skulle händadagen före 1-årsdagen, de blev bråk :'o. Men vi redde ut de och sen gick vi på en lång kvällspromenad, de var riktigt mysigt faktiskt. Vi pratade om allt möjligt, sen drog vi hem och hämtade bilen och körde till MAX och köpte milkshake xD. Sen åkte vi hem och sov.

Lördag:
1 årsdagen ! fy fan vilken härlig dag, Vaknade upp bredvid älsklingen tidigt på morgonen och han låg och höll om mig :) Vi sa grattis till varandra och jag somnade om sen :P. Så då gick han och satte sig vid datan och spelade wow hahaha, men de gjorde inget, sen gick vi och duschade, sen åt vi frukost, och efter de åkte vi först ut i valbo och gick runt där, sen åkte vi hem köpte glass, chokladsås och strössel :D Så gjorde vi glass och satte oss ute på alltanen, de var värsta soligt och fint och de var jätte mysigt, sen tog vi bilen och bara åkte runt, typ upp till Sandviken, och efter de åkte vi och köpte hem kina mat värsta gott :P. Men sen blev de tjffs och de var inte roligt för de varade i typ 2 timmar fyfan asså men sen blev de bra igen.. efter de ringde jag till mamma och då blev de thaffs där med. :(.

söndag:
Vaknade vid 10 av att älsklingen satt vid datan och spelade wow xD. Men han slutade typ på en gång han såg att jag hade vaknat, sen frågade han om jag ville ha frukost så då gjorde han i ordning de till mig så fick jag frukost på sängen :D.Sen kom Emma och Stina och frågade om jag kunde stå med dom i kiosken på måsberget för dom var tvungna att stå där idag, och de kunde jag, vi stod där från halv 1 till 3 och de var ganska kul man fick ta godis när man ville utan att betala xD. Sen gick jag hem och de blev de värsta bråk med mamma så då drog jag till brynässkolan, och satt där och grinade lite, sen kom Oskar och Anders och sa att jag skulle följa med dom ist men jag ville bara sitta där. Men så gick jag hem ist, och då blev de ännu mer bråk, så då gick jag och satte mig på brynäsvallen och var helt jävla dum i huvudet mot min bästa vän i hela världen. Förlååt <3<3<3. Sen var jag med Lina, min lilla gullis. Vi hade roligt sen kom Oskar och hämtade mig och då sov jag hemma hos han <3.

I morrn ! <3

Sitter och väntar på att Talang ska börja, och Oskar sover xD. Lite tråkigt då menmen jag klarar mig i morrn är de dagen då jag inte vill att han ska sova <3. Jag är jätte nervös, de känns som om att något kommer att gå fel, eller så blir de inget. Jag vet inte vad jag vill faktiskt, en liten del av mig vill att de ska vara en vecka kvar så att man kan planera för de har inte vi gjort för vi har inte setts så mycke, så jag är väl bara lite orolig de är allt :$. Ne men de kommer säkert att bli bra :). Iaf så har jag inget mer att tillägga. puss hej :P

färgat håret :D

Ja igår var jag och Sarah hos Lisa och färgade håret, eller Sarah färgade håret jag färgade utväxten xD. Jag klippte mig också, typ kanske 3 cm på topparna, man ska inte ta för mycke för då får man kort hår xP. Ja kul var de iaf, och när Sarah var klar trodde jag ärligt att hon hade satt på sig en peruk x'D. Men de hade hon juh inte, men hon är jätte snygg i brunt hår, min lilla brownie <3. Ja här kommer några bilder från igår:




Sarahs före bild fram


Sarahs före bild bak


Sarah som mutant xD


Först lite piggmentering


Så går de när man piggmenterar :P


Sen blev håret lite rödrosa aktitigt ;)


Och till slut blev de brunt <3


Sarahs efter bild i bak, de ser inte ut som hon !


Min före bild i fram


Min före bild i bak


En liten i väntan bild x'D när jag speka GH :P


En liten skillnade blev de väl iaf :P


Och en efter bild i bak <3


Brunetten och blondinen <3       choklad och vanilj :P
Best friends always :*


Ja sen sov jag hos älsklingen ikväll <3
Bara 2 dagar kvar nu åhh vad jag längtar *pirrpirr*
gud vad jag är glad <3

I hate my life !!!!!!!!

I really hate my life, but i don't want anyone to know,
so i put on a smile, to fool the world,
somtimes no one ever know, somtimes i burst out in tiers,
i wanna hide from the world, i wanna make everything right,
i wanna be able to live!


5 dagar kvar :D

Jag kan inte fatta att de bara är 5 dagar kvar tills jag och Oskar firar 1 år, jag längtarlängtar :D.


Igår var de väl en ganska så bra dag, vaknade hemma hos älsklingen, myste lite med honom, och sen åt vi frukost, jag var tvungen att skynda mig för jag skulle följa med och kolla på Sarahs dansupvisning, den var riktigt bra, men hon var rikttigt läskig, hon såg hur jävla läskig ut som helst. xD. Iaf så tog jag några bilder, men kan inte lägga ut dom nu för kamera batterien laddas :P. Efter dansen drog vi hem till mig och vi satt vid datan ett tag och vid tvn, sen drog vi till kvantum, men vi köpte nog ingenting, eller ? Ja jag kommer inte ihåg, vi går juh dit varje dag så de blir lite svårt och hålla reda på om man köper något eller inte xD. Iaf så gick vi hem till mig efteråt och då kollade vi på One Tree Hill, de var både sorgligt och roligt x'D. De var speciellt roligt när hunden tog hjärtat även om de inte var så fräsht så var de hysteriskt roligt x'D. Grinade nästan för att jag skrattade så mycke. Ja sen drog Sarah för att möta Niclas, och då blev jag ensam.
Jag drog ut för att jag började typ bråka med mamma igen :/. Så jag var ute i typ två och en halv timme, så när jag satt på en sån där gul bock på gamla gården vid typ 22-tiden, gick Oskar förbi för han hade vari på affären. Han såg att jag var ledsen och att jag frös som fan, fast jag försökte att inte visa de så mycke. Iaf så tog han med mig in, och jag sov där, de var riktigt mysigt han låg och höll om mig medans han tittade på tv och jag skulle sova :) <3.

Sen nu på morgonen, vid 6 vaknade vi båda av att hans alarmklocka lät, så han började göra sig i ordning, men han låg med mig i sängen en stund innan han skulle gå, de var mysigt. De är alltid mysigt när han håller om mig. Ja sen när han givk så somnade jag om vaknade vid, halv 9 av att hans pappa, sa att han skulle dra ner till stan en snabbis, så då gjorde ja i ordning frukost, sen kollade jag lite på tv, och sen somnade jag om igen, jag vaknade vid halv 11 tiden, av en konstig dröm xD. Sen klädde jag på mig och drog iväg, och jag har suttit vid datan hela tiden :P. Ja just de jag skrev en lite lapp till Oskar som han förmodligen kommer att läsa när han kommer hem. Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev men de var nåt typ sånt här:

Jag älskar dig, du finns alltid vid min sida,
jag vet inte vad jag skulle göra utan dig,
de finns ingen annan som du,
du är den mest underabara person jag vet,
Du finns i mitt huvud hela tiden,
jag tänker alltid på dig,
jag vill aldrig förlora dig,
jag kommer alltid att finnas vid din sida.
jag älskar dig, puss <3


Undrar vad han kommer tycka om den ? Hoppas han tycker bra om den :)

Weird :S

Konstig dag har de varit idag iaf på förmiddan, för då bråkade jag och Oskar typ,
och jag skrev en massa dåliga sms, men sen gick jag hem till honom och sa förlåt,
så vi stod i hallen och kramades ett bra tag, och de var jätte mysigt <3.
Men efter en timme skulle han bort,
så de va bra att vi ur vägen annars hade jag suttit här och grinat fortfarande,
och de hade inte varit bra. Men nu sitter jag här ensam och skriver,
för Sarah har precis dragit till Niclas, men vi hade skit kul iaf vi kollade på THE MIST,
men jag tyckte den hade värsta dåliga slutet, men annars var den bra faktiskt.
Ja iaf så har jag ganska tråkigt, Oskar sa att han kanske skulle ringa mig,
men jag tror inte att han kommer ihåg de eftersom att han är full nu xD.
Men han brukar ringa på kvällen när han kommer hem så jag får väl hoppas på de då :P.
Ja iaf så, mår jag faktiskt lite illa, tror att jag har ätit för mycke sötsaker den här veckan.
Så jag ska nog ta de lite lugnt med de nu,
jag kan juh ge de till Emma de som jag har kvar,
för jag tror nog inte att hon skulle säga nej till godis x'D.
Ja sen sitter jag och sjunger också haha,
fast jag vet att de låter inte bra men de är juh kul :D.
Ja nu sk ajag dra / puss på er <3




VILL ATT DE SKA BLI SOMMAR NU !!




OCH MOLNEN HÖLL MED OSS MED ETT STORT UTROPSTECKEN xD




EN LITEN NÄRBILD PÅ MIG I SARAHS SOLBRILLOR ;)

21an med älsklingarna idag :)

Ja om en timme typ ska vi köra 21an, jag, Sarah, Oskar och Niclas. Fan va kul de kommer att bli, jag längtar verkligen tills jag får träffa Oskar <3. Jag har knäppt en massa ego bilder, ja de e sånt jag gör när jag har tråkigt xD. Kan lägga upp nån så får ni se hur de ser ut när jag knäpper ego pics. Ja ska möta Sarah på bandyplanen hehe för hon ska äta först xD
ja här kan ni få se :P.











Ja visst ser de roligt ut :D. Ja nu ska jag jag väl sätta mig och kolla på tv eller nåt,
eller så kan jag väl... ja jag vet inte men hihi,
Hoppas att de kommer att bli en bra dag men de tror jag nog att de kommer :P,
Bara de inte börjar regna, för då blir jag arg >( haha.

Frulle

Hej bloggen, har precis vaknat, sarah ligger fortfarande och sover xD. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för jag vill inte gå och lägga mig igen iaf. Men jag kanske kan gå och äta frukost :P. Ja idag ska vi vara med Oskar och Niclas, vi ska köra 21an. Jag saknar verkligen Oskar, och nu är de baraa 8 dagar kvar tills vi firar 1 år, och jag är faktiskt nervös men, de är en bra nervös känsla. Hoppas att de är fint väder idag då så att de inte är regn eller nåt :/. För då blir jag ledsen. Jag skickade ett sms till Oskar igår, efter att han hade gått och lagt sig, så han vaknade av de (de var inte menigen), iaf så läste han de och sen ringde han och sa att smset var jätte vackert, och att han bara var tvungen att läsa hela för att de började så bra. Nu är de tredje gången som vi är ifrån varandra så här länge och de gör ont i hjärtat asså, men idag ska jag äntligen få träffa honom. *längtarlängtar* ;D
Ja men nu ska jag gå och göra i ordning frulle, och kanske sätta mig vid tvn hehe :D.















Har juh tråkigt så jag la in lite bilder på mig xD

Bra dag för LiNaRaH

Idag har jag varit i skolan, vaknade vid 6 och sen ringde Oskar vid 20 i 7, men jag somnade om efter de, jag mötte Sarah på stan vid 12 och då gick vi till bilden. Jag ville inte rita av en påse så jag gjorde min mapp ist, fast den är inte klar. Ja sen efter bilden drog jag , Sarah och Jossan till bussen för Jossan skulle hem, så fortsatte jag och Sarah på stan och shoppade :D. Sen stack vi hem till mig och satt vid datan, och sen följde jag henne hem en bit, och nu sitter jag här och uppar bloggen ;P


 Här kan ni få se bilder på vad jag har köpt ;)


Hjärt örhängen, från åhlens :)




Rosa t-shirt med tryck från gina tricot <3




Vit tjocktröja från h&m




Svarta shorts från h&m ;)

Älsklingen min <3

Ja alldeles nyss ringde Oskar <3, han frågade först hur de var med mig och så, sen sa vi godnatt eftersom att han ska jobba i morrn, så iaf. De var jätte skönt att höra hans röst, jag började till och med grina för att jag älskar honom så mycket. Jag vet verkligen inte vad jag skulle göra om jag förlorade honom, jag skulle bli helt knäckt. :o Som om att någon skulle slita ut mitt hjärta och börja hoppa på de, så skulle de kännas. När vi bråkar kan de kännas som om de är någon som skär i mitt hjärta, jag hatar verkligen att bråka med honom. Men ibland måste väl alla bråka någon gång :/. Ja iaf så hoppas jag att han vet hur mycket jag älskar honom <3




Oskar du är mitt liv,
du är mitt allt,
du är stjärnorna som lyser upp min himmel,
du är solen i mitt liv,
du är vattnet som lugnar mig,
du är luften jag andas,
du är glädjen i mig,
de är du som får mitt liv värt att leva <3
 







160508 Forever Faithful
<3<3

:'(

Har precis kollat på One Tree Hill, och ätit Ben & Jerrys, och jag har typ gråtit hela dan, förutom när jag var med Lina och Jossan. De var kul de :). Jag önskar bara att jag aldrig hade behövt gå hem, men ja, hur kan man hata sitt liv mer än vad jag gör just nu ? Jag vill så inte leva nu, jag kan inte förstå hur andra kan säga att de kommer att bli bra, hur kan de bli bra om man inte tycker om att vara hemma, de är juh dit man alltid ska kunna gå om man mås dåligt. Men de kan inte jag, jag känner mig så dum och elak, för att jag säger såhär, men de är juh så jag känner. Jag tror inte att någon jag känner riktigt förstår hur jag känner. Även om dom försöker, och de uppskattar jag verkligen, de gör jag. Men de hade varit lättare om dom verkligen förstod. Jag skriver inte de här för att nån ska tycka synd om mig och så, utan jag skriver de här för att de är såhär jag känner, såhär jag verkligen känner på riktigt. Jag har grinat så himla mycket idag och jag orkar inte mer, jag vill inte grina mer. Men eftersom att de inte finns så mycket att göra så...... De går bara inte att stoppa de, de kommer lite då och då, men jag vill verkligen inte grina, jag känner mig så himla töntig, som om jag är väsrta fjanten eller nåt. Ja men nu orkar jag inte bry mig nå mer, nu går jag och kollar på tv, de finns ändå ingen som läser dehär så vad är de för mening att uttrycka mig, de finns ingen som bryr sig..... okej de var fel jag vet att de finns folk som bryr sig förlåt.

hemma igen :'(

Ja nu är jag hemma igen från en skön vecka hos älsklingen önskar att jag över huvud taget inte behövde komma hem men men vad ska man göra ? Ja jag sitter iaf och gråter just nu, så hemskt tycker jag att de är att komma hem. Ja men mamma har åkt iväg iaf, så nu är de bara jag och emma hemma, men hon ska till pappa sen och jag ska vara ´med Sarah hela veckan, hade velat vara hemma hos älsklingen nu, men man kan inte få allt :'(. Eller som jag man kan inte få nåt. Ja nu ska jag försöka lugna ner mig iaf, så jag får väl kolla på tv hela dagen eller nåt. :'(

RSS 2.0